Zanimljiv filmić ovo morate svakako pogledati....
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zanimljiv filmić ovo morate svakako pogledati....
Nema Juge,ali nema ni Riječke državice,niti mafijaša Zanele.flumen wrote:bilo je nekoliko opcija u igri, a sve su tvoji zemljaci srbi odbili. tako da je za Hrvatsku jedina opcija i bila osamostaljenje. a ti pati sugo...nema vise juge i hvala bogu nece je nikad vise biti.jastreb wrote:Onda ste se 1991.mogli na referendumu izboriti za priključenje Austriji,a ne za nekakvo osamostaljenje.flumen wrote:ja stalno zalim za AU i Habsburgovcima. Nikad Rijeci vise nije bilo tako dobro dok joj je babo bio Svabo, jebes Balkan i Srboturke...
Zar si mislio da će sama Hrvatska izaći iz Balkana?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Zanimljiv filmić ovo morate svakako pogledati....
pa da ti pravo kazem - mozes ti ponavljat kretena Matosa koliko hoces. On koji je mrzio moj grad i njegove stanovnike uopce nije mjerodavan niti bitan. Meni je miliji Al Capone koji je svojim mafijaskim novcem dao izgraditi "Rijecki neboder" koji i dan-danas stoji u centru Rijeke, nego sto Matosa koji kurca nisu razumjeli sto je Rijeka kao ni ti koji si nazalost tamo rodjen, al si sumadijac skroz na skroz. Samo ti kokarda fali.jastreb wrote:Nema Juge,ali nema ni Riječke državice,niti mafijaša Zanele.flumen wrote:bilo je nekoliko opcija u igri, a sve su tvoji zemljaci srbi odbili. tako da je za Hrvatsku jedina opcija i bila osamostaljenje. a ti pati sugo...nema vise juge i hvala bogu nece je nikad vise biti.jastreb wrote:Onda ste se 1991.mogli na referendumu izboriti za priključenje Austriji,a ne za nekakvo osamostaljenje.flumen wrote:ja stalno zalim za AU i Habsburgovcima. Nikad Rijeci vise nije bilo tako dobro dok joj je babo bio Svabo, jebes Balkan i Srboturke...
Zar si mislio da će sama Hrvatska izaći iz Balkana?
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ovu sliku morate pogledati
» Zanimljiv istup šefa katedre za Ustav
» Još jedan zanimljiv ljepotan među mostovima
» Pogledati
» Dodik istresao NTV na aparate! Pogledati.
» Zanimljiv istup šefa katedre za Ustav
» Još jedan zanimljiv ljepotan među mostovima
» Pogledati
» Dodik istresao NTV na aparate! Pogledati.
Page 2 of 2