Koreja S/J
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Koreja S/J
MINISTARSTVO VANJSKIH IZDALO UPOZORENJE HRVATIMA DA NE IDU U SJEVERNU KOREJU A 20 dječaka iz Siska tamo je na nogometnom turniru!
DRAMATIČNA ESKALACIJA NAPETOSTI Kim vojsci naredio da se spremi za rat, teče i ultimatum, u Seulu podigli uzbunu
Sjeverna Koreja je upozorila Seul da će pokrenuti vojnu akciju ako južni susjed ne ukloni zvučnike u roku od 48 sati. Ultimatum istječe u subotu u 17 sati po lokalnom vremenu.
http://www.jutarnji.hr/dramaticna-eskalacija-napetosti-kim-jong-un-vojsci-naredio-da-se-spremi-za-rat--tece-i-ultimatum--u-seulu-podigli-uzbunu/1402610/
DRAMATIČNA ESKALACIJA NAPETOSTI Kim vojsci naredio da se spremi za rat, teče i ultimatum, u Seulu podigli uzbunu
Sjeverna Koreja je upozorila Seul da će pokrenuti vojnu akciju ako južni susjed ne ukloni zvučnike u roku od 48 sati. Ultimatum istječe u subotu u 17 sati po lokalnom vremenu.
http://www.jutarnji.hr/dramaticna-eskalacija-napetosti-kim-jong-un-vojsci-naredio-da-se-spremi-za-rat--tece-i-ultimatum--u-seulu-podigli-uzbunu/1402610/
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Koreja S/J
Jebem ja onoga tko ih je tamo poslao i roditelje koji su to dozvolili. Tamo i djeca i stranci lako zaglave i bez rata.
Guest- Guest
Na poziv nis nece biti djeci..zviznut ce im marketing tipa stare Juge,pokazti klincima da je Sj.Koreja raj i to je to..
Meni bi bio bed tamo nesto zguzlačiti,kad uvijek imas kontrolu dva metra iza sebe..
Meni bi bio bed tamo nesto zguzlačiti,kad uvijek imas kontrolu dva metra iza sebe..
Guest- Guest
Ne trebaju ni spominjat Jugu, dosta da se pozovu na druga Mesica, ako iko on bi tamo trebao biti poznat kao perjanica komufasizma u Europi.bogomdani wrote:Na poziv nis nece biti djeci..zviznut ce im marketing tipa stare Juge,pokazti klincima da je Sj.Koreja raj i to je to..
omni-
2014-04-12
Mesic je kao kameleon,na svaku se okolinu uspjesno adaptira...omni wrote:Ne trebaju ni spominjat Jugu, dosta da se pozovu na druga Mesica, ako iko on bi tamo trebao biti poznat kao perjanica komufasizma u Europi.bogomdani wrote:Na poziv nis nece biti djeci..zviznut ce im marketing tipa stare Juge,pokazti klincima da je Sj.Koreja raj i to je to..
Guest- Guest
Neku veče sam gledao (uhvatio jedan dio) film na temu Hannah Arendt o Adolfu Eichmann. Znam da je dotična napisala nekoliko knjiga.bogomdani wrote:Mesic je kao kameleon,na svaku se okolinu uspjesno adaptira...omni wrote:Ne trebaju ni spominjat Jugu, dosta da se pozovu na druga Mesica, ako iko on bi tamo trebao biti poznat kao perjanica komufasizma u Europi.bogomdani wrote:Na poziv nis nece biti djeci..zviznut ce im marketing tipa stare Juge,pokazti klincima da je Sj.Koreja raj i to je to..
Je li ti poznato ima li nešto od toga prevedeno na hrvatski? Puno mi se dopalo njeno razmišljanje o uzrocima za zločine, koje je poprilično slično
mome načinu razmišljanja. Ja sam čak i otišao dalje, pa sam i na ovom (onom, ustvari) izrekao jedno mišljenje na tu temu, koje ustvari glasi:
Svaki zločin je , ako pogledamo dovoljno umazad,učinjen iz dobrih namjera. Hannah je to objasnila i sa psihološke strane...govori o brisanju
osobnnosti (gubljenjem vlastitog ja), odnosno prestanku razmišljanja, što posljedično proizvodi slijepo slijeđenje tuđeg mišljenja, odnosno naredbi.
Gđa. Hannah je u ono vrijeme bila jako omražena među Židovima. Ne znam kako danas stoji po tom pitanju?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
PS: ideologije dehumaniziraju ljude, odnosno natjeraju ljude da ne razmišljaju svojom glavom.
Zato i jesu tako kruti zločini u ime komunizma - od Kine, preko CCCP, Juge...itd.
Zato i jesu tako kruti zločini u ime komunizma - od Kine, preko CCCP, Juge...itd.
nemam pojma Ero,nemam bas vremena za te filozofske teorije,niti su mi stavovi nekih poznati...kao i opcenito dublje poniranje u politiku..volim pognjojati politicare u globalu i to je to...Ero wrote:Neku veče sam gledao (uhvatio jedan dio) film na temu Hannah Arendt o Adolfu Eichmann. Znam da je dotična napisala nekoliko knjiga.bogomdani wrote:Mesic je kao kameleon,na svaku se okolinu uspjesno adaptira...omni wrote:Ne trebaju ni spominjat Jugu, dosta da se pozovu na druga Mesica, ako iko on bi tamo trebao biti poznat kao perjanica komufasizma u Europi.bogomdani wrote:Na poziv nis nece biti djeci..zviznut ce im marketing tipa stare Juge,pokazti klincima da je Sj.Koreja raj i to je to..
Je li ti poznato ima li nešto od toga prevedeno na hrvatski? Puno mi se dopalo njeno razmišljanje o uzrocima za zločine, koje je poprilično slično
mome načinu razmišljanja. Ja sam čak i otišao dalje, pa sam i na ovom (onom, ustvari) izrekao jedno mišljenje na tu temu, koje ustvari glasi:
Svaki zločin je , ako pogledamo dovoljno umazad,učinjen iz dobrih namjera. Hannah je to objasnila i sa psihološke strane...govori o brisanju
osobnnosti (gubljenjem vlastitog ja), odnosno prestanku razmišljanja, što posljedično proizvodi slijepo slijeđenje tuđeg mišljenja, odnosno naredbi.
Gđa. Hannah je u ono vrijeme bila jako omražena među Židovima. Ne znam kako danas stoji po tom pitanju?
Guest- Guest
Unatoč tome, javlja južnokorejska novinska agencija Yonhap, 50 sjevernokorejskih podmornica napustilo je baze što je očigledni znak spremnosti na 'operacije' i pripreme za bitku.
- Sedamdeset posto sjevernokorejskih podmornica napustilo je svoje baze, a zasad nemamo potvrdu gdje se točno nalaze, izjavio je za Yonhap visoki južnokorejski dužnosnik.
Sjeverna Koreja raspolaže s oko 70 podmornica, a uz to su udvostručili broj kopnenih snaga u pograničnom području koje su spremne za borbu.
- Sedamdeset posto sjevernokorejskih podmornica napustilo je svoje baze, a zasad nemamo potvrdu gdje se točno nalaze, izjavio je za Yonhap visoki južnokorejski dužnosnik.
Sjeverna Koreja raspolaže s oko 70 podmornica, a uz to su udvostručili broj kopnenih snaga u pograničnom području koje su spremne za borbu.
2014-04-20
Mozda su procijenili da je USA moc u opadanju na Pacifiku,svijet zauzet Khozoepima,pa se idu malo kockati sa mogucnostima..
Guest- Guest
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/northkorea/article11817827.ece#ooid=lqZGU1dzojKfkrsd8oj1KdWpLqY6lJ6p
JUČERAŠNJI misteriozni "nestanak" 50 sjevernokorejskih podmornica produbljuje strahove da se Pjongjang priprema za okršaj s južnokorejskim susjedima, piše Independent.
Južna Koreja je jučer javila da je sjevernokorejske baze napustilo oko 70 posto podmornica i da im ne može ući u trag.
Američki i južnokorejski izviđački avioni su pretražili more s istočne i zapadne strane poluotoka u neuspješnoj potrazi za, kako kažu, najvećim regionalnim razmještanjem podmornica od Korejskog rata.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/raste-napetost-zbog-nestalih-sjevernokorejskih-podmornica/837885.aspx
Vjerovatno ušla voda u njih pa potonile sve na dno he he he
Južna Koreja je jučer javila da je sjevernokorejske baze napustilo oko 70 posto podmornica i da im ne može ući u trag.
Američki i južnokorejski izviđački avioni su pretražili more s istočne i zapadne strane poluotoka u neuspješnoj potrazi za, kako kažu, najvećim regionalnim razmještanjem podmornica od Korejskog rata.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/raste-napetost-zbog-nestalih-sjevernokorejskih-podmornica/837885.aspx
Vjerovatno ušla voda u njih pa potonile sve na dno he he he
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Propaganda,ne vjerujem sve ni amerima,propagiraju demokraciju a teroriziraju čitav svijet,sj. Koreja jest čudan svat i imaju diktatora ali ni demokracija nije za svaku zemlju....primjera dosta...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pa šta je sa nogometašima iz Slavonije -RH- koji su
na gostovanju tamo.
Zadnje šta sam čita je da im je super tamo.
na gostovanju tamo.
Zadnje šta sam čita je da im je super tamo.
2014-04-20
http://www.jutarnji.hr/-pjongjang-nije-mrtav-i-siv-kako-se-misli--svi-imaju-mobitele-i-govore-engleski-/1406711/
Uh i šta ćemo sad?
Uh i šta ćemo sad?
2014-04-20
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» S-J - Koreja
» prokurvala se i S Koreja
» koreja - biljezim +
» Sjeverna Koreja
» Sjeverna Koreja spremna na rat
» prokurvala se i S Koreja