Erdogan - iza novogodišnjeg terorističkog napada stoje gulenisti i SAD
Page 1 of 1
Erdogan - iza novogodišnjeg terorističkog napada stoje gulenisti i SAD
http://www.vecernji.hr/svijet/turski-predsjednik-nakon-teroristickog-napada-u-novogodisnjoj-noci-obratio-se-gradanima-1139363
Guest- Guest
Guest- Guest
Re: Erdogan - iza novogodišnjeg terorističkog napada stoje gulenisti i SAD
nothing to do with the islam
Guest- Guest
To on kako mu paše u kojem trenutku, optuži malo Ameiku, malo ISIS, malo Kurde. Ne bih se čudio da je ovaj posljednji napad izveo i sam Erdogan Svakako je požurio već utvrditi krivca prije nego što odgovonost i za ovaj napad preuzmu dobrovoljno Kurdideda wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/turski-predsjednik-nakon-teroristickog-napada-u-novogodisnjoj-noci-obratio-se-gradanima-1139363
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Amerika je kriva jer su ovaj put napad počinili dva Djeda Mraza, sad će najebati Coca Cola.
2015-08-09
Zapravo, u članku ne piše nigdje niti tko je izveo npad niti d je itko preuzeo odgovornost za napad, niti je Erdogan ikoga optužio za napad, ali činjenica jest da njemu ovakva situacija ide na ruku.deda wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/turski-predsjednik-nakon-teroristickog-napada-u-novogodisnjoj-noci-obratio-se-gradanima-1139363
2015-08-09
melkior wrote:Zapravo, u članku ne piše nigdje niti tko je izveo npad niti d je itko preuzeo odgovornost za napad, niti je Erdogan ikoga optužio za napad, ali činjenica jest da njemu ovakva situacija ide na ruku.deda wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/turski-predsjednik-nakon-teroristickog-napada-u-novogodisnjoj-noci-obratio-se-gradanima-1139363
Pa jučer je rekao da Amerika stoji iza ISISa, da su ubili Ruskog ambasadora, da su organizirali puč, a sad priča o "onima" koji žele destabilizirati državu, i stvoriti kaos...
Cilj atentata izvedenog u novogodišnjoj noći na klub u Istanbulu bio je "stvoriti kaos", rekao je u nedjelju turski predsjednik Tayip Erdogan.
"Oni pokušavaju stvoriti kaos, demoralizirati naš narod i destabilizirati našu zemlju užasnim napadima kojima su meta civili
dok su cilj atentata bili nemoralno obučeni turisti i Turci koji su pili alkohol te slavili poganski običaj koji se gadi Alahu
Guest- Guest
moje saucesce Turcima
Guest- Guest
Dobro, rekao jest da Amerika stoji iza ISIL-a, to smo znali i sami, samo što se ISIL malo otrgnuo kontroli pa sad roka slobodno po najperspektivnijoj članici NATO savezadeda wrote:melkior wrote:Zapravo, u članku ne piše nigdje niti tko je izveo npad niti d je itko preuzeo odgovornost za napad, niti je Erdogan ikoga optužio za napad, ali činjenica jest da njemu ovakva situacija ide na ruku.deda wrote:http://www.vecernji.hr/svijet/turski-predsjednik-nakon-teroristickog-napada-u-novogodisnjoj-noci-obratio-se-gradanima-1139363
Pa jučer je rekao da Amerika stoji iza ISISa, da su ubili Ruskog ambasadora, da su organizirali puč, a sad priča o "onima" koji žele destabilizirati državu, i stvoriti kaos...
2015-08-09
a 80% mrtvih turistiGround Biscuits wrote:moje saucesce Turcima
Guest- Guest
A dobro, to su onda njihove unutarislamske prepirke, gulenovci protiv Muslimanskog bratstvadeda wrote:
"Oni pokušavaju stvoriti kaos, demoralizirati naš narod i destabilizirati našu zemlju užasnim napadima kojima su meta civili
dok su cilj atentata bili nemoralno obučeni turisti i Turci koji su pili alkohol te slavili poganski običaj koji se gadi Alahu
Stvar dakle nije dogmatske prirode nego izvedbene, treba li dakle, država zabraniti ispijanje alkohola (Erdogan) ili pobiti one koji piju alkohol (Gulen, ISIL, vehabije, Muslimansko bratstvo )
2015-08-09
i njima isto saucesce,ali neide mi u glavu ko moze biti tako lud da ide u Tursku u kojoj se svako malo neko raznese ili neki kurac eksplodira,nekako mi je to besmisleno,zar nema boljih zemalja za turizam?
Guest- Guest
Kermit-
2014-04-17
Maroko, Alžir, Egipat, Tunis, Turska Još fali Libija pa onda imaš zaokruženu cjelinu. Evo, Rusi i asadovci otkrili u Istočnom Alepu hrpu američkih, saudijskih i britanskih turista, ne znam traje li još uvijek operacija izvlačenja.Ground Biscuits wrote:i njima isto saucesce,ali neide mi u glavu ko moze biti tako lud da ide u Tursku u kojoj se svako malo neko raznese ili neki kurac eksplodira,nekako mi je to besmisleno,zar nema boljih zemalja za turizam?
2015-08-09
melkior wrote:Maroko, Alžir, Egipat, Tunis, Turska Još fali Libija pa onda imaš zaokruženu cjelinu. Evo, Rusi i asadovci otkrili u Istočnom Alepu hrpu američkih, saudijskih i britanskih turista, ne znam traje li još uvijek operacija izvlačenja.Ground Biscuits wrote:i njima isto saucesce,ali neide mi u glavu ko moze biti tako lud da ide u Tursku u kojoj se svako malo neko raznese ili neki kurac eksplodira,nekako mi je to besmisleno,zar nema boljih zemalja za turizam?
cijelo vrijeme se govori da je hrpa američkih, britanskih, izraelskih specijalaca u alepu, ali do sada niti jedan jedini dokaz.. advance.hr non stop piše o tome, i drugi mediji ali niti jedan dokaz :D
Guest- Guest
"turisti" mislis strani instruktori
Guest- Guest
Kermit-
2014-04-17
E jebi ga, tom manijaku su sad za sve krivi taj Gulen i Amerikanci.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» Zataškavanja terorističkog napada u Njemačkoj
» Plenkovič izrazio sućut Francuskoj zbog terorističkog napada
» Novozelandske trgovine zbog terorističkog napada s polica miču škare i noževe
» Turci stoje iza napada u Bankoku
» Zataškavanja terorističkog napada u Njemačkoj
» Plenkovič izrazio sućut Francuskoj zbog terorističkog napada
» Novozelandske trgovine zbog terorističkog napada s polica miču škare i noževe
» Turci stoje iza napada u Bankoku
Page 1 of 1