pitanje za navijace reala mislin uniteda
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: pitanje za navijace reala mislin uniteda
a tebi je onda dedonja sila ovdje prepucavati se kad nit ne znaš upalit fejs valjda oldtimeru jer ti si gledao nogomet u doba galacticosa lol.muckodjubre wrote:Ali mi je to nekako za klince tipa.end da se prejebavaju preko fb i sl.
imam račun na fejsu samo zbog chata i poruka.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Potpismuckodjubre wrote:Nemojte me zajebavati da se i preko fb kurite oko nogometa?!
Jbte da ovdje ne komentiram ili ne pisem o nogometu ne bi ga nigdje komentirao...
Osim sto s drustvom ponekad pogledam tekmu, rijetko nesto komentiramo oko nogometa...eventualno ako je neko veliko.natjecanje
To komentranje nogometa preko facebooka mi je nešto najjače. Ne znam jel ti ljudi kuže kako su retardirani?! Čitam komentare zaostalih u razvoju tipa niče i end i samo se smijem. Mada je nekad jako žalosno to čitat.
A najjače kad vidiš negdje raspravu Ronaldo VS Messi ahahahahahaha kakvih sve debila ima. Ne znam zašto me ne čudi da end i niče sudjeluju u tim raspravama
rasprava messija i gaynaldo ne postoji, o čemu da se tu raspravlja kad je messi najbolji svih vremena, a ovaj možda u top20, o tome niti ne raspravljamo nego o tvojoj glupoći pretežno jer ti si tako glup da je to čudo, pola rasprava na forumu je o tome kako si glup shvaćaš li to...
2015-08-25
Evo vidiš, da je moj IQ niži za 60-70 (to jest da je u rangu tvog), sad bi nastala rasprava. Ali ovako, ja ću se samo nasmijat tvojoj retardiranosti i nastavit daljeEnd1899 wrote:rasprava messija i gaynaldo ne postoji, o čemu da se tu raspravlja kad je messi najbolji svih vremena, a ovaj možda u top20, o tome niti ne raspravljamo nego o tvojoj glupoći pretežno jer ti si tako glup da je to čudo, pola rasprava na forumu je o tome kako si glup shvaćaš li to...
Ende,budi dobarEnd1899 wrote:a tebi je onda dedonja sila ovdje prepucavati se kad nit ne znaš upalit fejs valjda oldtimeru jer ti si gledao nogomet u doba galacticosa lol.muckodjubre wrote:Ali mi je to nekako za klince tipa.end da se prejebavaju preko fb i sl.
imam račun na fejsu samo zbog chata i poruka.
muckodjubre wrote:Ende,budi dobar
Imam neki filing da pizdi na ovo
ako bude zločest neće dobiti ništa od djeda mraza ispod bora
totalno, kako si ti glup stravascorpion wrote:muckodjubre wrote:Ende,budi dobar
Imam neki filing da pizdi na ovo
2015-08-25
samo da tebi donese malo pameti ja zadovoljan eto kako sam dobar i skromanmuckodjubre wrote:ako bude zločest neće dobiti ništa od djeda mraza ispod bora
2015-08-25
ako budeš zločest opet će ti doći ovaj djeda mraz,pa će ti opet biti ovako:End1899 wrote:samo da tebi donese malo pameti ja zadovoljan eto kako sam dobar i skromanmuckodjubre wrote:ako bude zločest neće dobiti ništa od djeda mraza ispod bora
umirem od smijeha ko kod one fore sa bankomatom, pozdravi 6.B
2015-08-25
sve prilagođavam tvom uzrastu...samo polako,,,
ne rade semafori
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pitanje za navijače juventusa
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» "navijaci" UNITEDA na aparatima....
» jad i bjeda reala iz madrida
» Udarna trojka Reala
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» "navijaci" UNITEDA na aparatima....
» jad i bjeda reala iz madrida
» Udarna trojka Reala
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3