Vujo pozer Vujčići iz tkz. HNB-a: VRIJEME NISKIH KAMATNIH STOPA JE ISTEKLO
Page 1 of 1
Vujo pozer Vujčići iz tkz. HNB-a: VRIJEME NISKIH KAMATNIH STOPA JE ISTEKLO
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/guverner-hrvatske-narodne-banke-kaze-da-je-vrijeme-niskih-kamatnih-stopa-isteklo-vujcic-otkriva-kad-ocekuje-rast-kamata-na-kredite-u-eurima/5437059/
Kermit-
2014-04-17
Kermit-
2014-04-17
Re: Vujo pozer Vujčići iz tkz. HNB-a: VRIJEME NISKIH KAMATNIH STOPA JE ISTEKLO
ajde nešto pametno:
Ova je Vlada, kao i prethodne, pokazala da strateških reformi nema i da je ovo očito maksimum što svaka Vlada misli napraviti, malo sitnih poteza. Na što smo onda osuđeni kao zemlja?
Iskreno se nadam da nismo osuđeni na nedostatak reformi i da će se one konačno početi provoditi. Moramo biti svjesni da su one apsolutno neophodne. Kad usporedimo Hrvatsku s drugim zemljama Europske unije, mi smo strukturno najlošija, a u nekim područjima skoro najlošija ekonomija. Tako ne možemo dugoročno ostvarivati rast i povećavati bogatstvo stanovništva u Hrvatskoj. To treba shvatiti i oko toga treba postići konsenzus u društvu.
Ova je Vlada, kao i prethodne, pokazala da strateških reformi nema i da je ovo očito maksimum što svaka Vlada misli napraviti, malo sitnih poteza. Na što smo onda osuđeni kao zemlja?
Iskreno se nadam da nismo osuđeni na nedostatak reformi i da će se one konačno početi provoditi. Moramo biti svjesni da su one apsolutno neophodne. Kad usporedimo Hrvatsku s drugim zemljama Europske unije, mi smo strukturno najlošija, a u nekim područjima skoro najlošija ekonomija. Tako ne možemo dugoročno ostvarivati rast i povećavati bogatstvo stanovništva u Hrvatskoj. To treba shvatiti i oko toga treba postići konsenzus u društvu.
Kermit-
2014-04-17
Plenki je miran njegovi Hadeze banditen mogu da kradu i kraduckaju do kraja 2018.g., on glumi premijera još 2-3 godine a onda nazad na sinekuru u EU hehehe
Kermit-
2014-04-17
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
reforme?
joooo, da je meni biti guverner narodne banke, pa da se malo odmorin...
joooo, da je meni biti guverner narodne banke, pa da se malo odmorin...
2014-04-16
Similar topics
» ECB pred ključnom odlukom o visini kamatnih stopa
» Europska središnja banka priprema dizanje kamatnih stopa
» Stiže veliko povećanje kamatnih stopa, inflacija ostaje previsoka
» Kraj pada kamatnih stopa: Banke prvi put dižu rate stambenih kredita zbog rasta euribora
» Vujo kukmaci!Ne bi na more vec u Jasenovac
» Europska središnja banka priprema dizanje kamatnih stopa
» Stiže veliko povećanje kamatnih stopa, inflacija ostaje previsoka
» Kraj pada kamatnih stopa: Banke prvi put dižu rate stambenih kredita zbog rasta euribora
» Vujo kukmaci!Ne bi na more vec u Jasenovac
Page 1 of 1