Le Pen Presidential Campaign Threatened By Russian Bank Failure
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Le Pen Presidential Campaign Threatened By Russian Bank Failure
abraham wrote:Nije to bas tako. To obicno ide u valovima. Bilo kako bilo do sada jos niti jedna nacija nije nestala radi manjeg nataliteta. Ukoliko se ne promijeni agenda sa uvodjenjem kancerogenih stanica, nece se niti desiti. no to je drugi problem i sasma druga problematika.RayMabus wrote:Abraham ja se čisto mislim jel ti znaš MATEMATIKU Ili ne.
Ako ne promijeniš za dvadeset godina generacije kojih je duplo manje rađat ce opet duplo manje djece ....i tako sve dok NENESTANU.
točno to, niti jedna nacija nije nestala zbog manjeg nataliteta.. u ostalom što znači recimo da Japanu padne broj ljudi sa 120 milijuna na recimo 30milijuna? .. tih 30milijuna se mogu u bliskoj budućnosti množiti ko zečevi, i opet u roku 100godina ih može biti 500milijuna itd..
Guest- Guest
U Americi ne postoji selo onakvo kakvog mi na starom kontinentu imamo.Pinochet wrote:
prije je na selu radilo 98% ljudi i ljudi su bili i gladni i žedni i bolesni. danas u USA na selu radi 1-2% ljudi a proizvedu hrane za 2-3 amerike..
tamo imaš velegradove,gradove i gradiće. Sela nema.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mogu al moraš UKINIT MATRIJAHALNU IMPERIJU.Pinochet wrote:abraham wrote:Nije to bas tako. To obicno ide u valovima. Bilo kako bilo do sada jos niti jedna nacija nije nestala radi manjeg nataliteta. Ukoliko se ne promijeni agenda sa uvodjenjem kancerogenih stanica, nece se niti desiti. no to je drugi problem i sasma druga problematika.RayMabus wrote:Abraham ja se čisto mislim jel ti znaš MATEMATIKU Ili ne.
Ako ne promijeniš za dvadeset godina generacije kojih je duplo manje rađat ce opet duplo manje djece ....i tako sve dok NENESTANU.
točno to, niti jedna nacija nije nestala zbog manjeg nataliteta.. u ostalom što znači recimo da Japanu padne broj ljudi sa 120 milijuna na recimo 30milijuna? .. tih 30milijuna se mogu u bliskoj budućnosti množiti ko zečevi, i opet u roku 100godina ih može biti 500milijuna itd..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Donekle se i mogu složiti sa Longijem.
No nisu krive žene nego papučari. Muškarci su postali robovi i taoci žena.
Čak i kod nas koji smo uvijek važili za patrijarhalno društvo.
Pater familias je kod nas postao relikt prošlosti,a glupi muškarci od toga čak i prave viceve. umjesto da se dobro zamisle.
Pater familias je kod nas postao relikt prošlosti,a glupi muškarci od toga čak i prave viceve. umjesto da se dobro zamisle.
2014-04-22
Zasto je Kina uvela zakon jednog djeteta??? Zasto bi to trebalo uvesti najmanje 50% drzava na svijetu???? Jednostavno resursi i potencijali moraju odgovarati mogucnostima. Egipat , nema emancipacije, stanovnistav cca sest puta vise nego su svi sabrani potencijali. Zemlja uzor, dok uskoro ne pukne. Onda ce jope biti krivi jameri, cia i zidi. Ne oni sta se kote kak prasci...Pinochet wrote:abraham wrote:Nije to bas tako. To obicno ide u valovima. Bilo kako bilo do sada jos niti jedna nacija nije nestala radi manjeg nataliteta. Ukoliko se ne promijeni agenda sa uvodjenjem kancerogenih stanica, nece se niti desiti. no to je drugi problem i sasma druga problematika.RayMabus wrote:Abraham ja se čisto mislim jel ti znaš MATEMATIKU Ili ne.
2014-04-14
Tvoj problem je šta ti nekužiš šta to šta ti stalno vrtiš je jedan problem i zove se prekomjerna populacija a da je evropski problem druga priča i zove se bijela kuga.abraham wrote:Zasto je Kina uvela zakon jednog djeteta??? Zasto bi to trebalo uvesti najmanje 50% drzava na svijetu???? Jednostavno resursi i potencijali moraju odgovarati mogucnostima. Egipat , nema emancipacije, stanovnistav cca sest puta vise nego su svi sabrani potencijali. Zemlja uzor, dok uskoro ne pukne. Onda ce jope biti krivi jameri, cia i zidi. Ne oni sta se kote kak prasci...Pinochet wrote:abraham wrote:Nije to bas tako. To obicno ide u valovima. Bilo kako bilo do sada jos niti jedna nacija nije nestala radi manjeg nataliteta. Ukoliko se ne promijeni agenda sa uvodjenjem kancerogenih stanica, nece se niti desiti. no to je drugi problem i sasma druga problematika.RayMabus wrote:Abraham ja se čisto mislim jel ti znaš MATEMATIKU Ili ne.
2014-04-11
Mi možemo do beskonacno pričat o Nijemcima ili opčenito evropskom natalitetu a ti moš beskonacno pričat o Egiptu ........
2014-04-11
JER BOGA MI JOKINOGA ČAK I KAD BI EGIPAT NEKIM MJERAMA SUZBIO SVOJ NATALITET TO NEZNAČI DA ČE NJEMAČKI PORAST.RayMabus wrote:Mi možemo do beskonacno pričat o Nijemcima ili opčenito evropskom natalitetu a ti moš beskonacno pričat o Egiptu ........
2014-04-11
ironično, papučari ne jebu ništa.jastreb wrote:Donekle se i mogu složiti sa Longijem.
papučara je bilo prije puno više, danas je poznato da u slobodnom društvu(danas je odnos muških-ženskih reguliran kao kapitalizam -tržište samo sebe regulira ponudom i potražnjom, i cijenom i kvalitetom)
papučari među ženama ne slove kao "visoko-kvalitetno meso" , i takva ekipa ne jebava ništa.
prije su takvi jebavali i širili gene, jer bi im crkva i zajednica našla ženku u selu, a danas se tržište regulira samo od sebe, pa genetski najlošiji ljudi često ispadaju.. papučari ne spadaju u genetsku kvalitetu, i pitaj bilo koju ženku, većina ženskih oće jakog i dominatnog muškarca a ne papka
Guest- Guest
BMK šta žene hoce.
2014-04-11
Ono što hoće u 95% slučajeva i dobiju.RayMabus wrote:BMK šta žene hoce.
2014-04-22
Onda sam ja onih 5 %jastreb wrote:Ono što hoće u 95% slučajeva i dobiju.RayMabus wrote:BMK šta žene hoce.
2014-04-11
Po meni je za takvo stanje najveći krivac protestantizam.
2014-04-22
Daj koje žene , tko njih šta pita ...šaka u glavu i lezi bleki.
2014-04-11
A dolazi i New age,koji promovira nekakav ženski princip božanstva,majčicu Zemlju i slične bedastoće.
2014-04-22
Žene nas uniđštavaju. Najgora stvar u životu je dati ženi novac da ode u butigu.
2014-04-22
ma svejedno, il nas ima 3 il 303
2014-04-19
Prije pojave protestantizma možda je i bilo tako. Protestantizam je prvi u kršćanstvu promovirao ženu kao svećenicu.RayMabus wrote:Daj koje žene , tko njih šta pita ...šaka u glavu i lezi bleki.
To je u staroj crkvi bilo nezamislivo.
2014-04-22
papucar je naziv za vec ozenjenog muskarca a ne momka, alo vrankvurtPinochet wrote:ironično, papučari ne jebu ništa.jastreb wrote:Donekle se i mogu složiti sa Longijem.
papučara je bilo prije puno više, danas je poznato da u slobodnom društvu(danas je odnos muških-ženskih reguliran kao kapitalizam -tržište samo sebe regulira ponudom i potražnjom, i cijenom i kvalitetom)
papučari među ženama ne slove kao "visoko-kvalitetno meso" , i takva ekipa ne jebava ništa.
prije su takvi jebavali i širili gene, jer bi im crkva i zajednica našla ženku u selu, a danas se tržište regulira samo od sebe, pa genetski najlošiji ljudi često ispadaju.. papučari ne spadaju u genetsku kvalitetu, i pitaj bilo koju ženku, većina ženskih oće jakog i dominatnog muškarca a ne papka
2014-04-19
Ne uništavaju NAS ( muške ) nego cijelo društvo .....postoji RAZLIKA.jastreb wrote:Žene nas uniđštavaju. Najgora stvar u životu je dati ženi novac da ode u butigu.
2014-04-11
Pa kad sam napisao NAS i mislio sam na komplet društvo.RayMabus wrote:Ne uništavaju NAS ( muške ) nego cijelo društvo .....postoji RAZLIKA.jastreb wrote:Žene nas uniđštavaju. Najgora stvar u životu je dati ženi novac da ode u butigu.
2014-04-22
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Portugal overturns presidential veto to legalise same-sex adoption
» Croatian cake pirates threatened with lawsuits
» Turkey arrests over 570 for criticising campaign against Syrian Kurds
» The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Election
» Elon Musk Shares Video Of ‘Crazy Stalker’ Who Looks Like Antifa And Threatened His 2-Year-Old Son
» Croatian cake pirates threatened with lawsuits
» Turkey arrests over 570 for criticising campaign against Syrian Kurds
» The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Election
» Elon Musk Shares Video Of ‘Crazy Stalker’ Who Looks Like Antifa And Threatened His 2-Year-Old Son
Page 4 of 6