Metković = uhljeb vakuf
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Metković = uhljeb vakuf
ti HSPovi isprci su isto socijalističke stranke, koje su i ekonomski i mentalno u 41, neću bacat glas za njih.
nama treba neka desna libertarijanska stranka, neka alt right desnica, poput Trumpovih republikanaca ili Njemačkog AfDa
nama treba neka desna libertarijanska stranka, neka alt right desnica, poput Trumpovih republikanaca ili Njemačkog AfDa
Guest- Guest
koji ste vi likovi...vili40 wrote:odlično,našao si najvećeg krivca za ovu situaciju u kojoj se Hrvatska našla.vuksadinare wrote:...daj boze....jedino novim izborima i porazima tih garnitura moze se nesto suvislo promjeniti....
Još samo jedno treba,naći i predložiti tu garnituru kako veliš,koja će sve to promijeniti.Jer badava kritizirati a ne predlagati rješenja.Mostu sam dao glas dva puta i za dalje ne znam jer su razočarali i mene ali da me hebeš ja ne vidim nikog i ništa na našoj političkoj pozornici da imalo valja.
puštanje krvi ne daje rezultate? pa puštajte još krvi!
2014-04-16
Pinochet wrote:
Nema toga u Hrvatistanu, ovdje retarde is HSPa smatraju desnicom.
dawson wrote:Pinochet wrote:
Nema toga u Hrvatistanu, ovdje retarde is HSPa smatraju desnicom.
HSP nije desnica. Govore protiv kapitalizma, zagovaraju veće državne regulacije zagovaraju nacionalizaciju itd.., takav je i HDZ i SDP .. to su sve ljevičarske stranke
Guest- Guest
u DNRH nema ekonomski desne stranke, barem ne ovih mainstream
a u obranu HSPova, morate znati da tek uspostavom granice na Drini možemo razvijati ujednačen i kompatibilan ekonomski program...te naravno kada rješimo pitanje pokrštavanja u cjelokupnom teritoriju...prioriteti se moraju znato
a u obranu HSPova, morate znati da tek uspostavom granice na Drini možemo razvijati ujednačen i kompatibilan ekonomski program...te naravno kada rješimo pitanje pokrštavanja u cjelokupnom teritoriju...prioriteti se moraju znato
2014-04-15
ne motaj nego predloži.aben wrote:koji ste vi likovi...vili40 wrote:odlično,našao si najvećeg krivca za ovu situaciju u kojoj se Hrvatska našla.vuksadinare wrote:...daj boze....jedino novim izborima i porazima tih garnitura moze se nesto suvislo promjeniti....
Još samo jedno treba,naći i predložiti tu garnituru kako veliš,koja će sve to promijeniti.Jer badava kritizirati a ne predlagati rješenja.Mostu sam dao glas dva puta i za dalje ne znam jer su razočarali i mene ali da me hebeš ja ne vidim nikog i ništa na našoj političkoj pozornici da imalo valja.
vili40-
2015-08-02
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
evo kaže filipinski precjednik duterte da će korumpirane vladine dužnosnike od sad rješavat slično ko dilere, bacaće ih iz helikoptera
najbolji korektivni faktormarcellus wrote:ja predlažem strijeljanje
2014-04-15
A našli koga će otpuštati... Jadne vatrogasce?! A krvi ti irudove!
provocator wrote:A našli koga će otpuštati... Jadne vatrogasce?! A krvi ti irudove!
a jadni. Nije nepotizam kad mi to radimo. Kad sirotinja mulja to je ok. Kad se obogate muljajući e onda im treba zabranit da muljaju
Je, vatrogasci su se zaposlivši se na poslu gdje svakog dana nose glavu u torbi zasigurno silno obogatili. Nije za ne očekivati da doskora pronađu nekoga tko se preko žnjore zaposlio na poslovima razminiravanja voljene nam domovine Hrvatske, a bit će da su zaposlili i koju čistaćicu koja sad bere masnu paru od dva i pol soma kuna mjesečno... Mamu joj krvavu yebem!marcellus wrote:provocator wrote:A našli koga će otpuštati... Jadne vatrogasce?! A krvi ti irudove!
a jadni. Nije nepotizam kad mi to radimo. Kad sirotinja mulja to je ok. Kad se obogate muljajući e onda im treba zabranit da muljaju
drug božo se od poštenog komuniste pretvara u informbiroovsku hulju.
kako je kratak put od javnobilježničkog jamstva do sudskog izbacivanja s posla, iliti kako od besprijekornog građanina do kriminalnog dosjea u manje od godinu dana, a još ni kuću nije sagradio...
kako je kratak put od javnobilježničkog jamstva do sudskog izbacivanja s posla, iliti kako od besprijekornog građanina do kriminalnog dosjea u manje od godinu dana, a još ni kuću nije sagradio...
sitting_bull-
2015-09-28
ti opet po običaju ne kužiš kurca
neko je zaposlio rodbinu
neko je zaposlio rodbinu
ako je metković u pitanju, sigurno su jambini.marcellus wrote:ti opet po običaju ne kužiš kurca
neko je zaposlio rodbinu
možda i nisu...
sitting_bull-
2015-09-28
njegovi su u soku a i on je jos...marcellus wrote:ti opet po običaju ne kužiš kurca
neko je zaposlio rodbinu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sitting_bull wrote:ako je metković u pitanju, sigurno su jambini.marcellus wrote:ti opet po običaju ne kužiš kurca
neko je zaposlio rodbinu
možda i nisu...
možda su u šumi
a možda božo braunsberger zna ko su
ili božo zvani pub...marcellus wrote:sitting_bull wrote:ako je metković u pitanju, sigurno su jambini.marcellus wrote:ti opet po običaju ne kužiš kurca
neko je zaposlio rodbinu
možda i nisu...
možda su u šumi
a možda božo braunsberger zna ko su
sitting_bull-
2015-09-28
eto da se jednom i složim s tobom...:)...dawson wrote:Most izgleda kao neka HDZova verzija HNSa.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa ako ljudi nedostaje na određenim poslovima u čemu je problem?marcellus wrote:ti opet po običaju ne kužiš kurca
neko je zaposlio rodbinu
Npr. u zagrebu se zna da nedostaje preko tristotine vatrogasaca u JVP i kaj sad? Vatrogasac se zaposli ali ko mu jebe mater ako je preko rodbine jerbo bolje da netko zgori u kući koja plamti ili umre u razbijenom autu nego da se zaposli vatrogasac kojem je netko moćan u vlasti?
Odi malo kopati po Holdingu... Novinar si, jel jesi? Jesi! Kurac od ovce si ti. Pa vidi, novinarčiću, kako su se tamo zaposlili i na kojim poslovima, određeni ljudi. Najlakše je srati u tom smeću od portala gdje si se uhljebio.
Otiđi malo do Holdinga i vidi kako i tko je tamo zaposlio sina od Baldasara npr. i koliki koeficijent na plaću ima. Ili sina od Jamba npr.... Ali nisu oni jedini.
Novinarčiću trećerazredni. De se malo potrudi i zaradi pošteno svoju paru.
grlo mi je promuklo od govorenja, ali dobro,vili40 wrote:ne motaj nego predloži.aben wrote:koji ste vi likovi...vili40 wrote:odlično,našao si najvećeg krivca za ovu situaciju u kojoj se Hrvatska našla.vuksadinare wrote:...daj boze....jedino novim izborima i porazima tih garnitura moze se nesto suvislo promjeniti....
ukidanje socijalne države.
2014-04-16
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Uskoro brza cesta Lašva-Donji Vakuf
» Čapljina i Metković će ostati u središtu slane pustinje
» Ovo su ljudi zbog kojih Metković ima najjeftiniji internet u Hrvatskoj
» Ruka ruku mije:Stipe Mesić došao u Metković podržati Jamba u rušenju MOST-a
» uhljeb
» Čapljina i Metković će ostati u središtu slane pustinje
» Ovo su ljudi zbog kojih Metković ima najjeftiniji internet u Hrvatskoj
» Ruka ruku mije:Stipe Mesić došao u Metković podržati Jamba u rušenju MOST-a