Pomoz Bog, junače! :)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pomoz Bog, junače! :)
Šta ti je reć principijelnost...kic wrote:
mislim da je bila tema..
imamo mi Hrvati tu Schadenfreude u sebi..
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Prije dr Haseta, samo ako se kandidira. Njega tribate ka ozeba sunce.debotoijusto wrote:Eroo wrote:debotoijusto wrote:evo poslusao
sve receno stoji i mogao bi dodati jos prstohvat zacina
fascinira jednostavnost njegovog izlaganja cinjenicnog stanja svijesti trenutne dalmacije
Onaj tko kaže da su mu sugrađani šljam i podmukli licemjeri, ne može se dobru nadati.
U lučaju neke gužve bilo bi gadno, veoma gadno...
to je tako , ti isti ljudi biraju ove iste politicare
ako su politicari dno dna , a jesu uglavnom onda su i gradjani dalmacije tu negdje
issati pa oni su keruma izabrali i opet bi moga prodat pricu
hasan je proslost
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
...i budućnost. Malo je takvih danas.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Prije dr Haseta, samo ako se kandidira. Njega tribate ka ozeba sunce.debotoijusto wrote:Eroo wrote:debotoijusto wrote:evo poslusao
sve receno stoji i mogao bi dodati jos prstohvat zacina
fascinira jednostavnost njegovog izlaganja cinjenicnog stanja svijesti trenutne dalmacije
Onaj tko kaže da su mu sugrađani šljam i podmukli licemjeri, ne može se dobru nadati.
ako su politicari dno dna , a jesu uglavnom onda su i gradjani dalmacije tu negdje
hasan je proslost
2016-07-22
to je od onih better rapists than racists
bolje da me svi izjebu u guzicu pa im se još ispričam nego da mi neko kaže da sam nacionalist
inače da je to što je nagnojio reko o židovima, pederima ili crncima sad bi već bio u zatvoru
a da je u srbiji i da je to nagnojio o srbima do sad bi ga već ovjerili sred ceste i nije da bi im zamjerio zbog toga
bolje da me svi izjebu u guzicu pa im se još ispričam nego da mi neko kaže da sam nacionalist
inače da je to što je nagnojio reko o židovima, pederima ili crncima sad bi već bio u zatvoru
a da je u srbiji i da je to nagnojio o srbima do sad bi ga već ovjerili sred ceste i nije da bi im zamjerio zbog toga
Eroo wrote:Šta ti je reć principijelnost...kic wrote:
mislim da je bila tema..
mislim da je lik očajan, ali je u dvije riječi rekao sve.. malicioznost kao nacionalni sport..
Sta reko Antisa od kante "retrdirani ercegovacki polutan"., Muhahahahhahahaha Obozavam ovu korektnost.
2014-04-14
free spik, bolje tak da kaže šta misli, nego neka pretvaranja pa dobijemo Milanovića ustašu, Peđu latentnog metalca, Plenkovića fanboya 369. pješačke pukovnije itd..
Pa istina. Jedan od posljednjih naivaca koji prezentira nekakav hrvatski islam.Eroo wrote:...i budućnost. Malo je takvih danas.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Prije dr Haseta, samo ako se kandidira. Njega tribate ka ozeba sunce.debotoijusto wrote:Eroo wrote:
hasan je proslost
Sumnjam da je to ideja budućnosti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Inače čudi me kako nitko na ovome forumu pa ni Ero nije čuo reklamu protiv zapošljavanja rođaka na narodnom radiju.
Ja sam je čuo sto puta u zadnjih mjesec dana.
Reklama ide od prilike ovako:
X:O rođo sređen ti je posao! Bićeš direktor rođo! Dolazi odmah!Hehehehe.
Onda se javi ženski glas koji kaže kako trebamo suzbijati nepotizam i namještanje radnih mjesta prijateljima i rodbini.
Onda se javi ženski glas koji kaže kako trebamo suzbijati nepotizam i namještanje radnih mjesta prijateljima i rodbini.
2014-04-22
jastreb wrote:Inače čudi me kako nitko na ovome forumu pa ni Ero nije čuo reklamu protiv zapošljavanja rođaka na narodnom radiju.
moguce da nitko ne slusa narodni radio ?
2014-04-12
Ja ga slušam iz prisile. Ovaj majstor sa kim delam ga odmah rano jutro upali i isključi kad operemo mješalicu i alat. Inače više preferiram ozbiljne radio stanice koje imaju i stranu muziku i ozbiljne emisije.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Inače čudi me kako nitko na ovome forumu pa ni Ero nije čuo reklamu protiv zapošljavanja rođaka na narodnom radiju.
2014-04-22
jastreb wrote:Ja ga slušam iz prisile. Ovaj majstor sa kim delam ga odmah rano jutro upali i isključi kad operemo mješalicu i alat. Inače više preferiram ozbiljne radio stanice koje imaju i stranu muziku i ozbiljne emisije.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Inače čudi me kako nitko na ovome forumu pa ni Ero nije čuo reklamu protiv zapošljavanja rođaka na narodnom radiju.
Drugovah s majstorima i učih
se strpljenju
Sad ih tiho volim i bolje
razumem
https://www.youtube.com/watch?v=Q0RPmamAmJw
ne susrecem se s narodnim kao kulisom pozadinskog desavanja , kafic p. centar taxi... uglavnom neke stanice s pop/rock za ugodno starenje
2014-04-12
Nakon njegovog interviewa mi Hitler djeluje skoro pa prihvatljivo.kic wrote:Eroo wrote:Šta ti je reć principijelnost...kic wrote:
mislim da je bila tema..
mislim da je lik očajan, ali je u dvije riječi rekao sve.. malicioznost kao nacionalni sport..
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Page 2 of 2