Radosna vijest: Njemačka počela obučavati vehabije u Saudijskoj Arabiji
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Radosna vijest: Njemačka počela obučavati vehabije u Saudijskoj Arabiji
http://www.advance.hr/vijesti/odluka-njemacke-da-pocne-obucavati-saudijske-trupe-izazvala-ostru-kritiku-stranke-die-linke-saudijska-arabija-podupire-teroriste-teroristicka-pomoc-iz-njemacke-mora-biti-zaustavljena/
Kermit-
2014-04-17
Re: Radosna vijest: Njemačka počela obučavati vehabije u Saudijskoj Arabiji
jemačka opozicija oštro je kritizirala najavu njemačkog ministarstva obrane da će uskoro ponuditi obuku za saudijske vojnike. Opozicijski političari tvrde kako je licemjerno pomagati diktaturi kao što je Saudijska Arabija koja podupire ekstremiste i upravo vodi agresiju protiv države Jemen.
Ideja o obučavanju saudijskih trupa došla je nakon što se ovog tjedna u Rijadu njemačka ministrica obrane, Ursula von der Leyen, sastala sa saudijskim ministrom obrane, princom Mohammedom bin Salmanom. Za vrijeme sastanka pohvalila je "izvrsne bilateralne odnose" između Njemačke i Saudijske Arabije.
Glasnogovornik njemačke ljevičarske stranke Die Linke, Sevim Dagdelen, komentirao je: "Ovo je vrhunac licemjerja - vladajuća stranka CDU u isto vrijeme zabranjuje nošenje burke dok dostavlja oružje izvoznicima burki, a njemački Bundeswehr čak će i obučavati vojsku ove diktature".
Ideja o obučavanju saudijskih trupa došla je nakon što se ovog tjedna u Rijadu njemačka ministrica obrane, Ursula von der Leyen, sastala sa saudijskim ministrom obrane, princom Mohammedom bin Salmanom. Za vrijeme sastanka pohvalila je "izvrsne bilateralne odnose" između Njemačke i Saudijske Arabije.
Glasnogovornik njemačke ljevičarske stranke Die Linke, Sevim Dagdelen, komentirao je: "Ovo je vrhunac licemjerja - vladajuća stranka CDU u isto vrijeme zabranjuje nošenje burke dok dostavlja oružje izvoznicima burki, a njemački Bundeswehr čak će i obučavati vojsku ove diktature".
Kermit-
2014-04-17
njemačka ministrica obrane, Ursula von der Leyen za vrijeme sastanka pohvalila je "izvrsne bilateralne odnose" između Njemačke i Saudijske Arabije.
heheheh
heheheh
Kermit-
2014-04-17
Ahahah........trpaj :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nek ih nauce kako se rukuje minsko eksplozivnim sredstvima .....to im je prvo i osnovno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Naravno tu je riječ o milijardama eura oružja koje će KSA upotrijebiti protiv zlih kršćana, šija i desničaraepikur37 wrote:Ahahah........trpaj :)
Kermit-
2014-04-17
Vjerojatno su zajedno kmecali za alepom i dogovrili jos koji milijun kozojeba za njemacku.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dolar, dolar...
2016-11-17
Petrodolar .....Njemačka je siromašna naftom.
2014-04-11
Njemačka je gladna za bilancomRayMabus wrote:Petrodolar .....Njemačka je siromašna naftom.
Kermit-
2014-04-17
bio si brzi od mene, htio sam ispraviti u petrodolar..RayMabus wrote:Petrodolar .....Njemačka je siromašna naftom.
2016-11-17
Inace previše sheru oko nekih stvari ....npr kao prodaja tenkova Saudijskoj Arabiji opasnost za svijet il šta ja znam ....pa jbte tenkovi nelete.
2014-04-11
kad ih ne mogu vise Grcima prodavati..jbt, oni glupo Grci kupili 300 tenkova leopard viska..kao da se brane od Turaka...RayMabus wrote:Inace previše sheru oko nekih stvari ....npr kao prodaja tenkova Saudijskoj Arabiji opasnost za svijet il šta ja znam ....pa jbte tenkovi nelete.
2016-11-17
Al zato Izrael graniči tu blizu sa SA pa stopiraju takve stvari .....ja bi im baš prodao ....kad mogu Židovi hebavat cili svijet može i svijet njih pa kom obojci pa kom opanci ....došli bi klečeci s kuferima punih para u Berlin da se to neprodaje.
2014-04-11
Saudijci su kurac na biciklu, ali Nijemci još goriRayMabus wrote:Al zato Izrael graniči tu blizu sa SA pa stopiraju takve stvari .....ja bi im baš prodao ....kad mogu Židovi hebavat cili svijet može i svijet njih pa kom obojci pa kom opanci ....došli bi klečeci s kuferima punih para u Berlin da se to neprodaje.
Kermit-
2014-04-17
Grčka je propala, ali Turska će završiti u moru krvigovinda wrote:kad ih ne mogu vise Grcima prodavati..jbt, oni glupo Grci kupili 300 tenkova leopard viska..kao da se brane od Turaka...RayMabus wrote:Inace previše sheru oko nekih stvari ....npr kao prodaja tenkova Saudijskoj Arabiji opasnost za svijet il šta ja znam ....pa jbte tenkovi nelete.
Kermit-
2014-04-17
Treba provalit bazu da je Pakistan dao Saudijcima atomsku bombu .....sutra odma bombardiranje Rijada iz pravca Izraela ....tko im hebe malter ...kao neka ravnoteža ....daj brajo proda bi 100 tisuca ( sto tisuca ) Leopard tenkova Saudijcima i još bi im da popust na količinu.asilovski wrote:Saudijci su kurac na biciklu, ali Nijemci još goriRayMabus wrote:Al zato Izrael graniči tu blizu sa SA pa stopiraju takve stvari .....ja bi im baš prodao ....kad mogu Židovi hebavat cili svijet može i svijet njih pa kom obojci pa kom opanci ....došli bi klečeci s kuferima punih para u Berlin da se to neprodaje.
2014-04-11
Pakistan zemlja koja je od 1948.g. ima izvanredno stanje bez oružane pratnje se ne isplati ići na pijacuRayMabus wrote:Treba provalit bazu da je Pakistan dao Saudijcima atomsku bombu .....sutra odma bombardiranje Rijada iz pravca Izraela ....tko im hebe malter ...kao neka ravnoteža ....daj brajo proda bi 100 tisuca ( sto tisuca ) Leopard tenkova Saudijcima i još bi im da popust na količinu.asilovski wrote:Saudijci su kurac na biciklu, ali Nijemci još goriRayMabus wrote:Al zato Izrael graniči tu blizu sa SA pa stopiraju takve stvari .....ja bi im baš prodao ....kad mogu Židovi hebavat cili svijet može i svijet njih pa kom obojci pa kom opanci ....došli bi klečeci s kuferima punih para u Berlin da se to neprodaje.
Kermit-
2014-04-17
allahu merkel
bitno da je vijest bila što nije obukla feređu hehehe trgovina oružjem ka teroristima i nije neki problem ili vijestmarcellus wrote:allahu merkel
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Puč u Saudijskoj Arabiji
» Radosna vijest: Saudijska Vehabija smanjila plaće za 20%
» Pleneković preša na Islam u Saudijskoj Arabiji!!!
» Rusija udarila na ciljeve u Saudijskoj Arabiji!
» Si Đinping u istorijskoj poseti Saudijskoj Arabiji
» Radosna vijest: Saudijska Vehabija smanjila plaće za 20%
» Pleneković preša na Islam u Saudijskoj Arabiji!!!
» Rusija udarila na ciljeve u Saudijskoj Arabiji!
» Si Đinping u istorijskoj poseti Saudijskoj Arabiji
Page 1 of 2