Udruga Franak traži ostavku viceguvernera: Banke možemo kazniti s 25 mlrd - toliko nam treba za INAu
Page 1 of 1
Udruga Franak traži ostavku viceguvernera: Banke možemo kazniti s 25 mlrd - toliko nam treba za INAu
Napominjemo po stoti put da se tim prekršajnim postupcima može uprihoditi od 9 milijardi do 25 milijardi kuna u državni proračun, što smatramo izuzetno važnim u trenutku kada je Vlada RH odlučila vratiti INA-u u ruke Republike Hrvatske.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/udruga-franak-trazi-ostavku-viceguvernera-banke-mozemo-kazniti-s-25-mlrd--toliko-nam-treba-za-inau/940269.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/udruga-franak-trazi-ostavku-viceguvernera-banke-mozemo-kazniti-s-25-mlrd--toliko-nam-treba-za-inau/940269.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Udruga Franak traži ostavku viceguvernera: Banke možemo kazniti s 25 mlrd - toliko nam treba za INAu
budaletine od sitna interesa
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Udruga Franak traži ostavku viceguvernera: Banke možemo kazniti s 25 mlrd - toliko nam treba za INAu
niti je hrvatskoj u bilo kom scenariju u interesu vratiti INU, niti joj je u interesu otjerati banke
točno tomarcellus wrote:niti je hrvatskoj u bilo kom scenariju u interesu vratiti INU, niti joj je u interesu otjerati banke
otjerati profitablne banke koji daju kredite građanima, koji posluju sa plusom, i plaćaju ogromne poreze državi, da bi sa tom lovom kupili propalu socijalističku firmu , za koju bi bilo najbolje da je srbi lijepo sorili 91-95
Guest- Guest
znači hrvatskoj nije interes naftni biznis jer nestaće nafte i tako i voziti ćemo na baterije svi... 2098 godine, mađarskoj i americi i rusiji je ali hrvatskoj nije.
hrvatskoj je u interesu što veći broj stranih banaka koje zarađuju na lihvarskim kamatnim stopama i nesreći posrnulih nacionalnih gospodarstava i zadužiti se što više kod rothschilda, mmf-a da budu još bogatiji.
o jebem te B....mora da sam ja ipak glupa ..idem lakirat nokte
hrvatskoj je u interesu što veći broj stranih banaka koje zarađuju na lihvarskim kamatnim stopama i nesreći posrnulih nacionalnih gospodarstava i zadužiti se što više kod rothschilda, mmf-a da budu još bogatiji.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja wrote:znači hrvatskoj nije interes naftni biznis jer nestaće nafte i tako i voziti ćemo na baterije svi... 2098 godine, mađarskoj i americi i rusiji je ali hrvatskoj nije.
naftni business može obavljati privatna tvrtka, i privatni dobvljač kao u većini normalnih zemalja u svijetu. I gle čuda , INA ti gomila milijarde kuna gubitaka.
Što se tiče banaka, evo rugali smo se kako ih je država "pričepila" . i ja i marc smo rekli da banke uvijek dođu do svoje love nazad - i šta se desilo?
Evo postavili su vam Marića koji će napraviti jebenu "poreznu reformu" , gdje će se doslovno milijarde kuna vaših para, slijevati u ruke banaka.
Dakle koliko god vi mislite da ćete izbiti bankama love, toliko će vam oni uzeti godinu-dvije kasnije, i to još sa kamatama.
samo naprijed, ravno-do-dna
Guest- Guest
tu. u mađarskoj su dobili nogu u dupe .Pinochet wrote:kaja wrote:znači hrvatskoj nije interes naftni biznis jer nestaće nafte i tako i voziti ćemo na baterije svi... 2098 godine, mađarskoj i americi i rusiji je ali hrvatskoj nije.
naftni business može obavljati privatna tvrtka, i privatni dobvljač kao u većini normalnih zemalja u svijetu. I gle čuda , INA ti gomila milijarde kuna gubitaka.
Što se tiče banaka, evo rugali smo se kako ih je država "pričepila" . i ja i marc smo rekli da banke uvijek dođu do svoje love nazad - i šta se desilo?
Evo postavili su vam Marića koji će napraviti jebenu "poreznu reformu" , gdje će se doslovno milijarde kuna vaših para, slijevati u ruke banaka.
Dakle koliko god vi mislite da ćete izbiti bankama love, toliko će vam oni uzeti godinu-dvije kasnije, i to još sa kamatama.
2015-08-15
al mene fascinira kako ono što se svima isplati se samo u hrvatskoj ne isplati i obrnuto, ono što neće nitko to hrvatska baš treba.
i nije im dosta da je smještena iza rumunjske do sad otprilike, i dalje je vidim ta filozofija.
i nije im dosta da je smještena iza rumunjske do sad otprilike, i dalje je vidim ta filozofija.
2015-08-15
kaja wrote:tu. u mađarskoj su dobili nogu u dupe .Pinochet wrote:kaja wrote:znači hrvatskoj nije interes naftni biznis jer nestaće nafte i tako i voziti ćemo na baterije svi... 2098 godine, mađarskoj i americi i rusiji je ali hrvatskoj nije.
u mađarskoj su puno niži porezi, i mađarska nema izdajnike na vlasti, opet i mađari poštuju i kapitaliste neće ih zajebati ako ovi ne zajebaju njih. zato u mađarskoj idu investicije i kapitalizam i industrija. i mađari su jaka povjesna nacija koja je imala kraljevstva i carstva nisu bečki konjušari kao mi(vi gore sa sjevera) ili "kikaši" (mi dole sa juga) - Hrvati
u RH vidiš šta se desilo.. radovali ste , da je Lavovac i Zoki pričepili banke radi švicaraca(a ispalo da su to napravili jer su SDPovci uglavnom bili zaduženi u švicarcima) a ja i marc smo napisali , da postoji nekoliko načina da banke dođu do love nazad.
A banke su izabrali ovaj najgori način - postavili su Marića na mjesto ministra financija, koji ti je uveo reforme i zakone, gdje će banke izbijati milijarde kuna vaših kuna, i trpati će sebi u džepove, a HDZovci vam prodaju priču da je to "dobra reforma za ekonomiju", a ekonomisti poput mene i drugih se čupaju za kosu :D
to dobijete kada idete regulirati tržište.
pustite kapitalizam da sam obavlja svoje, da država što manje radi, neka nevidljiva ruka regulira sve
Guest- Guest
ovo što yoda kaže je točno. Banke ne možeš zajebati jer će one uvijek povratiti svoju lovu na ovaj ili onaj način. Jedino da ih ukineš, ali onda se ekonomija vraća u srednji vijek (juga osamdesetih, nelikvidne banke, hiperinflacija).
» Raspad Udruge Franak - čelništvo dalo ostavku!
» Trump opet šokirao: 'Žene koje naprave pobačaj treba kazniti'
» Izrael traži ostavku šefa UN-a
» Agentura trazi ostavku Plenkija zbog Madine
» Treba li Mario Paleka podnijeti ostavku ili ne?
» Trump opet šokirao: 'Žene koje naprave pobačaj treba kazniti'
» Izrael traži ostavku šefa UN-a
» Agentura trazi ostavku Plenkija zbog Madine
» Treba li Mario Paleka podnijeti ostavku ili ne?
Page 1 of 1