Izetbegović zbog islamizma pod pratnjom američkih službi
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Izetbegović zbog islamizma pod pratnjom američkih službi
Eroo wrote:Na 3 mjeseca jedna buteljka...ito na posebne datume. Moram otić dokturu, da vidim što se mi to dešava.govinda wrote:svakih 5 minuta po casicu..Noor wrote:govinda wrote:ima vec tema, jebem te corava i pijana
Ero pije samo po čašicu vina :D
To je ništa, premalo. Alkohol je pola zdravlja.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noor wrote:Eroo wrote:Na 3 mjeseca jedna buteljka...ito na posebne datume. Moram otić dokturu, da vidim što se mi to dešava.govinda wrote:svakih 5 minuta po casicu..Noor wrote:govinda wrote:ima vec tema, jebem te corava i pijana
pao si pod kontrolu samokontrole
Jebenti, zna bit da je to...A ništa, unda jope' po pršutu i riješen problem. ...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Nadam se samo da ta buteljka ode u jednoj veceri, a ne da " 'lapi " tri mjeseca
darla- Admin
2015-10-22
Ma lapi i onda prolijen...da znaš kako me srce boli tada...darla wrote:Nadam se samo da ta buteljka ode u jednoj veceri, a ne da " 'lapi " tri mjeseca
Jučer smo imali obiteljski ručak. buteljku sam ispijao cili' 8 saHata. Nekad bi to bilo barem dvitri.
2016-07-22
2016-11-17
Eroo wrote:Ma lapi i onda prolijen...da znaš kako me srce boli tada...darla wrote:Nadam se samo da ta buteljka ode u jednoj veceri, a ne da " 'lapi " tri mjeseca
Jučer smo imali obiteljski ručak. buteljku sam ispijao cili' 8 saHata. Nekad bi to bilo barem dvitri.
treba to rješavat na vrijeme, šteta bacat
Guest- Guest
Eroo wrote:
Ma lapi i onda prolijen...da znaš kako me srce boli tada...
Ma di ces prolijevat to dobro za podliti, oces pecenje, oces ribu, oces rizoto neki ... ne proliti
Kako je sjor Ero, jel su svi sretni i bericetni, familija, uza, sira?
darla- Admin
2015-10-22
Kakav je tvoj stručko?Gnječ wrote:Eroo wrote:Na 3 mjeseca jedna buteljka...ito na posebne datume. Moram otić dokturu, da vidim što se mi to dešava.govinda wrote:svakih 5 minuta po casicu..Noor wrote:govinda wrote:ima vec tema, jebem te corava i pijana
doturu psihijatru.
Teško bih iz priloženog zaključio da je izašta.
2016-07-22
Fillon is an advocate of cracking down on Salafism and Muslim Brotherhood-linked groups[28] and has stridently warned against the threat of "Islamic totalitarianism".[29] He has called for dialogue with the Russian Federation, under Vladimir Putin, described as a friend of Fillon's,[30][31] although Fillon himself rejects the description of being Putin's 'friend',[32] and with Syria under Bashar al-Assad.
https://en.wikipedia.org/wiki/French_presidential_election,_2017
https://en.wikipedia.org/wiki/French_presidential_election,_2017
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hvala na pitanju, sve je savršeno, samo da potraje 'vako...darla wrote:Eroo wrote:
Ma lapi i onda prolijen...da znaš kako me srce boli tada...
Ma di ces prolijevat to dobro za podliti, oces pecenje, oces ribu, oces rizoto neki ... ne proliti
Kako je sjor Ero, jel su svi sretni i bericetni, familija, uza, sira?
A kod tebe? Slušaju li te? ...ma gluposti pitam, kao da može bit drugčije.
S vinom nisam na TI već nekoliko mjeseci...valjda neka promjena u metabolizmu.
Imao sam svojevremeno fazu kad sam morao pivo piti nakon ručka, pa onda fazu bilog vina...
...Zadnja je bila faza crnog vina, a trenutno ništa. Osjećaj nakon ručka je čudan, sve kao
da mi još nešto fali, ali nije vino.
2016-07-22
Eroo wrote:Ma lapi i onda prolijen...da znaš kako me srce boli tada...darla wrote:Nadam se samo da ta buteljka ode u jednoj veceri, a ne da " 'lapi " tri mjeseca
dvi tri brente? ili demižone?
Guest- Guest
Eroo wrote:Kakav je tvoj stručko?Gnječ wrote:Eroo wrote:Na 3 mjeseca jedna buteljka...ito na posebne datume. Moram otić dokturu, da vidim što se mi to dešava.govinda wrote:svakih 5 minuta po casicu..Noor wrote:
doturu psihijatru.
moj stručko je reko da sam normalan i da on tu ništa nemože popravit odnosno pokvarit.
Guest- Guest
Možeš bit ponosan na sebe, nema svak potvrdu da je zdrav...Ja recimo nemam, a za ostale ne znam.Gnječ wrote:Eroo wrote:Kakav je tvoj stručko?Gnječ wrote:Eroo wrote:Na 3 mjeseca jedna buteljka...ito na posebne datume. Moram otić dokturu, da vidim što se mi to dešava.govinda wrote:
svakih 5 minuta po casicu..
doturu psihijatru.
moj stručko je reko da sam normalan i da on tu ništa nemože popravit odnosno pokvarit.
2016-07-22
[size=34]Konvertiti na islam[/size]
Od početka rata u Siriji u ožujku 2011. do danas na tamošnjim se ratištima borilo oko 43.000 stranaca iz 120 država. Prema istraživanju Soufan Groupa, najviše ih je iz zemalja Bliskog istoka (8240), Magreba (8000), Europske unije (više od 5000) te zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza (4700). Među njima je 6000 Tunižana, 2000 Turaka, 2400 Rusa. Iz Francuske ih je do zime 2015. stiglo 1700, iz Velike Britanije i Njemačke po 760 te 470 iz Belgije.“U suradnji sa sigurnosnim agencijama u regiji istraživanjem smo utvrdili da je od 2011. godine do danas iz zemalja Zapadnog Balkana na ratišta u Siriju i Irak otišlo ukupno oko 950 osoba. Pojedinačno, najviše ih je s Kosova (316), a potom iz BiH, Makedonije i Albanije. Iz Hrvatske je otišlo šest osoba, od kojih su tri žene. Među njima je pet osoba s dvojnim državljanstvom, a troje su konvertiti na islam”, kaže Azinović.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eroo wrote:Možeš bit ponosan na sebe, nema svak potvrdu da je zdrav...Ja recimo nemam, a za ostale ne znam.Gnječ wrote:Eroo wrote:Kakav je tvoj stručko?Gnječ wrote:Eroo wrote:
Na 3 mjeseca jedna buteljka...ito na posebne datume. Moram otić dokturu, da vidim što se mi to dešava.
doturu psihijatru.
A tko će ti dati
Ki i meni
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Gasi se Kineski ZTE zbog Američkih sankcija
» Trump nije je obišao groblje američkih vojnika u Francuskoj - zbog kiše
» alija izetbegović dao ostavku zbog napada na WTC
» Obama ostao đubre do kraja: protjeruje ruske diplomate "zbog namještanja američkih izbora"
» Izetbegović sprema tužbu protiv Hrvatske zbog pelješkog
» Trump nije je obišao groblje američkih vojnika u Francuskoj - zbog kiše
» alija izetbegović dao ostavku zbog napada na WTC
» Obama ostao đubre do kraja: protjeruje ruske diplomate "zbog namještanja američkih izbora"
» Izetbegović sprema tužbu protiv Hrvatske zbog pelješkog
Page 4 of 4