Afera Cokolinda se nastavlja...
Page 1 of 1
Afera Cokolinda se nastavlja...
http://www.6yka.com/novost/118627/uvrijedeni-slovenci-vratili-bozicni-poklon-hrvatske-ambasade-ovo-je-nevidena-provokacija-ne-zelimo-tu-bombonjeru
2016-11-17
Re: Afera Cokolinda se nastavlja...
Ako je ovo istina jedino mogu reci: koji kreteni, oko cega se oni zajebavaju....
2016-11-17
...rekao sam ja...svak sebi..na 'bok bok'....i svi zadovoljni...prisilna prijateljstva,'dobrosusjedstva' nikom dobra nisu donijela...sto ti je koja drzava dalje do tvog dvorista to si bolji sa njom..govinda wrote:Ako je ovo istina jedino mogu reci: koji kreteni, oko cega se oni zajebavaju....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jos za vrijeme juge se svadio...a kamoli neces poslije...
2015-09-08
jebote kad se sjetim prijasnjih izjava ljube cesica rojsa kad su mus e podsmjehivali a njegove izjave sve vise na tezini dobijaju..evo jedne..'nismo se prije voljeli sto bi se sad voljeli'
2015-09-08
Ma zajebancija...a ono kao ozbiljni ljudi, drzavnici i to...
2016-11-17
kakvi ozbiljni ljudi..pa tu na ovim prostorima jedina konzistetna politika je da jedva cekas neku provokaciju onog drugog..i da siljis quratz...meni najsmjesnije kad su bili oni sastanci politicara 'regiona' plus ponekad slovenija..svi se osmjehuju...tapsaju...a kad se vrate doma pocinje..'ko mu jebe mater'..govinda wrote:Ma zajebancija...a ono kao ozbiljni ljudi, drzavnici i to...
2015-09-08
a znaju sta im narodi vole....meni je Vucic i Srebrenica najbolji dokaz za to..u 8 ujutro Vucic je za sve Srbe bio izdajnik jer je otisao u Srfebrenicu..u podne je bio heroj jer je prezivio napad pobjesnjelih islamsita koji su ga gadjali praznom plasticnom flasicom Jane...vuksadinare wrote:kakvi ozbiljni ljudi..pa tu na ovim prostorima jedina konzistetna politika je da jedva cekas neku provokaciju onog drugog..i da siljis quratz...meni najsmjesnije kad su bili oni sastanci politicara 'regiona' plus ponekad slovenija..svi se osmjehuju...tapsaju...a kad se vrate doma pocinje..'ko mu jebe mater'..govinda wrote:Ma zajebancija...a ono kao ozbiljni ljudi, drzavnici i to...
2016-11-17
cuj ove dvojice
2014-04-19
...kad sagledas sve mislim ove dansnje politicare...tuđman,slobo,alija,kucan...su bili daleko posteniji i ozbiljniji...ono kurtuazno stiskanje ruku...i onda krece jebanje matere...bar si znao na cemu si...sjecam se jedne od konferencija za novianre kad su bili oni sastanci u proljece 1991 sest predsjedniak republika...gdje je bilo i vrijeđanja..i svega pomalo...ali si bar znao da nema aznih osmjeha,stiskanja ruku i onog..'a gdje si moj dobri komsija..'govinda wrote:a znaju sta im narodi vole....meni je Vucic i Srebrenica najbolji dokaz za to..u 8 ujutro Vucic je za sve Srbe bio izdajnik jer je otisao u Srfebrenicu..u podne je bio heroj jer je prezivio napad pobjesnjelih islamsita koji su ga gadjali praznom plasticnom flasicom Jane...vuksadinare wrote:kakvi ozbiljni ljudi..pa tu na ovim prostorima jedina konzistetna politika je da jedva cekas neku provokaciju onog drugog..i da siljis quratz...meni najsmjesnije kad su bili oni sastanci politicara 'regiona' plus ponekad slovenija..svi se osmjehuju...tapsaju...a kad se vrate doma pocinje..'ko mu jebe mater'..govinda wrote:Ma zajebancija...a ono kao ozbiljni ljudi, drzavnici i to...
2015-09-08
Similar topics
» AFERA svih afera: Centar za vozila Hrvatske
» Afera Ustavni sud
» Afera Virovitica
» Mafijaška afera u Crkvi
» Grobarometar: Je li afera Hotmail naštetila HDZ-u?
» Afera Ustavni sud
» Afera Virovitica
» Mafijaška afera u Crkvi
» Grobarometar: Je li afera Hotmail naštetila HDZ-u?
Page 1 of 1