Sve glasniji lavež velikosrpstva
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Sve glasniji lavež velikosrpstva
Opat kažem da ima i toga.dzango wrote:Velikosrpstvo je dežurni taster koji političari u HR pritiskaju po potrebi i na čije pritiskanje političari u Srbiji rado i zahvalno odgovaraju. Odatle i ovakvi tekstovi koji se pišu po narudžbini. Splačine i govna za nepismene idiote.Ringo10 wrote:PA ima i toga. Realno i pošteno govoreći.dzango wrote:Najveći promoteri "velikosrpstva" su hrvatski političari i ovakvi nebulozni tekstovi od Kulina bana.
Ali da velikosrpstvo istrajava kao duboko ukorijenjena ideologija, to je također istina. Ali mislim da mu se sada u Hrvatskoj javnosti, politici i medijima daje daleko veći značaj i dimenzije nego što stvarno jesu.
Sve je to politika. Ja se osobno ne bojim ni velikosrpstva ni vojnoga pohoda o kojem neki lupeataju.
Više se bojim naših hrvatskih imbecilija i retnogradnih pojava.
A što se tiče ratova, i Hrvati i Srbi su izgubili i ubrzano i dramatično gube demografski momentum i izumiru, tako da trenutno nisu sposobni za neke velike ratove.
Hrvati i Srbi će nestati sa ovih prostora držeći se za vratove.
A tekst jeste glupost.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
to i kazem....bio ej 'vođa' koliko i arkan..Roki wrote:vuksadinare wrote:....jos jedan od sefova delija..ili se on bar tako hvalio...mada realno ja za vucica tad bas nisam cuo..Roki wrote:vuksadinare wrote:..gledaj stoji dijelom sto pises..ali stoji i to da su na valsti oni koji su dobili po piksi...sumnjam da bi ti meni zaboravio da te nalemam..pamtio bi to ohohoho i vjerojatno cekao neku priliku da uzvratis..moras znati da su na vlasti u srbiji nikogovici iz devedesetih..ali doslovce nikogovici koji su bili milosevicu a i seselju vodonose a takvi su gori i od samih sefova...radi dokazivanja i kompleksa manje vrijednosti...a takvi nikogovicu nisu opasni samo po okolinu vec i po samu srbiju...no na zalost danas podosta takvi u svijetu prolaze...ima jedan dokumentarac od prije desetak godina..dakle deset..ne dvadeset,triset ili vise..gdje vucic u centru 'sava' na nekavom radikalskom okupljanju i prikazivanju nekakvog dokumentarca iz ratova devedesetih kaze..'onaj tko zaboravi srpske zrtve,krajinu,srpsku i tko govori da to nece vise nikad biti srpske zemlje taj moze samo da bude proklet i prezren..takvi nisu zasluzili ni da ih se imenuje srbinom'Ringo10 wrote:
Trenutno Srbija nema ni demografske ni ekonomske pa ni oružane snage za nekakve osvajačke ratove. Ova galama je po meni najprije usmjesena na stjecanje međunarodne podrške svojoj politici kao i odvraćanju eventualne vojn e akcije na Rep. Srpsku koja se u slučaju sudjelovanja Hrvatske Vojske kakva god da jeste, vojno obraniti ne može, čak ni uz pomoć Srbije.
Toga se oni boje i zato galame i stvaraju frku.
Moguće da na dalje staze imaju cilj reviltalizacije nekakve autonomije u Hrvatskoj tipa Z-4 ali mislim da su i oni svjesni da je to neostvarljivo. U Hrvatskoj su demografski uništeni, a da im i dadeš one vukojebine oko Knina i benkovca, ne bi niko došao tu da živi posebno u međuvremenu odrasle generacije srpskih izbjeglica.
Dakako, ja mislim da bi bilo kakvo sudjelovanje HVa i Hrvata uopće u nekoj vojnoj akciji protiv RSa bilo apsolutno promašena stvar, osim u slučaju da to postane hrvatska teritorija a to neće biti moguće nikada.
i ja bih voleo da dobijem po piksi da sa 27 godina dobijem stan od 150 kvadrata u najelitnijoj i najmodernijoj zgradi u srbiji, a da pritom nemam dan radnog staza...
nikada nije bio vodja dileja-bio je samo jedan od onih pacenika na sipki...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Ima, ali nije cijela istina, ni približno.Ringo10 wrote:Opat kažem da ima i toga.dzango wrote:Velikosrpstvo je dežurni taster koji političari u HR pritiskaju po potrebi i na čije pritiskanje političari u Srbiji rado i zahvalno odgovaraju. Odatle i ovakvi tekstovi koji se pišu po narudžbini. Splačine i govna za nepismene idiote.Ringo10 wrote:PA ima i toga. Realno i pošteno govoreći.dzango wrote:Najveći promoteri "velikosrpstva" su hrvatski političari i ovakvi nebulozni tekstovi od Kulina bana.
Ali da velikosrpstvo istrajava kao duboko ukorijenjena ideologija, to je također istina. Ali mislim da mu se sada u Hrvatskoj javnosti, politici i medijima daje daleko veći značaj i dimenzije nego što stvarno jesu.
Sve je to politika. Ja se osobno ne bojim ni velikosrpstva ni vojnoga pohoda o kojem neki lupeataju.
A što se tiče ratova, i Hrvati i Srbi su izgubili i ubrzano i dramatično gube demografski momentum i izumiru, tako da trenutno nisu sposobni za neke velike ratove.
A tekst jeste glupost.
Nažalsot,povijest nas demantira.
Iako bi bilo lijepo tako razmišljati.
2014-04-12
..nema tu autodestruktivnosti..nego vise je rijec o podcjenjivanju...ja shvacam da je ringo povrijeđen kad ga oni u zagrebu ili splitu gledaju sa podcjenjivanjem i podsmjehom..ali to je oduvijek tako bilo...drugi svijet...ja se na to puno ne obazirem..
2015-09-08
vuksadinare wrote:to i kazem....bio ej 'vođa' koliko i arkan..Roki wrote:vuksadinare wrote:....jos jedan od sefova delija..ili se on bar tako hvalio...mada realno ja za vucica tad bas nisam cuo..Roki wrote:vuksadinare wrote:
..gledaj stoji dijelom sto pises..ali stoji i to da su na valsti oni koji su dobili po piksi...sumnjam da bi ti meni zaboravio da te nalemam..pamtio bi to ohohoho i vjerojatno cekao neku priliku da uzvratis..moras znati da su na vlasti u srbiji nikogovici iz devedesetih..ali doslovce nikogovici koji su bili milosevicu a i seselju vodonose a takvi su gori i od samih sefova...radi dokazivanja i kompleksa manje vrijednosti...a takvi nikogovicu nisu opasni samo po okolinu vec i po samu srbiju...no na zalost danas podosta takvi u svijetu prolaze...ima jedan dokumentarac od prije desetak godina..dakle deset..ne dvadeset,triset ili vise..gdje vucic u centru 'sava' na nekavom radikalskom okupljanju i prikazivanju nekakvog dokumentarca iz ratova devedesetih kaze..'onaj tko zaboravi srpske zrtve,krajinu,srpsku i tko govori da to nece vise nikad biti srpske zemlje taj moze samo da bude proklet i prezren..takvi nisu zasluzili ni da ih se imenuje srbinom'
i ja bih voleo da dobijem po piksi da sa 27 godina dobijem stan od 150 kvadrata u najelitnijoj i najmodernijoj zgradi u srbiji, a da pritom nemam dan radnog staza...
arkan jeste bio njihov sef, a posto je arkan bio udbas-srpska udba je bila njihov sef...
Guest- Guest
Velikosrpstvo jeste ukorijenjeno i nikada neće nestati.maggie13 wrote:Ima, ali nije cijela istina, ni približno.Ringo10 wrote:Opat kažem da ima i toga.dzango wrote:Velikosrpstvo je dežurni taster koji političari u HR pritiskaju po potrebi i na čije pritiskanje političari u Srbiji rado i zahvalno odgovaraju. Odatle i ovakvi tekstovi koji se pišu po narudžbini. Splačine i govna za nepismene idiote.Ringo10 wrote:PA ima i toga. Realno i pošteno govoreći.dzango wrote:Najveći promoteri "velikosrpstva" su hrvatski političari i ovakvi nebulozni tekstovi od Kulina bana.
A tekst jeste glupost.
ALi nije to pitanje, pitanje koliku realnom moći velikosrstvo raspolaže.
Mislim da su u Hrvatskoj previše skače na noga za svaku provokaciju i izjavu.
Dakako da treba reagirati na neke stvari ali ne treba stvarati frku i histeriju oko svakakvih gluposti.
A ima toga da je takzv političkoj eliti to bogom dani poklon kako bi skrenuli pozornost javnosti sa svojih promašaja i kriminala.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
to i hocu da kazem..arkan sto se tice navijanaj i navijackog staza nije bio nikakav sef..vec ubacen od srbijanske obavjestajne sluzbe i policije među delije..i morao je biti prihvacen..ali on veze sa navijanjem,gostovanjima i slicno nije imao veze..vise politicki komesarRoki wrote:vuksadinare wrote:to i kazem....bio ej 'vođa' koliko i arkan..Roki wrote:vuksadinare wrote:....jos jedan od sefova delija..ili se on bar tako hvalio...mada realno ja za vucica tad bas nisam cuo..Roki wrote:
arkan jeste bio njihov sef, a posto je arkan bio udbas-srpska udba je bila njihov sef...
2015-09-08
Pronađen Misirac:Roki wrote:vuksadinare wrote:to i kazem....bio ej 'vođa' koliko i arkan..Roki wrote:vuksadinare wrote:....jos jedan od sefova delija..ili se on bar tako hvalio...mada realno ja za vucica tad bas nisam cuo..Roki wrote:
PARTIZAN U SERIJI OTPISANI: „Misirac“: Ako je dobro za atmosferu...
dzango wrote:Pronađen Misirac:Roki wrote:vuksadinare wrote:to i kazem....bio ej 'vođa' koliko i arkan..Roki wrote:vuksadinare wrote:
....jos jedan od sefova delija..ili se on bar tako hvalio...mada realno ja za vucica tad bas nisam cuo..
dzilo je galvanizovao bircu.
nikada ga nisam video onako zakrvljenog, da ide na polaganje i na zakucavanje. pre je samo trojke vario...
Guest- Guest
Sve se slažem, s malom nadopunom.Ringo10 wrote:Velikosrpstvo jeste ukorijenjeno i nikada neće nestati.maggie13 wrote:Ima, ali nije cijela istina, ni približno.Ringo10 wrote:Opat kažem da ima i toga.dzango wrote:Velikosrpstvo je dežurni taster koji političari u HR pritiskaju po potrebi i na čije pritiskanje političari u Srbiji rado i zahvalno odgovaraju. Odatle i ovakvi tekstovi koji se pišu po narudžbini. Splačine i govna za nepismene idiote.Ringo10 wrote:
PA ima i toga. Realno i pošteno govoreći.
A tekst jeste glupost.
ALi nije to pitanje, pitanje koliku realnom moći velikosrstvo raspolaže.
Mislim da su u Hrvatskoj previše skače na noga za svaku provokaciju i izjavu.
Dakako da treba reagirati na neke stvari ali ne treba stvarati frku i histeriju oko svakakvih gluposti.
A ima toga da je takzv političkoj eliti to bogom dani poklon kako bi skrenuli pozornost javnosti sa svojih promašaja i kriminala.
Naši političari nemaju, u pravilu, kvalitete, naobrazbu ni političke veze za borbu s velikosrpskom propagandom, hegemonijom i sustavnim lažiranjem povijesti, tako i sadašnjisti.
Nikakvo svađanje i javno pre(d)bacivanje ne dolazi u obzir, ne ide nam u prilog nikako. Uostalom, susjedi smo zauvijek, to i ne priliči ovom narodu i ne karakterizira naš mentalni sklop, u većini.
Treba se izboriti drugim putom za istinu i naše interese.
2014-04-12
Ti hoćeš da ja opet ne pričam sa Stanetom, ha?!dzango wrote:Pronađen Misirac:Roki wrote:vuksadinare wrote:to i kazem....bio ej 'vođa' koliko i arkan..Roki wrote:vuksadinare wrote:
....jos jedan od sefova delija..ili se on bar tako hvalio...mada realno ja za vucica tad bas nisam cuo..
2014-04-12
Glupost.
Dok su na celu Srbije vojvoda Vucic, vojvoda Nikolic i slobin kurir Dacic
nema ni govora o nekom velikosrpsvu.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Glupost.
vucic nema titulu vojvode...
to imaju samo toma i velja ilic.
Guest- Guest
Šta ti imaš protiv košarke? Neka igra čovek ako mu ide. Vžno je da ne igra za onaj jebeni FMP.maggie13 wrote:Ti hoćeš da ja opet ne pričam sa Stanetom, ha?!dzango wrote:Pronađen Misirac:Roki wrote:vuksadinare wrote:to i kazem....bio ej 'vođa' koliko i arkan..Roki wrote:
I 'liči na njega.ne smetamu da gatako zovu, baš je zabavno..'dzango wrote:Šta ti imaš protiv košarke? Neka igra čovek ako mu ide. Vžno je da ne igra za onaj jebeni FMP.maggie13 wrote:Ti hoćeš da ja opet ne pričam sa Stanetom, ha?!dzango wrote:Pronađen Misirac:Roki wrote:vuksadinare wrote:
to i kazem....bio ej 'vođa' koliko i arkan..
2014-04-12
Još kada proigra u Zagrebu i Splitu... Gde ćeš lepše.maggie13 wrote:I 'liči na njega.ne smetamu da gatako zovu, baš je zabavno..'dzango wrote:Šta ti imaš protiv košarke? Neka igra čovek ako mu ide. Vžno je da ne igra za onaj jebeni FMP.maggie13 wrote:Ti hoćeš da ja opet ne pričam sa Stanetom, ha?!dzango wrote:Pronađen Misirac:Roki wrote:
Može gdje hoće, k'o da mu pamet smeta..tako mlad, a tako glup.dzango wrote:Još kada proigra u Zagrebu i Splitu... Gde ćeš lepše.maggie13 wrote:I 'liči na njega.ne smetamu da gatako zovu, baš je zabavno..'dzango wrote:Šta ti imaš protiv košarke? Neka igra čovek ako mu ide. Vžno je da ne igra za onaj jebeni FMP.maggie13 wrote:Ti hoćeš da ja opet ne pričam sa Stanetom, ha?!dzango wrote:
Pronađen Misirac:
2014-04-12
dzango wrote:Još kada proigra u Zagrebu i Splitu... Gde ćeš lepše.maggie13 wrote:I 'liči na njega.ne smetamu da gatako zovu, baš je zabavno..'dzango wrote:Šta ti imaš protiv košarke? Neka igra čovek ako mu ide. Vžno je da ne igra za onaj jebeni FMP.maggie13 wrote:Ti hoćeš da ja opet ne pričam sa Stanetom, ha?!dzango wrote:
Pronađen Misirac:
dobro, karanje ustasa u kosarci nikada nije nedostajalo barem...
Guest- Guest
Pa i nema. Velikosrpstvo je poraženo 1995.a drugo su samo vlažni snovi. Da je velikosrpstvo iole aktualno,Crna Gora se nikada ne bi odvojila od Srbije.dijagram wrote:Glupost.
I drugo,da je velikosrpstvo imalo ozbiljno,Crna Gora bi imala izvanredno stanje.
Iako u CG postoji dosta brojna prosrpska grupacija nitko u C.Gori od toga ne pravi nikakav skandal. Oni ih jednostavno ignoriraju i sprdaju se s njima.
Kod nas,kod kojih broj Srba ne prelazi ni 5% dižu se na zadnje noge u urliču na svaku Vulinovu provokaciju,ili na neki zahtjev M.Pupovca.
Pa Šta su samo radili kad je Šešelj pušten. Lik je vidio da ga shvaćaju ozbiljno pa ih je počeo podjebavati i uspio je u naumu.
Bosanci i Crnogorci nisu ga abadali ni 2%,pa ihh je pustio na miru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Dosta je pogledati emisiju Bujica. I vidjeti kakvi sve likovi ondje gostuju i o čemu pričaju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Lavež SDP-ovih vučjaka
» Sve glasniji glasovi da se izbaci Tursku iz NATO-a
» UNISONI LAVEŽ ‘ANTIFAŠISTA’: Drugovi i drugarice, komunizam je mrtav!
» Lavež novinarske džukele Nevena Barkovića, utočište - INDEX
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
» Sve glasniji glasovi da se izbaci Tursku iz NATO-a
» UNISONI LAVEŽ ‘ANTIFAŠISTA’: Drugovi i drugarice, komunizam je mrtav!
» Lavež novinarske džukele Nevena Barkovića, utočište - INDEX
» Židi iz Varietyja popišali Srbe: Film o Jasenovcu je samo antihrvatska i antikatolička propaganda u službi velikosrpstva
Page 6 of 13