Žide hvata ludilo: Netanjahu negira holokasut
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Žide hvata ludilo: Netanjahu negira holokasut
Netanyahu je donekle u pravu, Muslimansko Bratstvo je izvorna fašistička organizacija nastala prije 1. svjetskog rata, kojom su se jedno vrijeme bili poslužili Britanci, poslije je pala u zaborav. Ta organizacija je imala za cilj uništenje Židova i od samog početka stvaranja nacističkog pokreta usko surađivala s Hitlerom. Općepoznata je činjenica da Hitlerova zamisao o Konačnom rješenju židovskog pitanja nije bila slanje u peći i istrebljenje Židova, već pokušaj da ih se makne iz Europe, i to stvaranjem izraelske države. U tom smislu jedno je vrijeme kotirao čak i Madagaskar kao moguć teritorij za vlastitu, židovsku državu. Upravo je Muslimansko bratstvo utjecalo na stavove Hitlera prema muslimanima i islamu kao religiji koja je bolja za nietzscheovsku viziju Europe, nego kršćanstvo koje je u svojoj knjizi, Mein Kampf, optuživao za slabljenje germanske rase i njemačkog naroda. Muslimansko bratstvo je autentična, fašistička organizacija islamskog karaktera, koja nikada nije odstupila od svoje prve, originalne ideje.asilovski wrote:
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
I Madagaskar znači? Bilo di , samo daj...
Trinity-
2014-04-17
Da, Evropa se htjela rijesiti Zidova pa su ih htjeli poslati u Ugandu, evo sad cujem i da je Madagaskar bio u opticajuTriny wrote:I Madagaskar znači? Bilo di , samo daj...
2016-11-17
Sto takozvane?vuksadinare wrote:znaci lovbac na tzv.'naciste' osta bez posla...
2016-11-17
Odabrano je "sretno" rjesenje,gdje je na krpicu polupustinje nagurano sto Židova sto palestinaca,i time trajno onemoguceno stvaranje stabilne drzave.Jordan,dobar dio Jordana je trebao u prvotnom planu biti paravicno dodijeljen i palestincima i Židovima,no saudi su nes njurgali kod britanaca,pa eto,tko ebe vec naspomenute.nek se naguravaju. (: (govinda wrote:Da, Evropa se htjela rijesiti Zidova pa su ih htjeli poslati u Ugandu, evo sad cujem i da je Madagaskar bio u opticajuTriny wrote:I Madagaskar znači? Bilo di , samo daj...
Guest- Guest
Hm, zamisli Izrael na mjestu danasnje Argentine..ili dijela Argentine...hm, imali bi 4 katolickoizraelska rata...u Urugvaju bi djelovala Argentinska oslobodilacka organizacija a katolici u Paragvaju bi bili okruzeni na jednom malom komacidu zemlje odakle bi djelovali teroristickim akcijama po Izraelu...Triny wrote:Pa i Argentina...
2016-11-17
Manje je poznato da je Hitler došao na vlast u Njemačkoj uz pomoć kapitala Bank of England, čiji direktor je bio teški antisemit, i nije podnosio Židove. Antisemitizam uopće nije bio stran tadašnjoj britanskoj financijskoj i političkoj eliti, a isti su se grozili i Staljinovog komunizma. I tako je nastao Hitler, projekt britanskog kapitala s ciljem da oživi potonulu Njemačku koja bi bila brana Staljinovom presizanju na Zapad, a antisemitizam je bio jedan dodatni plus u čitavoj priči (Hitler je pak u Mein Kampf Židove optužio da su organizirali i stvorili komunizam, pozivajući se na Protokole Sionskih mudraca). Hitler zapravo nikada nije htio rat s Britanijom, njemu se rat s Britanijom dogodio, kao i s Amerikom. Iz tog razloga je pustio povlačenje Britanaca kod Dunkerqua, nadajući se da će jednom postići povoljan mir s Britanijom, ali Churchill jednostavno nije mogao zamisliti Njemačku koja dominira čitavom Europom (kao što ne bi mogao zamisliti ni Napoleona da bude europski car - Velika Njemačka, Velika Francuska i Velika Rusija u svakom svom obliku i pojmu su nešto što Britanija nikada, ali nikada nije mogla i neće prihvatiti, oni su se uvijek zalagali za ravnotežu slabih sila na Kontinentu kako bi mogli vladati morima i svjetskom trgovinom, što je osovina moći Britanskog globalnog imperija, imperija kojeg je punokvrni nasljednik upravo SAD).Triny wrote:Svega tu ima, Britanija i SAD nisu primale židovske izbjeglice za vrijeme ww2, iz Europe su morali van, ostala im Palestina.AlfaOmega wrote:E čuj Židi priznali da je holokaust izmišljotina s ciljem ostvarenje cionističkog projekta. Wow... sa optimizmom da uđemo u novu godinu?
Iako se prodaje mit o obećanoj zemlji, cionisti su razmatrali mogućnost da osnuju židovsku državu ili u Argentini ili u Ugandi, onda su se s Britancima nagodili za Palestinu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Hrvatska ne bi bio los izbor.Hrvati ionaku odlaze masovno van,starci ce pokrepavati prije ili poslije,a sveukupno je zemaljski raj otjeran na prosjacki stap.Što im ne izici u susret??
Guest- Guest
Jordan, odnosno kako su tada zvalo Transjordanija, Saudija, Irak nisu nikad postojale kao drzave...tako da su Britanci mogli vuci granicne linije kako su htjeli...pismejker wrote:Odabrano je "sretno" rjesenje,gdje je na krpicu polupustinje nagurano sto Židova sto palestinaca,i time trajno onemoguceno stvaranje stabilne drzave.Jordan,dobar dio Jordana je trebao u prvotnom planu biti paravicno dodijeljen i palestincima i Židovima,no saudi su nes njurgali kod britanaca,pa eto,tko ebe vec naspomenute.nek se naguravaju. (: (govinda wrote:Da, Evropa se htjela rijesiti Zidova pa su ih htjeli poslati u Ugandu, evo sad cujem i da je Madagaskar bio u opticajuTriny wrote:I Madagaskar znači? Bilo di , samo daj...
2016-11-17
Čuo sam da je oko 400.000 Židova iz Izraela uzelo državljanstva onih europskih država iz kojih potiču.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Palestince naseliti u Slavoniju?pismejker wrote:Hrvatska ne bi bio los izbor.Hrvati ionaku odlaze masovno van,starci ce pokrepavati prije ili poslije,a sveukupno je zemaljski raj otjeran na prosjacki stap.Što im ne izici u susret??
2016-11-17
na
Hm, koliko ja znam, nisu ih nikad ni izgubili...barem ne onih drzava koje dopustaju dvojna drzavljanstva...jastreb wrote:Čuo sam da je oko 400.000 Židova iz Izraela uzelo državljanstva onih europskih država iz kojih potiču.
2016-11-17
Jezik pregrizo..!!!! Zlo ne čulo..!!! Gluvo bilo..!!! ): (((govinda wrote:Palestince naseliti u Slavoniju?pismejker wrote:Hrvatska ne bi bio los izbor.Hrvati ionaku odlaze masovno van,starci ce pokrepavati prije ili poslije,a sveukupno je zemaljski raj otjeran na prosjacki stap.Što im ne izici u susret??
Guest- Guest
Ovo se odnosi na one koji su isposlovali pasoše tih zemalja u posljednjih godinu-dvije.govinda wrote:naHm, koliko ja znam, nisu ih nikad ni izgubili...barem ne onih drzava koje dopustaju dvojna drzavljanstva...jastreb wrote:Čuo sam da je oko 400.000 Židova iz Izraela uzelo državljanstva onih europskih država iz kojih potiču.
Znači oni koji ih do tada nisu imali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
aha...pa jbg, kriza je i tamo, nagurano, koliko, 12 miliona ljudi na povrsinu koja je otprilike trecina Hrvatske...jastreb wrote:Ovo se odnosi na one koji su isposlovali pasoše tih zemalja u posljednjih godinu-dvije.govinda wrote:naHm, koliko ja znam, nisu ih nikad ni izgubili...barem ne onih drzava koje dopustaju dvojna drzavljanstva...jastreb wrote:Čuo sam da je oko 400.000 Židova iz Izraela uzelo državljanstva onih europskih država iz kojih potiču.
2016-11-17
I sad,hajde da ne frca situacija.govinda wrote:aha...pa jbg, kriza je i tamo, nagurano, koliko, 12 miliona ljudi na povrsinu koja je otprilike trecina Hrvatske...jastreb wrote:Ovo se odnosi na one koji su isposlovali pasoše tih zemalja u posljednjih godinu-dvije.govinda wrote:naHm, koliko ja znam, nisu ih nikad ni izgubili...barem ne onih drzava koje dopustaju dvojna drzavljanstva...jastreb wrote:Čuo sam da je oko 400.000 Židova iz Izraela uzelo državljanstva onih europskih država iz kojih potiču.
Guest- Guest
A oni tamnoputi Židovi iz Ugande i Etiopije hoće silom u Izrael.jastreb wrote:Čuo sam da je oko 400.000 Židova iz Izraela uzelo državljanstva onih europskih država iz kojih potiču.
Koji smiješan zakon imaju, onaj o povratku u zemlju iz koje nisu potekli i u kojoj nikad nisu bili.
Trinity-
2014-04-17
Gdje je to negirao holokaust u svom govoru?
red wolf-
2016-02-10
Sigurno već negdje stvaraju drugu državu Izrael. :) Ova im tijesna.govinda wrote:aha...pa jbg, kriza je i tamo, nagurano, koliko, 12 miliona ljudi na povrsinu koja je otprilike trecina Hrvatske...jastreb wrote:Ovo se odnosi na one koji su isposlovali pasoše tih zemalja u posljednjih godinu-dvije.govinda wrote:naHm, koliko ja znam, nisu ih nikad ni izgubili...barem ne onih drzava koje dopustaju dvojna drzavljanstva...jastreb wrote:Čuo sam da je oko 400.000 Židova iz Izraela uzelo državljanstva onih europskih država iz kojih potiču.
Trinity-
2014-04-17
imaju drugu drzavu vec odavno...USA...Triny wrote:Sigurno već negdje stvaraju drugu državu Izrael. :) Ova im tijesna.govinda wrote:aha...pa jbg, kriza je i tamo, nagurano, koliko, 12 miliona ljudi na povrsinu koja je otprilike trecina Hrvatske...jastreb wrote:Ovo se odnosi na one koji su isposlovali pasoše tih zemalja u posljednjih godinu-dvije.govinda wrote:naHm, koliko ja znam, nisu ih nikad ni izgubili...barem ne onih drzava koje dopustaju dvojna drzavljanstva...jastreb wrote:Čuo sam da je oko 400.000 Židova iz Izraela uzelo državljanstva onih europskih država iz kojih potiču.
2016-11-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» VUČKO:LUDILO..brale...LUDILO..ne mogu da verujem da se to dešava
» Žide raspalile po Asadu
» Netanjahu sprda papu sranju
» drug kim jong hvata korak !?
» Netanjahu iznio planove o još tri Izraela na Bliskom istoku
» Žide raspalile po Asadu
» Netanjahu sprda papu sranju
» drug kim jong hvata korak !?