Srpski premijer Vučić prihvatio ispriku Plenkovića
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Srpski premijer Vučić prihvatio ispriku Plenkovića
pa ne znam zašto ljudi imaju aluzije (ja bih čak rekao deluzije) da je ovaj hdz domoljubna stranka... trenutno u hrvatskoj nema ni domoljuba u onom najobičnijem smislu riječi a kamoli da bi postojala stranka koja se uistinu i punom snagom bori za interese hrvatske države i hrvatskog čovjeka.... ali opet tvrdim da sve što ima veze sa sdp-om, a odnosi se na državu i hrvatski narod je totalna katastrofa....Noor wrote:a dobro, zato sad imamo plenkija ;)michaellcmacha wrote:noorka kvaka je u tom da lika (rošavi) koji je poslao rusinskog poČETNIKA na hrvatskog branitelja i dao dopuštenje da isti teško ozlijedi hrvatskog branitelja od kojih posljedica je isti i umro, nikako nije uputno stavljati u kontekst branitelja hrvatskih nacionalnih interesa.... bar ja to nikad i ni u ludilu ne bih napravio....Noor wrote:nema šanse da se Zoki, i takav kakav je, ispriča šaki jada! sad odjednom pred njima pužemo i tražimo oproste, a od njih za puno gore i veće stvari nikada nismo ni nećemo to isto dobiti.michaellcmacha wrote:zoki je inače žestok igrač... to se pogotovo vidi iz ispijanja kavice sa mladim čejenom iz Dvora na Uni ili sređivanju stana u zagrebu onom šiltu iz topuskog Busiću..... ovo navedeno pak nema veze sa ovom katastrofom od premijera ili šta li je već.... u svakom slučaju mi smo najebali ko žuti....Noor wrote:Aha, bi mu se Zoki ispričao...kako da ne
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
http://www.jutarnji.hr/komentari/pise-denis-kuljis-tri-nevolje-zadesile-su-nasu-politiku-a-dosle-su-iz-bih-srbije-i-ukrajine/5404631/
ne loš kuljiš...
ne loš kuljiš...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ti nisi uopće trebao biti u poziciji da ikog u hrvatskoj podržavaš... to je jedna nemjerljivih šteta koju ova država trpi, al jebiga tu je šta je.......epikur37 wrote:Piglet wrote:Da, Milanović je imao puno pragmatičniji i odsječeniji stav prema Srbiji i Vučiću (pa i EU), žali Bože HDZ-a kao "desne" stranke u RH.
Ja sam podržao Zokija, zašto jer je opaljen i s vremenom postajao sve nabrijaniji pa i konkretniji...a nama treba opaljen lik a ne uredskja pička poput Plenkija...
No narod peru kompleksi europske uljudbe i moš ga jebat...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ti nisi uopće trebao biti u poziciji da ikog u hrvatskoj podržavaš... to je jedna nemjerljivih šteta koju ova država trpi, al jebiga tu je šta je.......epikur37 wrote:Piglet wrote:Da, Milanović je imao puno pragmatičniji i odsječeniji stav prema Srbiji i Vučiću (pa i EU), žali Bože HDZ-a kao "desne" stranke u RH.
Ja sam podržao Zokija, zašto jer je opaljen i s vremenom postajao sve nabrijaniji pa i konkretniji...a nama treba opaljen lik a ne uredskja pička poput Plenkija...
Bi trebao ne bi....
Eo ti imaš mišljenje o tom i možeš ga pisati svaki dan 5-6 puta.
2015-08-06
nije dovoljno ni 100 puta upozoriti o kakvim se štetočinama radi....zato sam i naglasio tu je šta je, iz ove kože ne možemo....ali ako ništa bar se nelagodno osjećaš, a to je neprocjenjivo u ovim nepovoljnim okolnostima.....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ti nisi uopće trebao biti u poziciji da ikog u hrvatskoj podržavaš... to je jedna nemjerljivih šteta koju ova država trpi, al jebiga tu je šta je.......epikur37 wrote:Piglet wrote:Da, Milanović je imao puno pragmatičniji i odsječeniji stav prema Srbiji i Vučiću (pa i EU), žali Bože HDZ-a kao "desne" stranke u RH.
Bi trebao ne bi....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:nije dovoljno ni 100 puta upozoriti o kakvim se štetočinama radi....zato sam i naglasio tu je šta je, iz ove kože ne možemo....ali ako ništa bar se nelagodno osjećaš, a to je neprocjenjivo u ovim nepovoljnim okolnostima.....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ti nisi uopće trebao biti u poziciji da ikog u hrvatskoj podržavaš... to je jedna nemjerljivih šteta koju ova država trpi, al jebiga tu je šta je.......epikur37 wrote:Piglet wrote:Da, Milanović je imao puno pragmatičniji i odsječeniji stav prema Srbiji i Vučiću (pa i EU), žali Bože HDZ-a kao "desne" stranke u RH.
Bi trebao ne bi....
Pa ne osjećam se nelagodno, vrlo komotno stojim iza svojih stavova i u stanju sam ih javno bilo kad iznijeti pred bilo kim.
A to što tebe glođe nećeš izliječiti gnjaveć mene, niti će ti to pomoći.
Čak bih te volio upoznati evo možda naiđe i tre u ovaj kraj pa nek posreduje.
2015-08-06
sve šest, živ i zdrav ti bio.... ne bih te se ni dotakao da nisi odolio pa otpametovao kako je ZM spasonosni izbor za mene i za moje....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:nije dovoljno ni 100 puta upozoriti o kakvim se štetočinama radi....zato sam i naglasio tu je šta je, iz ove kože ne možemo....ali ako ništa bar se nelagodno osjećaš, a to je neprocjenjivo u ovim nepovoljnim okolnostima.....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:ti nisi uopće trebao biti u poziciji da ikog u hrvatskoj podržavaš... to je jedna nemjerljivih šteta koju ova država trpi, al jebiga tu je šta je.......epikur37 wrote:
Bi trebao ne bi....
Pa ne osjećam se nelagodno, vrlo komotno stojim iza svojih stavova i u stanju sam ih javno bilo kad iznijeti pred bilo kim.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:sve šest, živ i zdrav ti bio.... ne bih te se ni dotakao da nisi odolio pa otpametovao kako je ZM spasonosni izbor za mene i za moje....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:nije dovoljno ni 100 puta upozoriti o kakvim se štetočinama radi....zato sam i naglasio tu je šta je, iz ove kože ne možemo....ali ako ništa bar se nelagodno osjećaš, a to je neprocjenjivo u ovim nepovoljnim okolnostima.....epikur37 wrote:michaellcmacha wrote:
ti nisi uopće trebao biti u poziciji da ikog u hrvatskoj podržavaš... to je jedna nemjerljivih šteta koju ova država trpi, al jebiga tu je šta je.......
Bi trebao ne bi....
Taman posla spasonosni, čisto je u zadnjim danima pokazivao više kičme nego ovaj baršunasti fićfirić...
no sve skupa nema se tu što izabrati da čovjek bude barem dijelom zadovoljan...nego ovako prelijevati od zlog na goreg...
2015-08-06
Pa treba karakter od čovjeka, plenki to nije ali zorangutan je budaletina i još manje karakter, pa taj se srbima drugi dan ispričavao kada ih je nazvao barbarima i cmoljio po srpskoj tv. Kako bi državne interese branio čovjek koji je rekao da je RH slučajna država, napao branitelje i poslao poendrekaše na njih, indirektno ubio Pajčića, pokušao gender ugurati u sve pore države...to što je svadljiviji od plenkija ne znači ništa jer je pičkica kao i plenki.epikur37 wrote:Piglet wrote:Da, Milanović je imao puno pragmatičniji i odsječeniji stav prema Srbiji i Vučiću (pa i EU), žali Bože HDZ-a kao "desne" stranke u RH.
Guest- Guest
tre911 wrote:Pa treba karakter od čovjeka, plenki to nije ali zorangutan je budaletina i još manje karakter, pa taj se srbima drugi dan ispričavao kada ih je nazvao barbarima i cmoljio po srpskoj tv. Kako bi državne interese branio čovjek koji je rekao da je RH slučajna država, napao branitelje i poslao poendrekaše na njih, indirektno ubio Pajčića, pokušao gender ugurati u sve pore države...to što je svadljiviji od plenkija ne znači ništa jer je pičkica kao i plenki.epikur37 wrote:Piglet wrote:Da, Milanović je imao puno pragmatičniji i odsječeniji stav prema Srbiji i Vučiću (pa i EU), žali Bože HDZ-a kao "desne" stranke u RH.
a gle aj ti nešto izvuci iz tih splačina a da je probavljivo...
2015-08-06
Pa nema ali mi je bez veze gledati u zlokija kao nešto ok pored svih sranja i gafova što je napravio tokom 4 godine.epikur37 wrote:tre911 wrote:Pa treba karakter od čovjeka, plenki to nije ali zorangutan je budaletina i još manje karakter, pa taj se srbima drugi dan ispričavao kada ih je nazvao barbarima i cmoljio po srpskoj tv. Kako bi državne interese branio čovjek koji je rekao da je RH slučajna država, napao branitelje i poslao poendrekaše na njih, indirektno ubio Pajčića, pokušao gender ugurati u sve pore države...to što je svadljiviji od plenkija ne znači ništa jer je pičkica kao i plenki.epikur37 wrote:Piglet wrote:Da, Milanović je imao puno pragmatičniji i odsječeniji stav prema Srbiji i Vučiću (pa i EU), žali Bože HDZ-a kao "desne" stranke u RH.
a gle aj ti nešto izvuci iz tih splačina a da je probavljivo...
Guest- Guest
...plenki je usosio
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
michaellcmacha wrote:ti nisi uopće trebao biti u poziciji da ikog u hrvatskoj podržavaš... to je jedna nemjerljivih šteta koju ova država trpi, al jebiga tu je šta je.......epikur37 wrote:Piglet wrote:Da, Milanović je imao puno pragmatičniji i odsječeniji stav prema Srbiji i Vučiću (pa i EU), žali Bože HDZ-a kao "desne" stranke u RH.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ko to ne moze da poveze njegovu posetu berlinu,
" čakulatnje " sa bajdenom i odluke koje su usledile
hr vlade nakon toga. kao i ponasanje pandura na stadionu
poljud u splitu, gde je privedeno 36 ? tzv. kolovodja.
trenutno ste zoni da vas u 4 oka opominju !
" čakulatnje " sa bajdenom i odluke koje su usledile
hr vlade nakon toga. kao i ponasanje pandura na stadionu
poljud u splitu, gde je privedeno 36 ? tzv. kolovodja.
trenutno ste zoni da vas u 4 oka opominju !
Guest- Guest
pizzone jel te vlaži kad je Vučko 'vako autoritativan...a pored toga i suosećajan
2014-04-15
n_razbojnik wrote:pizzone jel te vlaži kad je Vučko 'vako autoritativan...a pored toga i suosećajan
vlaze tebe, i sve vas, koji verujete u to sto kenjate o mom odnosu prema pred- vlade srbije.
moj stav bazira na stavu prema vladi i institcijama srbije i srpskom narodu ,
a ne prema, danas vucicu, a sutra, sta znam !
Guest- Guest
Znači, nije sjela plata ovaj tjedan?
2014-04-15
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
spavas li mirno, plenkovicu andreje!
Guest- Guest
jel to taj hangar... :))
2015-08-08