Koliko je Srbija zaostala?
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Koliko je Srbija zaostala?
dzango wrote:Zato i pitam tebe. Vidim da se razumeš u automobile i još bolje vozače istih. Da si ostajala blagoslovena na istim, to stvarno nisam znao,Noor wrote:dzango wrote:Ti si radije odrađivala "srbiće" na prednjem.Noor wrote:dzango wrote:
Šta ga si ga samo puta lomila leđa na zadnjem sedištu.
kažu da se zbog skučenog prostora i položaja, nakon akcije na zadnjem sjedištu znaju ispasti ovakvi defusi kao ti...tako da sam ja to oduvijek izbjegavala
za prednje kažu da je još opasnije, posljedice sežu do najtežih oblika retardacije...pa ti pitaj doma što te zanima
kevu pitaj, ne mene
Guest- Guest
Pusti sad kevu. Vidim da si ti ekspert.Noor wrote:dzango wrote:Zato i pitam tebe. Vidim da se razumeš u automobile i još bolje vozače istih. Da si ostajala blagoslovena na istim, to stvarno nisam znao,Noor wrote:dzango wrote:Ti si radije odrađivala "srbiće" na prednjem.Noor wrote:
kažu da se zbog skučenog prostora i položaja, nakon akcije na zadnjem sjedištu znaju ispasti ovakvi defusi kao ti...tako da sam ja to oduvijek izbjegavala
za prednje kažu da je još opasnije, posljedice sežu do najtežih oblika retardacije...pa ti pitaj doma što te zanima
kevu pitaj, ne mene
dzango wrote:Zato i pitam tebe. Vidim da se razumeš u automobile i još bolje u vozače. Da si ostajala blagoslovena u istim, to stvarno nisam znao, "Srbići" nikada ne omanu, a?Noor wrote:dzango wrote:Ti si radije odrađivala "srbiće" na prednjem.Noor wrote:dzango wrote:
Šta ga si ga samo puta lomila leđa na zadnjem sedištu.
Zajebo si, ništarijo četnička, usprkos svemu, norkin sin nije retardiran i ide na fakultet! I još k tome je i Hrvat!
crvenkasti-
2014-04-17
Nek su sva deca živa i zdrava, ma šta ko pričao i kome želeo.crvenkasti wrote:dzango wrote:Zato i pitam tebe. Vidim da se razumeš u automobile i još bolje u vozače. Da si ostajala blagoslovena u istim, to stvarno nisam znao, "Srbići" nikada ne omanu, a?Noor wrote:dzango wrote:Ti si radije odrađivala "srbiće" na prednjem.Noor wrote:
Zajebo si, ništarijo četnička, usprkos svemu, norkin sin nije retardiran i ide na fakultet! I još k tome je i Hrvat!
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Evo koliko je Srbija moćna
» Koliko je Srbija (još) udaljena od NATO-a?
» SRBIJA: Nove cene goriva: Evo koliko ćemo plaćati naredne nedelje
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
» Koliko je Srbija (još) udaljena od NATO-a?
» SRBIJA: Nove cene goriva: Evo koliko ćemo plaćati naredne nedelje
» Koliko su ljudi u godinu dana izgubili Ukrajinci, a koliko Rusi? Ovo su sve procjene
» Koliko košta Vesna a koliko Jadranka? Jesu li skuplje od Stipe ili su jeftinije?
Page 7 of 7