Sretna Nova Erdogane - pokolj u Istanbulu
Page 1 of 1
Sretna Nova Erdogane - pokolj u Istanbulu
TIJEKOM proslave godine u popularni istanbulski noćni upali su napadači i počeli pucati. Ima mrtvih i ranjenih, javljaju turski mediji. BBC i Reuters navode kako su dva napadača upala u poznati klub Reina i počeli pucati te da ima ranjenih. Ispred kluba se nalazi više desetaka kola Hitne pomoći. U 1.30 je objavljeno da je 39 ubijenih. U klubu je zbog pojačanih mjera nadzora bilo dosta policije.
Odgovornost za ovaj teroristički čin još nije preuzela nijedna organizacija.
IZ MINUTE U MINUTU
7:30 među dosad 21 identificiranom žrtvom 16 je stranih državljana, a pet Turaka, objavio je turski ministar unutarnjih poslova Suleyman Soylu.
6:00 Broj mrtvih popeo se na 39, a ranjenih na 69, javljaju strane agencije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/masakr-u-istanbulu-odjeveni-u-djeda-mrazove-upali-u-prepun-nocni-klub-i-zapucali-najmanje-39-mrtvih/941210.aspx
Odgovornost za ovaj teroristički čin još nije preuzela nijedna organizacija.
IZ MINUTE U MINUTU
7:30 među dosad 21 identificiranom žrtvom 16 je stranih državljana, a pet Turaka, objavio je turski ministar unutarnjih poslova Suleyman Soylu.
6:00 Broj mrtvih popeo se na 39, a ranjenih na 69, javljaju strane agencije.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/masakr-u-istanbulu-odjeveni-u-djeda-mrazove-upali-u-prepun-nocni-klub-i-zapucali-najmanje-39-mrtvih/941210.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Sretna Nova Erdogane - pokolj u Istanbulu
Pa po zadnjim podacima krivac je ......djed Mraz .....dakle Laponci.
2014-04-11
http://www.telegraf.rs/vesti/2542344-broj-mrtvih-u-istanbulu-raste-ovo-je-snimak-deda-mraza-ubice-video
BROJ MRTVIH U ISTANBULU RASTE: Ovo je snimak Deda Mraza ubice
Čovek sa kapom na glavi koji stoji sam je jedan od napadača, smatraju turski mediji
Guest- Guest
Vrlo vjerojatno Kurdi. Vehabije su ga spasile od puča, a Turska je pomagala ISIS.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Diglo je i u nas svu policiju na noge ....ja jucer pita lika ( policija Hr ) a šta je diga vas je Plenkovic ...kaže on meni : svi koji su zdravi sve diglo ...kaže ovako : NEMA MAJCI SPAVANJA.
Svi su bili na nogama ....al eto teroristi biraju mjesto i vrijeme i tu je policija nemocna.
Djeda Mraz u Istanbulu ....ima 16 mrtvih stranaca ....udaraju namjerno tu ( turizam , Istanbul evropski grad ).
Svi su bili na nogama ....al eto teroristi biraju mjesto i vrijeme i tu je policija nemocna.
Djeda Mraz u Istanbulu ....ima 16 mrtvih stranaca ....udaraju namjerno tu ( turizam , Istanbul evropski grad ).
2014-04-11
Europa ušla u novu godinu pod neviđenim mjerama osiguranja
STOTINE tisuća ljudi proslavile su u noći na nedjelju dolazak Nove godine u središtima Londona i Pariza, pod snažnim mjerama sigurnosti u obje europske prijestolnice, javljaju agencije.
U Londonu uz 12-minutni vatromet uz Temzu slušala se i glazba ove godine preminulih britanskih muzičara Davida Bowieja i Georgea Michaela, kao i američke zvijezde Princea.
Sigurnosne mjere u britanskom glavnom gradu bile su vrlo snažne, pogotovo s obzirom na prošlotjedni napad na božićni sajam u Berlinu gdje je 12 ljudi izgubilo život.
Oko 3.000 policajaca bilo je na dužnosti u središtu Londona, a naoružani pripadnici snaga sigurnosti mogli su se vidjeti i u gradskom javnom prijevozu.
U Parizu, temperature ispod ništice nisu zaustavile desetke tisuća ljudi da napune Elizejske poljane kako bi uživali u vatrometu iznad Trijumfalnih vrata.
10 tisuća policajaca širom Francuske za novogodišnju noć
Na više mjesta s kojih se ulazi na poznatu parišku aveniju postavljene su fizičke prepreke i policijska vozila.
Ukupno je širom Francuske u novogodišnjoj noći na dužnosti bilo gotovo 100.000 policajaca.
Proslave u gradovima u Njemačkoj također su se odvijale pod jakom policijskom zaštitom a manji incident zabilježen je u Berlinu kada je uhićen muškarac koji je kod Brandenburških vrata uzvikivao "bomba, bomba". Takve vrste šala policiji nisu bile zabavne te je muškarac dočekao Novu godinu u policijskoj postaji.
Italija je isto bila pod povećanim stupnjem pripravnosti, nakon što je glavnoosumnjičeni za berlinski napad ubijen u Milanu. U Rimu i drugim velikim gradovima povećan je broj policije u novogodišnjoj noći, a mediji javljaju da su vatrometi bili zabranjeni u Torinu, Bolognji i Veneciji.
U Moskvi, Crveni trg bio je zatvoren za širu javnost a pristup je limitiran na 6.000 pozvanih.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/europa-usla-u-novu-godinu-pod-nevidjenim-mjerama-osiguranja/941218.aspx
Teroristi biraju vrijeme i mijesto ....umijece ratovanja ....policija je tu nemocna.
Ja to znam.
2014-04-11
Ako neprijatelj bira vrijeme i mjesto napada onda si ti nemocan ....ja to znam jer sam đeneral Galakticke Federacije ....može PLenky i Merkel dizat sve njih ...samo im hebu Novu Godinu ....nije policija baš toliko močna ....NEČITAJU NICIJE MISLI I DI CE OVI NAPAST.
2014-04-11
General Galaktičke Federacije ce vam objasnit kako se ovo riješava.
Prvo morate znati da pravi vođa netraži od svojih podređenih da rade ono šta on nebi.
Evo vako vam se to riješava :
Otkrije se tko je to napravio
a onda dođe đeneral druge strane i javno zabije nož u grlo svoj njegovoj familiji iz koje je taj iznikao
TO JE PORUKA
Prvo morate znati da pravi vođa netraži od svojih podređenih da rade ono šta on nebi.
a onda dođe đeneral druge strane i javno zabije nož u grlo svoj njegovoj familiji iz koje je taj iznikao
TO JE PORUKA
2014-04-11
U usta mač i izađe na mali mozak i snima se.RayMabus wrote:General Galaktičke Federacije ce vam objasnit kako se ovo riješava.
TO JE PORUKA
TO JE PORUKA.
JA TO MOGU.
SAD CE SVI KOJI SU ISPOD MEN RADIT ISTO.
KRAJ PRICE.
2014-04-11
NAGLASAK NA SPOSOBNOSTI.
2014-04-11
Pravi vođa nikad ne traži od svojih podređenih ono šta i on sami nebi i nije u stanju.
Znaci ako ovo napravim nemoj to napravit poslije i tebe cu ubit ....odbijanje zapovijedi.
Znaš da ja to mogu ,....pokazao sam ti ...svima vama.
AJMO.
Znaci ako ovo napravim nemoj to napravit poslije i tebe cu ubit ....odbijanje zapovijedi.
Znaš da ja to mogu ,....pokazao sam ti ...svima vama.
AJMO.
2014-04-11
Sarajevo nema takvih problema, oni su proterali Deda Mraza.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Amnesty štitio čečenskog teroristu koji je organizirao pokolj u Istanbulu
» Sretna Nova 2022. godina
» SRETNA NOVA GODINA ERO UZ PRIGODNI KALENDAR... :)
» Sretna Nova
» Sretna vam nova 2019.
» Sretna Nova 2022. godina
» SRETNA NOVA GODINA ERO UZ PRIGODNI KALENDAR... :)
» Sretna Nova
» Sretna vam nova 2019.
Page 1 of 1