Nogometni Jukebox
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 51
Page 35 of 51 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 43 ... 51
Re: Nogometni Jukebox
šta je s jurom stublićem, čudno priča i izgleda gledao sam intervju, kao da je bolestan, no ništa ne piše na internetu
Guest- Guest
Ovo lito sam mu bija na koncertu...kingkong7 wrote:šta je s jurom stublićem, čudno priča i izgleda gledao sam intervju, kao da je bolestan, no ništa ne piše na internetu
Puknut je bija samo tako...
;)
Guest- Guest
volio bi otići na juru, koliko lijepih pjesama
mada kažem čini mi se da ima nekakvih problema nije to droga
mada kažem čini mi se da ima nekakvih problema nije to droga
Guest- Guest
Neću, ne boj se...
:D
Sutra: bakalar!
<3
Samo u Dubrovniku ga rade bianco, a ne rosso, šta je šteta...
Al opet ću gustat...
:p
:D
Sutra: bakalar!
<3
Samo u Dubrovniku ga rade bianco, a ne rosso, šta je šteta...
Al opet ću gustat...
:p
Guest- Guest
al dobro govanu je ipak pripala najslađa dionica, a satch je morao udariti temelje i armaturu bez toga nema ničega.
End- Posts : 21177
2015-08-25
nisam ni znao da je album izašao, bila je najava prije koji mjesec s pjesmom valley of fire
jebiga, da znam gitaru svirat na nivou, i tad da znam koliko je teško savladat tehniku određenih gitarista, znao bih više i cijenit pjesme. jer ako ne znaš cijelu materiju nečeg, onda je to površno.
pogledaj dokumentarni film not dead yet s jasonom, ako nisi.
jebiga, da znam gitaru svirat na nivou, i tad da znam koliko je teško savladat tehniku određenih gitarista, znao bih više i cijenit pjesme. jer ako ne znaš cijelu materiju nečeg, onda je to površno.
pogledaj dokumentarni film not dead yet s jasonom, ako nisi.
Guest- Guest
ma svi su oni tehnicari 100 puta veci od hendrixa, to svako moze nauciti te fraze i lickove s vjezbanjem, ali osjecaj i talenat imaju samo najveci. ja ne znam odakle je guthrie izvadio ove tonove na gitari, covjek je probio u 4. dimenziju ovom solazom u jednom trenutku.
nisam, pogledat cu dokumentarac..
nisam, pogledat cu dokumentarac..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Niko nije veći od Hendrixa, on je unikat...
Mogu drugi bit bolji u tehnici, al nemaju tu viziju...
On je ka Cruyff gitare...
;)
Mogu drugi bit bolji u tehnici, al nemaju tu viziju...
On je ka Cruyff gitare...
;)
Guest- Guest
glazba nije matematika gdje postoji rješenje pa tko najbrže do njega taj je najbolji šta mene briga jel ti drkaš po gitari bolje od claptona napiši laylu ako si baja
đani nikad ne dosadi kakav vokal kakva lakoća
đani nikad ne dosadi kakav vokal kakva lakoća
je layla se jednom napiše. virtuoz, osjećaj, osjećaj uvijek ispred tehnike, jedna blues melodija s par nota bez teksta može bit jača snažnija od nekog gitarskog savršenstva u koje je uloženo 20, 30 godina rada i talenta, da bi nastalo. to je glazba, ali ovi momci, satriani, steve vai, malmsteen, petrucci, govan, buckethead, van halen, becker, gilbert stvarno su luđaci, doveli su sviranje gitare do savršenstva, i kad ih slušaš vremenom moraš im se divit, nevjerojatna vještina
Guest- Guest
Page 35 of 51 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 43 ... 51
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 51