srbi, ko vam je ovaj poturica?
Page 1 of 1
srbi, ko vam je ovaj poturica?
http://www.vecernji.hr/svijet/tko-je-srbin-kod-kojeg-je-zivio-osumnjicenik-za-pokolj-u-berlinu-1137319
boban aka abdurahman
makar, baš ne vjerujem previše zapadnim medijima, ovo s osobnom u kamionu je proser... ali opet, zanimljivo bi bilo znat ko je taj tip
boban aka abdurahman
makar, baš ne vjerujem previše zapadnim medijima, ovo s osobnom u kamionu je proser... ali opet, zanimljivo bi bilo znat ko je taj tip
Pa kad more Emir postati Nemanja, ondar more Boban postati Abdurahman.
Ča god bilo, Pizzon je na aparati!
Ča god bilo, Pizzon je na aparati!
Stribor-
2015-09-22
Re: srbi, ko vam je ovaj poturica?
boban... zvuči kao višestruki konvertit
Decko od Olivera Mandica...
2016-11-17
mutava baštarda wrote:boban... zvuči kao višestruki konvertit
možda je i jure negdje s njima...
bolje mu je da ga cuvaju nemacki panduri
nego da ga predaju nama
nego da ga predaju nama
Guest- Guest
pizzon wrote:bolje mu je da ga cuvaju nemacki panduri
nego da ga predaju nama
zar treba da vas se boji? svojih?
Guest- Guest
Boban inace na jednom od ilirskih jezika (mislim da su oni govorili vise dijalekata, ako grijesim nek me neko ispravi) znaci kamen...ovo srspko Boban je pedersko izmotavanje, nema veze sa Ilrima..
2016-11-17
bobana trenutno jure.marcellus wrote:mutava baštarda wrote:boban... zvuči kao višestruki konvertit
možda je i jure negdje s njima...
omni-
2014-04-12
mutava baštarda wrote:boban... zvuči kao višestruki konvertit
serijski konvertit
govinda wrote:Boban inace na jednom od ilirskih jezika (mislim da su oni govorili vise dijalekata, ako grijesim nek me neko ispravi) znaci kamen...ovo srspko Boban je pedersko izmotavanje, nema veze sa Ilrima..
nije pedersko izmotavanje ajd mrziš srbe i to je to inače ostalo je točno.
Boban je hrvatsko prezime ilirsko-vlaškoga porijekla sa značenjem "kamen", a srpsko i crnogorsko osobno ime. Među Srbima i Crnogorcima Boban se rabi i kao skraćeno ime od Slobodan. Bobani su po podrijetlu Vlasi.
Guest- Guest
ma jasta je neg pedersko izmotavanje..bobo, boban cile mile..de ba...Gnječ wrote:govinda wrote:Boban inace na jednom od ilirskih jezika (mislim da su oni govorili vise dijalekata, ako grijesim nek me neko ispravi) znaci kamen...ovo srspko Boban je pedersko izmotavanje, nema veze sa Ilrima..
nije pedersko izmotavanje ajd mrziš srbe i to je to inače ostalo je točno.
Boban je hrvatsko prezime ilirsko-vlaškoga porijekla sa značenjem "kamen", a srpsko i crnogorsko osobno ime. Među Srbima i Crnogorcima Boban se rabi i kao skraćeno ime od Slobodan. Bobani su po podrijetlu Vlasi.
2016-11-17
http://www.blic.rs/vesti/svet/sve-boban-do-bobana-strucnjak-za-terorizam-taj-covek-nije-ni-s-od-srbina/j724t5h
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nije usamljen slučaj, njihova volja. :)
Srbija – Srbijanac, Sveto, danas je prešao na Islam u džamiji u Borči. Inače je iz Smedereva, i kako je kazao za informativni portal Sandzaka Sandzaklive.rs, to je njemu najbliža džamija, i sada će ići tamo klanjati.
Selam alejkum braćo i sestre…
Danas oko četri sata popodne u džamiji u Borči sam prešao na Islam. Posle dosta provedenog vremena sa jednom sestrom iz Nemačke sam uopoznao Islam i tu toplotu medju braćom i sestrama muslimanima.
Sveto je uzeo ime Haim.
Osetio sam toplotu ramazana i bajrama.
To je u meni sve probudilo toplinu da što bolje upoznam veru koju sam zavoleo pored te sestre, čije ime ona ne želi da otkrijem, rekao je Haim.
http://sandzakpress.net/srbin-iz-smedereva-presao-na-islam
Srbija – Srbijanac, Sveto, danas je prešao na Islam u džamiji u Borči. Inače je iz Smedereva, i kako je kazao za informativni portal Sandzaka Sandzaklive.rs, to je njemu najbliža džamija, i sada će ići tamo klanjati.
Selam alejkum braćo i sestre…
Danas oko četri sata popodne u džamiji u Borči sam prešao na Islam. Posle dosta provedenog vremena sa jednom sestrom iz Nemačke sam uopoznao Islam i tu toplotu medju braćom i sestrama muslimanima.
Sveto je uzeo ime Haim.
Osetio sam toplotu ramazana i bajrama.
To je u meni sve probudilo toplinu da što bolje upoznam veru koju sam zavoleo pored te sestre, čije ime ona ne želi da otkrijem, rekao je Haim.
http://sandzakpress.net/srbin-iz-smedereva-presao-na-islam
Guest- Guest
Similar topics
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Kad je Poturica gori od Turčina
» Dr sc.Vahid Sendijarević : Ništa i nikoga Poturica ne mrzi tako žestoko kao Albance
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
» Putin: OSLOBODIĆEMO Evropu, na ovaj ili ovaj način!
» Kad je Poturica gori od Turčina
» Dr sc.Vahid Sendijarević : Ništa i nikoga Poturica ne mrzi tako žestoko kao Albance
» Pravoslavni mitropolit iz BiH:'Srbi su u Sarajevu ugrozeni kao Srbi u Dalmaciji 1991.'
Page 1 of 1