Najbolje serije 2016.g.
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Najbolje serije 2016.g.
Pusti, imao sam gadna zadnja dva mjeseca, narudzbe, kvarovi, registrirati intelektualno vlasnistvo, kraj financijske godine...Stigao sam nedavno pogledati Rogue One, iako nisam lud za fransizom.
Guest- Guest
Iz 2016. nemam što za izdvojiti. Ostajem pri True Detective l i ll sezona.
Guest- Guest
kofein wrote:Iz 2016. nemam što za izdvojiti. Ostajem pri True Detective l i ll sezona.
gledao sam jedino od serija ove godine black sails prve tri sezone. Četvrtu još nisu pustili.
planiram pogledati kad stignem sons of anarchy, počeo gledat odličnu house of cards
potrudio se, a ja cjepidlacim :DNoor wrote:maggie13 wrote:Fale 3. i 4.
^_~
2014-04-12
maggie13 wrote:potrudio se, a ja cjepidlacim :DNoor wrote:maggie13 wrote:Fale 3. i 4.
^_~
a tako nevino i diskretno
Guest- Guest
potonja izvrsna..marcellus wrote:planiram pogledati kad stignem sons of anarchy, počeo gledat odličnu house of cards
2014-04-12
zna on mene B-)Noor wrote:maggie13 wrote:potrudio se, a ja cjepidlacim :DNoor wrote:maggie13 wrote:Fale 3. i 4.
^_~
a tako nevino i diskretno
2014-04-12
maggie13 wrote:potonja izvrsna..marcellus wrote:planiram pogledati kad stignem sons of anarchy, počeo gledat odličnu house of cards
ma bed je što je meni kad dođem doma pun k politike
lani me oduševio breaking bad pa bi možda pogledao spin off "better call saul" na netflixu
shvacam, ali gluma je izvrsna..steta propustit..marcellus wrote:maggie13 wrote:potonja izvrsna..marcellus wrote:planiram pogledati kad stignem sons of anarchy, počeo gledat odličnu house of cards
ma bed je što je meni kad dođem doma pun k politike
A, pokvarenost se moze preslikat na bilo koje polje..;-)
2014-04-12
Peaky blinders
2014-04-14
Happy valley
2014-04-14
veber-
2014-12-30
veber wrote:jebes tv, a pogotovo serije.
u zadnje vrijeme uopće ništa ne gledam
Guest- Guest
tako i sa knjigama nema se vremena, 99% Hrvata nema vremena da čita ili gleda bilo što vrijedno, kao da rade u tvornici ajfona a ne u Hrvatskoj, ali ima vremena da 2 sata dnevno u kupatilu praviti frizuru i depilirati međunožje hehehekic wrote:
jedan film tjedno se može pogledati majketi..
Kermit-
2014-04-17
Ne, koliko znam, ali je član HAZU-a i Hrvat a oni vole prodati veru za večeru.kolerik wrote:asilovski wrote:Bosno moja kompjuteraškakolerik wrote:Dobro, dzango odradio temu.
Madjarsko moja pravnicka...jel i Jaksa Barbic ima neke (ma bilo kakve, ali) madjarske krvi? :)
Nemam vremena za film, a kamoli da pratim seriju, ne znam ni sto ima na TV-u. Zao mi je za Vikinge, ali to je sve otprilike sto znam da se vrti. Neki od nas asila stvaraju dodanu vrijednost i rade u realnom sektoru, ne pisu podneske i prebacuju spise sa jedne hrpe na drugu za zivot. ;) :)
Joj da vidiš kakav je moj posao rudnik usro bi se, a tek što ja vidim i čega se nagledam i to skoro svaki dan to ne želim nikome, ali no nema se vremena hehehe
Kermit-
2014-04-17
a sto bi ti da budu zabrađene i raspustene frizure?....zena i treba da bude tip top...ako hoce je'l...asilovski wrote:tako i sa knjigama nema se vremena, 99% Hrvata nema vremena da čita ili gleda bilo što vrijedno, kao da rade u tvornici ajfona a ne u Hrvatskoj, ali ima vremena da 2 sata dnevno u kupatilu praviti frizuru i depilirati međunožje hehehekic wrote:
jedan film tjedno se može pogledati majketi..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» najbolje serije svih vremena
» SAD: pomutnja zbog Netflix serije
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» Danas premijera dokumentarno igrane serije 'Predsjednik' u 20 i 05 na HTV 1
» SAD: pomutnja zbog Netflix serije
» Krema Hrvatske vojske: vrhovna zapovjednica na Pantovčaku primila najbolje dočasnike i vojnike u 2016.
» Danas premijera dokumentarno igrane serije 'Predsjednik' u 20 i 05 na HTV 1
Page 3 of 4