Srpski nastavnici srpskoj djeci u Vukovaru zabranili primanje božićnih paketa
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Srpski nastavnici srpskoj djeci u Vukovaru zabranili primanje božićnih paketa
bezubost me zbunila..ah, ti stari pokvarenjaci :Pdzango wrote:Deda je super.maggie13 wrote:Mislila sam da je onaj djedica iz stanojkovog potpisa :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Srpski nastavnici srpskoj djeci u Vukovaru zabranili primanje božićnih paketa
sto je lazno u ovoj temi?...to sto ipak nisu hrvati ti koji ne daju srpskoj djeci paketicepizzon wrote:vucko,
ti si poznati konstruktor laznih informacija prilikom otvaranja tema !
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Evo seljačina đžango se opet javila, kad ne može argumentima kreće sa psovanjem majke ili sestre.I najboilje je što ne prestaješ kmečati kada te svi počnu ćuškati jer si budaletina.dzango wrote:Dobro je. Već sam mislio da ti je jebo kevu ili sestru.kofein wrote:dzango wrote:To ti iz slika iz porodičnog albuma?kofein wrote:starac wrote:
Ova mapa je dokaz da su jedini pravi Hrvati tamo iz tog dela, ostalo su sve Srbi i nije neka kvantna fizika da je teško da se razume.
Dabome da je živelo i Hrvata i u Srbiji, ali uvek su bili u manjini.
Hrvati su odavno nestali, ali u istoriji su postojali dok nisu došli Turci i naprosto su potamanjeni i poturčeni.
Jedini pravi Hrvati su čakavci zato jer čakavština je jedini dijalekt koji se upotrebljava samo u Hrvatskoj.
Štokavština je i u Srbiji, kajkavština ima i u Sloveniji. Dakle, ako Hrvati uopšte i postoje oni su čakavci.
Nas Turci potamaniše, a vas i danas taslače ovi:
Nije, to je sa interneta. Neki nepoznati šiptar. Takvi vas izjebali.... pih.
Guest- Guest
idioti..
2016-11-17
MIR DZANGO! K NOZI!dzango wrote:Dobro je. Već sam mislio da ti je jebo kevu ili sestru.kofein wrote:
Last edited by govinda on 20/12/2016, 17:25; edited 1 time in total
2016-11-17
to je ona kako ide,maggie13 wrote:bezubost me zbunila..ah, ti stari pokvarenjaci :Pdzango wrote:Deda je super.maggie13 wrote:Mislila sam da je onaj djedica iz stanojkovog potpisa :D
sto ima refren kada se vide
on joj kaze daj da te ljubim ja
ajde mala odi dedi
odi dedi da te sredi
oce deda beogradsku kumbiju
Evo ova dva indijanca. Šta sam ja Bogu zgrešio?
Ajde terajte se u kurac obojica, pričam sa Megi a moram i da idem.
dzango wrote:
Dobro je. Već sam mislio da ti je jebo kevu ili sestru.
Pa nije. Jebiga, bi on, al zajebava se sa sitnom srpskom boranijom koju ostaviste na milost i nemilost.
Guest- Guest
Ove godine dodela paketića trebalo je da bude održana u prostorijama Udruženja branitelja Sajmišta u tom delu grada. Voditelji smene na srpskom jeziku i pismu doneli su odluku da deca srpske nacionalnosti tamo ne idu", rekli su "Večernjem listu"u toj vukovarskoj školi.vuksadinare wrote:sto je lazno u ovoj temi?...to sto ipak nisu hrvati ti koji ne daju srpskoj djeci paketicepizzon wrote:vucko,
lazno,
jer nisi dao kompletnu informaciju.
dom " branitelja " nije lokacija gde bi se deci podelili paketici,
a da pritom nema politicku pozadinu !
eto, to je manjak u naslovu tvoje teme.
Last edited by pizzon on 20/12/2016, 17:48; edited 1 time in total
Guest- Guest
tre911 wrote:Evo seljačina đžango se opet javila, kad ne može argumentima kreće sa psovanjem majke ili sestre.I najboilje je što ne prestaješ kmečati kada te svi počnu ćuškati jer si budaletina.dzango wrote:Dobro je. Već sam mislio da ti je jebo kevu ili sestru.kofein wrote:dzango wrote:To ti iz slika iz porodičnog albuma?kofein wrote:
Nas Turci potamaniše, a vas i danas taslače ovi:
Pusti ga. Nestabilan je. Prepustili Kosmet i sad sam mu ja kriv. ;)
Guest- Guest
a je li, batice? Mozda paketice srpskoj djeci treba dijeliti u Humanitarnom udruzenju "Ravna Gora" na Zelenom Vencu?pizzon wrote:Ove godine dodela paketića trebalo je da bude održana u prostorijama Udruženja branitelja Sajmišta u tom delu grada. Voditelji smene na srpskom jeziku i pismu doneli su odluku da deca srpske nacionalnosti tamo ne idu", rekli su "Večernjem listu"u toj vukovarskoj školi.vuksadinare wrote:sto je lazno u ovoj temi?...to sto ipak nisu hrvati ti koji ne daju srpskoj djeci paketicepizzon wrote:vucko,
lazno,
2016-11-17
govinda wrote:a je li, batice? Mozda paketice srpskoj djeci treba dijeliti u Humanitarnom udruzenju "Ravna Gora" na Zelenom Vencu?pizzon wrote:Ove godine dodela paketića trebalo je da bude održana u prostorijama Udruženja branitelja Sajmišta u tom delu grada. Voditelji smene na srpskom jeziku i pismu doneli su odluku da deca srpske nacionalnosti tamo ne idu", rekli su "Večernjem listu"u toj vukovarskoj školi.vuksadinare wrote:sto je lazno u ovoj temi?...to sto ipak nisu hrvati ti koji ne daju srpskoj djeci paketicepizzon wrote:vucko,
lazno,
ne, sasvim je ok sama skola, ili bilo koja opstinska prostorija, mesna zajednica, pozoriste, neka kancelarija u opstini ili sl.
Guest- Guest
Za srpsku djecu u Vukovaru hrvatski branitelji su heroji a Srbi iz Srpske krajine, JNA i cetnika su teroristi..ako se to djeci, njihovim roditeljima i nastavnicima ne svidja onda nek se sele....tako je to....pizzon wrote:govinda wrote:a je li, batice? Mozda paketice srpskoj djeci treba dijeliti u Humanitarnom udruzenju "Ravna Gora" na Zelenom Vencu?pizzon wrote:Ove godine dodela paketića trebalo je da bude održana u prostorijama Udruženja branitelja Sajmišta u tom delu grada. Voditelji smene na srpskom jeziku i pismu doneli su odluku da deca srpske nacionalnosti tamo ne idu", rekli su "Večernjem listu"u toj vukovarskoj školi.vuksadinare wrote:sto je lazno u ovoj temi?...to sto ipak nisu hrvati ti koji ne daju srpskoj djeci paketicepizzon wrote:vucko,
lazno,
ne, sasvim je ok sama skola, ili bilo koja ostinska prostorija, mesna zajednica, pozoriste, opstina ili sl.
2016-11-17
nemoj ti bilo koga da selis. ako neko mora da se seli, onda imagovinda wrote:Za srpsku djecu u Vukovaru hrvatski branitelji su heroji a Srbi iz Srpske krajine, JNA i cetnika su teroristi..ako se to djeci, njihovim roditeljima i nastavnicima ne svidja onda nek se sele....tako je to....pizzon wrote:govinda wrote:a je li, batice? Mozda paketice srpskoj djeci treba dijeliti u Humanitarnom udruzenju "Ravna Gora" na Zelenom Vencu?pizzon wrote:Ove godine dodela paketića trebalo je da bude održana u prostorijama Udruženja branitelja Sajmišta u tom delu grada. Voditelji smene na srpskom jeziku i pismu doneli su odluku da deca srpske nacionalnosti tamo ne idu", rekli su "Večernjem listu"u toj vukovarskoj školi.vuksadinare wrote:
sto je lazno u ovoj temi?...to sto ipak nisu hrvati ti koji ne daju srpskoj djeci paketice
lazno,
ne, sasvim je ok sama skola, ili bilo koja ostinska prostorija, mesna zajednica, pozoriste, opstina ili sl.
mnogo precis kojima nije mesto medju nama. koje je okupator
zaboravio da povede sa sobom. nemoj da ti prizljikivanje tudjih
seledbi izadje na nos.
tako to biva, kad se previse sniva !
Guest- Guest
ne selim nikoga, nego je tako..hrvatska drzava, hrvatski branitelji, ti iz Srbije mozes samo da places...a ionako Srbi iz Vukovara odose za Svabiju...tamo mogu Nijemcu slobodno pricati da je Vukovar srpski, on ce samo mahnuti rukom i reci: Tempo, tempo zerbiše arbajter...pizzon wrote:nemoj ti bilo koga da selis. ako neko mora da se seli, onda imagovinda wrote:Za srpsku djecu u Vukovaru hrvatski branitelji su heroji a Srbi iz Srpske krajine, JNA i cetnika su teroristi..ako se to djeci, njihovim roditeljima i nastavnicima ne svidja onda nek se sele....tako je to....pizzon wrote:govinda wrote:a je li, batice? Mozda paketice srpskoj djeci treba dijeliti u Humanitarnom udruzenju "Ravna Gora" na Zelenom Vencu?pizzon wrote:
Ove godine dodela paketića trebalo je da bude održana u prostorijama Udruženja branitelja Sajmišta u tom delu grada. Voditelji smene na srpskom jeziku i pismu doneli su odluku da deca srpske nacionalnosti tamo ne idu", rekli su "Večernjem listu"u toj vukovarskoj školi.
lazno,
seledbi izadje na nos.
2016-11-17
govinda wrote:ne selim nikoga, nego je tako..hrvatska drzava, hrvatski branitelji, ti iz Srbije mozes samo da places...a ionako Srbi iz Vukovara odose za Svabiju...tamo mogu Nijemcu slobodno pricati da je Vukovar srpski, on ce samo mahnuti rukom i reci: Tempo, tempo zerbiše arbajter...pizzon wrote:nemoj ti bilo koga da selis. ako neko mora da se seli, onda imagovinda wrote:Za srpsku djecu u Vukovaru hrvatski branitelji su heroji a Srbi iz Srpske krajine, JNA i cetnika su teroristi..ako se to djeci, njihovim roditeljima i nastavnicima ne svidja onda nek se sele....tako je to....pizzon wrote:govinda wrote:
a je li, batice? Mozda paketice srpskoj djeci treba dijeliti u Humanitarnom udruzenju "Ravna Gora" na Zelenom Vencu?
seledbi izadje na nos.
selis, svaka druga rec ti je selidba srba sa prostora gde ih ne zelis.
a ti si zadnji medju nama koji imas pravo da prizeljkujes tudju seldibu
Guest- Guest
a kad ste navikli na transport u stocnim vagonima...ili na traktorima
2016-11-17
Ne znam što si zgrješio ali gadno te izrokao, postojanje takve budaletine kao ti ne može biti slučajno.dzango wrote:Evo ova dva indijanca. Šta sam ja Bogu zgrešio?
Guest- Guest
Ajmo malo o Putinu, jebiga sve teme useremo sa srbima ajmo ovo o srbima usrati sa Putinom, doduše malo ću samo promjeniti njegove riječi i umjesto Rusije ubaciti Hrvatsku i to je to, nadam se da će se svidjeti srbićima na forumu ove njegove riječi jer su svakako lizači šupka istome sve u 16 :))
....U Hrvatskoj žive Hrvati. Bilo koje manjine, u bilo kojem mjestu, ako žele živijeti u Hrvatskoj, raditi i jesti u Hrvatskoj, trebaju govoriti hrvatski, i trebaju poštivati hrvatske zakone.
....U Hrvatskoj žive Hrvati. Bilo koje manjine, u bilo kojem mjestu, ako žele živijeti u Hrvatskoj, raditi i jesti u Hrvatskoj, trebaju govoriti hrvatski, i trebaju poštivati hrvatske zakone.
Ako oni vole šerijatsko pravo, onda ćemo ih savjetovati da idu na ona mjesta gdje je to državni zakon.
Hrvatska ne treba manjine. Manjine trebaju Hrvatsku, a mi im nećemo dati posebne povlastice, ili pokušati promijeniti naše zakone kako bi odgovarale njihovim željama, bez obzira kako glasno viču “diskriminacija”.
Na nama je da se naučimo, gledajući samouništenje u Americi, Engleskoj, Nizozemskoj i Francuskoj, ako želimo preživjeti kao nacija.
Hrvatski običaji i tradicija nisu kompatibilni s izostankom kulture ili primitivnih načina života u većine manjina.
Kada časno zakonodavno tijelo razmišlja o usvajanju novih zakona, mora prvenstveno imati na umu nacionalni interes obzirom da manjine nisu Hrvati.”
Guest- Guest
to je ona budala sto ima 25 nikova, majmun...
Guest- Guest
Pomoz Bog sestro, jako mi je drago da me Hrvatica podržava u mojim tvrdnjama koje su 100 odsto tačne i proverene, a ja sam oduvek imao simpatiju prema Hrvaticama.maggie13 wrote:Eto ti sad, starac me definirao :D
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Preminuo novinar TV Beograd.Pamtit ce ga po zlu.Pricao o poklanoj srpskoj djeci u Vukovaru i drogiranim zengama
» Liberali u ludilu: zabranili bi roditeljima čitanje djeci
» Hrvati nam zabranili da djeci kod Knina damo udžbenike na ćirilici
» Napadnut srpski učenik u Vukovaru
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
» Liberali u ludilu: zabranili bi roditeljima čitanje djeci
» Hrvati nam zabranili da djeci kod Knina damo udžbenike na ćirilici
» Napadnut srpski učenik u Vukovaru
» Bivši srpski nogometaš 1991.ratovao u Vukovaru
Page 2 of 4