ZA OPERWA I SCORPIA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
ZA OPERWA I SCORPIA
HITNO U NEDJELJU DA SE ORGANIZIRA I SPROVEDE U DIJELO STRIJELJANJE IZDAJNIKA I KOMUNJARA. NEKA MOMCI UREDE SVE STO JE POTREBNO.
SIEG HEIL
TOMINJU SKRATITE MUKE NA SAMRTNICKOJ POSTELJI U DRESU LUZERA
SIEG HEIL
TOMINJU SKRATITE MUKE NA SAMRTNICKOJ POSTELJI U DRESU LUZERA
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: ZA OPERWA I SCORPIA
Tominjovu zenu meni posaljite na ispitivanje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Apsolutno! Nek napokon jadnica osjeti pravi kuracdesert_fox wrote:Tominjovu zenu meni posaljite na ispitivanje
kak znašscorpion wrote:Apsolutno! Nek napokon jadnica osjeti pravi kuracdesert_fox wrote:Tominjovu zenu meni posaljite na ispitivanje
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
scorpion-
2014-04-18
pičkaodčoveka wrote:kak znašscorpion wrote:Apsolutno! Nek napokon jadnica osjeti pravi kuracdesert_fox wrote:Tominjovu zenu meni posaljite na ispitivanje
u nedjelju nakon služenja svete mise ima da svi dodete ispred vojarne gdje će te dobit raspored strijeljanja. tominjo po nalogu bit će smaknut tijekom tjedna. ako netko zna gdje se nalazi casper nek javi.
Guest- Guest
dovoljno je javiti kamatarima da oni odrade posaooperw wrote:u nedjelju nakon služenja svete mise ima da svi dodete ispred vojarne gdje će te dobit raspored strijeljanja. tominjo po nalogu bit će smaknut tijekom tjedna. ako netko zna gdje se nalazi casper nek javi.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Bjezati nemojte ni pomisliti to je najgore sto mozete napravit
2015-09-13
Ipak je ekspert u tom polju...pičkaodčoveka wrote:kak znašscorpion wrote:Apsolutno! Nek napokon jadnica osjeti pravi kuracdesert_fox wrote:Tominjovu zenu meni posaljite na ispitivanje
:D
Guest- Guest
they can run but cannot hide...desert_fox wrote:Bjezati nemojte ni pomisliti to je najgore sto mozete napravit
Page 1 of 1