Predsjednici uručena nagrada Europske mreže poslovnih anđela EBAN
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Predsjednici uručena nagrada Europske mreže poslovnih anđela EBAN
epikur37 wrote:
Najbolje su udane ;)
Ali više nisam u tom filmu a bilo je cirkusa ajme meni...doduše ima jedan forumski kolega kojem nisam ni blizu, nećemo reći o kome se radi jel ;)
...i kažu, najsigurnije
naravno da hoćemo...bogoljub, tko bi drugi
Guest- Guest
Eroo wrote:Puše, ćerce, puše...Neki su i popušili i eto ti belaja.Noor wrote: dečki, šta se tu večeras pije?? u zraku se osjeća
jel vako?
Guest- Guest
Noor wrote:epikur37 wrote:
Najbolje su udane ;)
Ali više nisam u tom filmu a bilo je cirkusa ajme meni...doduše ima jedan forumski kolega kojem nisam ni blizu, nećemo reći o kome se radi jel ;)
...i kažu, najsigurnije
Bogoljub zna...ja sam naučio ali on je prirodni talent ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tako nekako :) gulamu eri ne dam, on nije navikao, mlad je :))) da se ne pokvari :))Noor wrote:Eroo wrote:Puše, ćerce, puše...Neki su i popušili i eto ti belaja.Noor wrote: dečki, šta se tu večeras pije?? u zraku se osjeća
jel vako?
2016-11-17
pa eraga moj momak :))) skupa cemo ja i on i na Alep i na Krim :)))epikur37 wrote:Baš si navalio na eru, al dobro s vama tikve sadi malo mu se obije o glavu ali ne pretjeruj...
U ostalom Pentagon je rekao i njemu i tebi da čuvate Bosnu i Alep :D
2016-11-17
Kod mene je bio razlog i rad do kasno u'noć. Pa onda malo narežeš dok računalo melje, čašica vina i eto ga...Noor wrote:Eroo wrote:Ne nužno. Kad promjene nastanu ne zacingla zvonce...Treba neko vrijeme da se uskladi način života s ishranom i potrebama organizma.Noor wrote:Eroo wrote:To su godine kad kod žena, a bogami i muškaraca, hormoni vole "skakutati"(metabolizam) i poljedice s tu...Noor wrote:
nije...ajde izguglaj kako je izgledala kad je došao princ Charles u HR...još i onaj odjevni izbor..šlafrok i spavačica, uh
od tada je sve bolje i bolje izgledala :)
Trenutno milostiva izgleda upravo svršeno.
hoće i to, ali se žene u tim godinama opuste i zapuste, a to im je greška, jako velika
I evo, milostiva se pronašla...I da ti kažem, laž je da se to rješava samo vježbanjem. I milostiva je tako mislila, ali to joj nije pomoglo.
Dobro spavanje je lijek za sve...Tako je barem kod mene, a i neki koji se s takvim stvarima bave mi to potvrđuju.
samo unos i potrošnja unesenoga....nikakva čuda
Primijetio da nešto nije u redu kad mi je odjeća postala premala....
Samo ukino rad i hranu po noći. I piće (vino), naravno...deci vina je energetski kao jedno jaje.
Ukratko, preuzeo sam kontrolu i to je to.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
govinda wrote:tako nekako :) gulamu eri ne dam, on nije navikao, mlad je :))) da se ne pokvari :))Noor wrote:Eroo wrote:Puše, ćerce, puše...Neki su i popušili i eto ti belaja.Noor wrote: dečki, šta se tu večeras pije?? u zraku se osjeća
jel vako?
nego jel vas dva oslobodiste siriju i alep ?
2015-08-06
epikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:
Najbolje su udane ;)
...i kažu, najsigurnije
Bogoljub zna...ja sam naučio ali on je prirodni talent ;)
dobra organizacija je pola posla
Guest- Guest
nista ja nisam rekao za tu udanu..ali ona Afrodita ti je bila ciganka :))epikur37 wrote:Eroo wrote:Kakva joj je bila cijena?govinda wrote:
U Brckom? Nemoj mi govoriti dalje :))
Sad ti kao i govinda ...bože prostaka...bizantinci jedni ...puj -pu
2016-11-17
govinda wrote:pa eraga moj momak :))) skupa cemo ja i on i na Alep i na Krim :)))epikur37 wrote:Baš si navalio na eru, al dobro s vama tikve sadi malo mu se obije o glavu ali ne pretjeruj...
More, jebi ga sam se uvalio kod vas i ostao bez odstupnice:D
2015-08-06
Eroo wrote:Kod mene je bio razlog i rad do kasno u'noć. Pa onda malo narežeš dok računalo melje, čašica vina i eto ga...Noor wrote:Eroo wrote:Ne nužno. Kad promjene nastanu ne zacingla zvonce...Treba neko vrijeme da se uskladi način života s ishranom i potrebama organizma.Noor wrote:Eroo wrote:
To su godine kad kod žena, a bogami i muškaraca, hormoni vole "skakutati"(metabolizam) i poljedice s tu...
Trenutno milostiva izgleda upravo svršeno.
hoće i to, ali se žene u tim godinama opuste i zapuste, a to im je greška, jako velika
I evo, milostiva se pronašla...I da ti kažem, laž je da se to rješava samo vježbanjem. I milostiva je tako mislila, ali to joj nije pomoglo.
Dobro spavanje je lijek za sve...Tako je barem kod mene, a i neki koji se s takvim stvarima bave mi to potvrđuju.
samo unos i potrošnja unesenoga....nikakva čuda
Primijetio da nešto nije u redu kad mi je odjeća postala premala....
Samo ukino rad i hranu po noći. I piće (vino), naravno...deci vina je energetski kao jedno jaje.
Ukratko, preuzeo sam kontrolu i to je to.
baš tako
Guest- Guest
ma vas ruse cemo da potaremo zacas..epikur37 wrote:govinda wrote:tako nekako :) gulamu eri ne dam, on nije navikao, mlad je :))) da se ne pokvari :))Noor wrote:Eroo wrote:Puše, ćerce, puše...Neki su i popušili i eto ti belaja.Noor wrote: dečki, šta se tu večeras pije?? u zraku se osjeća
jel vako?
nego jel vas dva oslobodiste siriju i alep ?
2016-11-17
Svog momka pronađi u komšiluku. Skupa ste na namazu, samo da to nisi primijetio...govinda wrote:pa eraga moj momak :))) skupa cemo ja i on i na Alep i na Krim :)))epikur37 wrote:Baš si navalio na eru, al dobro s vama tikve sadi malo mu se obije o glavu ali ne pretjeruj...
Pitaj ga u povjerenju šta mu je bio pradid.
2016-07-22
a jel ga ko zvao? :)) dos'o sam, neka ga sad sa nama, sta's :))epikur37 wrote:govinda wrote:pa eraga moj momak :))) skupa cemo ja i on i na Alep i na Krim :)))epikur37 wrote:Baš si navalio na eru, al dobro s vama tikve sadi malo mu se obije o glavu ali ne pretjeruj...
2016-11-17
govinda wrote:nista ja nisam rekao za tu udanu..ali ona Afrodita ti je bila ciganka :))epikur37 wrote:Eroo wrote:Kakva joj je bila cijena?govinda wrote:
U Brckom? Nemoj mi govoriti dalje :))
Sad ti kao i govinda ...bože prostaka...bizantinci jedni ...puj -pu
Znam ali htio sam i jednu ciganku... :D
2015-08-06
govinda wrote:a jel ga ko zvao? :)) dos'o sam, neka ga sad sa nama, sta's :))epikur37 wrote:govinda wrote:pa eraga moj momak :))) skupa cemo ja i on i na Alep i na Krim :)))epikur37 wrote:Baš si navalio na eru, al dobro s vama tikve sadi malo mu se obije o glavu ali ne pretjeruj...
Dogovorite se vas dvojica...mi iz nove europe ionako pravimo naš plan....
2015-08-06
zanimljive su krajnosti u kojima se plavuša kreće: od srpskih čokoladica do mreže poslovnih anđela.
možda bi veći rejting postigla sa srpskim anđelima i poslovnim čokoladicama...
možda bi veći rejting postigla sa srpskim anđelima i poslovnim čokoladicama...
sitting_bull-
2015-09-28
pa gulami su uvijek Hrvati, gulam Eraga :))) znaci, da ti objasnim zaduzenje. ja jasem konja, ti ga vodis za uzde..i kad idemo kroz carsiju telal vice: Gazi Govinda beg Bosna i njegov momak Eraga Hrvat...to su oni alkari od nas iskopirali al neka im..Eroo wrote:Svog momka pronađi u komšiluku. Skupa ste na namazu, samo da to nisi primijetio...govinda wrote:pa eraga moj momak :))) skupa cemo ja i on i na Alep i na Krim :)))epikur37 wrote:Baš si navalio na eru, al dobro s vama tikve sadi malo mu se obije o glavu ali ne pretjeruj...
Pitaj ga u povjerenju šta mu je bio pradid.
2016-11-17
Eve i njega, nismo ga dugo čekali...
2016-07-22
Nego što ćete prvo vas dvojica, napasti alep ili osloboditi Krim?
To me zanima jer moram znati kakao postaviti kontinentalne snage.
2015-08-06
Cekamo da nam sultan javi...ali ja mislim da cu prvo jedno janje okrenut, isamarat kakvog Vlaha ako bude dosadjivao a Ero ce da istimari konja..pa ti javim kad stigne Tatar sa fermanom od sultana...epikur37 wrote:Nego što ćete prvo vas dvojica, napasti alep ili osloboditi Krim?
2016-11-17
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» uručena je nagrada "Svjedok godine"
» Handkeu uručena Nobelova nagrada za književnost: Hrvatska, Turska, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija bojktotirali
» Zaklada Fulbright - Predsjednici nagrada za životno djelo: 'Utjelovljuje izvrsnost liderstva u vrijeme obilježeno krizama'
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» jel se sjeti tko ona dva anđela iz ervenika zaseok šašići
» Handkeu uručena Nobelova nagrada za književnost: Hrvatska, Turska, Kosovo, Albanija i Sjeverna Makedonija bojktotirali
» Zaklada Fulbright - Predsjednici nagrada za životno djelo: 'Utjelovljuje izvrsnost liderstva u vrijeme obilježeno krizama'
» ''Ursula von der Leyen, članica Bilderberg skupine na čelo Europske komisije, a Christine Lagarde na čelo Europske središnje banke ''
» jel se sjeti tko ona dva anđela iz ervenika zaseok šašići
Page 3 of 6