dragi forumasi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
dragi forumasi
U povodu presvetog Rodjenja gospodina naseg Isusa krista na trenutak zaboravimo svadje mrznju uvrede. Pozivam vas da od Badnjeg dana do mladenaca zivimo bozicni duh bez barcelone reala uniteda milana juventusa bayerna messija cristine itd. Zatomimo te osjecaje neka 4.dnevno primirje nastupi i neka nas duh Boziji i rodjendan Naseg Gospodina raduje zblizava i veseli.
End je iskljucen iz ovog jer ce on za vrime ponocke umisto Boga moliti Pepa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: dragi forumasi
Evo ja prihvaćam, ali čisto sumnjam da će upalitdesert_fox wrote:U povodu presvetog Rodjenja gospodina naseg Isusa krista na trenutak zaboravimo svadje mrznju uvrede. Pozivam vas da od Badnjeg dana do mladenaca zivimo bozicni duh bez barcelone reala uniteda milana juventusa bayerna messija cristine itd. Zatomimo te osjecaje neka 4.dnevno primirje nastupi i neka nas duh Boziji i rodjendan Naseg Gospodina raduje zblizava i veseli.
prihvaćam, znači danas do ponoći još našamaram bracalu do besvijesti taman da dođe k sebi kroz par dana i onda mu zadam konačni udarac kad se šiptar ponada da je bezbrižan.
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Dajte da budemo zajedno <3
scorpion-
2014-04-18
Ne može. Tko će izdržat 4 dana bez vrijeđanja?desert_fox wrote:U povodu presvetog Rodjenja gospodina naseg Isusa krista na trenutak zaboravimo svadje mrznju uvrede. Pozivam vas da od Badnjeg dana do mladenaca zivimo bozicni duh bez barcelone reala uniteda milana juventusa bayerna messija cristine itd. Zatomimo te osjecaje neka 4.dnevno primirje nastupi i neka nas duh Boziji i rodjendan Naseg Gospodina raduje zblizava i veseli.
Guest- Guest
I meni se ciniJohn McClane wrote:Ne može. Tko će izdržat 4 dana bez vrijeđanja?desert_fox wrote:U povodu presvetog Rodjenja gospodina naseg Isusa krista na trenutak zaboravimo svadje mrznju uvrede. Pozivam vas da od Badnjeg dana do mladenaca zivimo bozicni duh bez barcelone reala uniteda milana juventusa bayerna messija cristine itd. Zatomimo te osjecaje neka 4.dnevno primirje nastupi i neka nas duh Boziji i rodjendan Naseg Gospodina raduje zblizava i veseli.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ma kakva 4 dana? Ja pristajem na badnjak i božić, to je dostaJohn McClane wrote:Ne može. Tko će izdržat 4 dana bez vrijeđanja?desert_fox wrote:U povodu presvetog Rodjenja gospodina naseg Isusa krista na trenutak zaboravimo svadje mrznju uvrede. Pozivam vas da od Badnjeg dana do mladenaca zivimo bozicni duh bez barcelone reala uniteda milana juventusa bayerna messija cristine itd. Zatomimo te osjecaje neka 4.dnevno primirje nastupi i neka nas duh Boziji i rodjendan Naseg Gospodina raduje zblizava i veseli.
A sveti stipan prvomucenik i sveti ivan
2015-09-13
a de je ovaj "srbin" sa foruma? 100% je bio u vašoj crkvi i čekao ponoćku. jebem li mu lebac da mu jebem zato se sad ne javlja.
i takav bolid će mene da uči kako da pričam srpski.
i takav bolid će mene da uči kako da pričam srpski.
Guest- Guest
Roki wrote:majmune, pozdravi zensku celjad kod kuce...
2015-09-13
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1