pitanje za misa
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
pitanje za misa
Jel se islo na misu zadusnicu za nasu svetinju
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: pitanje za misa
nije brate, ubio me virus, serem i rigam već 3 dana
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Ja sam platio misu i isao
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» pitanje za misa i ostale casne ljude
» Sveta Misa
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Sveta Misa
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1