Pariz: grad u kojem žene ne smiju u kafane
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pariz: grad u kojem žene ne smiju u kafane
dijagram wrote:seka je opasna djevojcicamelkior wrote:Ma, maggie me potjerala u birtiju...dijagram wrote:sto ti se dogodilo u Parizu?mene napala zgodna coskara a ja nisam imao ni lipe iznad troska goriva i poneke kifle:)melkior wrote:A čuj, tvoja mudrost i moja tvrdoglavost idealno se slažumaggie13 wrote:
ha ha..no,pouke nema
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
melkior wrote:dijagram wrote:seka je opasna djevojcicamelkior wrote:Ma, maggie me potjerala u birtiju...dijagram wrote:sto ti se dogodilo u Parizu?mene napala zgodna coskara a ja nisam imao ni lipe iznad troska goriva i poneke kifle:)melkior wrote:
A čuj, tvoja mudrost i moja tvrdoglavost idealno se slažu
2015-08-09
Sto sam kriva? :P
2014-04-12
Fino se raspekmezila ova ariana
Dusu dala za longija
Dusu dala za longija
dijagram-
2015-08-09
Nema on tih paradijagram wrote:Fino se raspekmezila ova ariana
Dusu dala za longija
2015-08-09
A ništa Žene nisu nikad krivemaggie13 wrote:Sto sam kriva? :P
2015-08-09
nisi ti kriva sto si mi sekamaggie13 wrote:Sto sam kriva? :P
dijagram-
2015-08-09
hmmm, kako koja...ja, npr, stvarno nisam :Dmelkior wrote:A ništa Žene nisu nikad krivemaggie13 wrote:Sto sam kriva? :P
2014-04-12
eto, to sam i mislila 8-)dijagram wrote:nisi ti kriva sto si mi sekamaggie13 wrote:Sto sam kriva? :P
2014-04-12
maggie13 wrote:eto, to sam i mislila 8-)dijagram wrote:nisi ti kriva sto si mi sekamaggie13 wrote:Sto sam kriva? :P
2015-08-09
Bolje mi je sutit, sljedeci put cu te otjerat mozda na Tajland u kavanu. 8-)
2014-04-12
A dobro, takav hazarder ipak nisammaggie13 wrote:Bolje mi je sutit, sljedeci put cu te otjerat mozda na Tajland u kavanu. 8-)
2015-08-09
haha, mudrost nadvladala tvrdoglavost..yesss :-Dmelkior wrote:A dobro, takav hazarder ipak nisammaggie13 wrote:Bolje mi je sutit, sljedeci put cu te otjerat mozda na Tajland u kavanu. 8-)
2014-04-12
Neke su stvari previše i za vječitog avanturista Što se toga tiče, trenutno istočni Alep je spram tajlandskih birtija wellnes i spa centar u jednommaggie13 wrote:haha, mudrost nadvladala tvrdoglavost..yesss :-Dmelkior wrote:A dobro, takav hazarder ipak nisammaggie13 wrote:Bolje mi je sutit, sljedeci put cu te otjerat mozda na Tajland u kavanu. 8-)
2015-08-09
jesi bio? ^_~melkior wrote:Neke su stvari previše i za vječitog avanturista Što se toga tiče, trenutno istočni Alep je spram tajlandskih birtija wellnes i spa centar u jednommaggie13 wrote:haha, mudrost nadvladala tvrdoglavost..yesss :-Dmelkior wrote:A dobro, takav hazarder ipak nisammaggie13 wrote:Bolje mi je sutit, sljedeci put cu te otjerat mozda na Tajland u kavanu. 8-)
2014-04-12
Nisam, ali što se toga tiče, radije bih pobrao i metak Makar, biti na ruskoj strani trenutno u Alepu je prilično relaksirajućemaggie13 wrote:jesi bio? ^_~melkior wrote:Neke su stvari previše i za vječitog avanturista Što se toga tiče, trenutno istočni Alep je spram tajlandskih birtija wellnes i spa centar u jednommaggie13 wrote:haha, mudrost nadvladala tvrdoglavost..yesss :-Dmelkior wrote:A dobro, takav hazarder ipak nisammaggie13 wrote:Bolje mi je sutit, sljedeci put cu te otjerat mozda na Tajland u kavanu. 8-)
2015-08-09
dijelimo misljenja..za Tajland narocito..:-Smelkior wrote:Nisam, ali što se toga tiče, radije bih pobrao i metak Makar, biti na ruskoj strani trenutno u Alepu je prilično relaksirajućemaggie13 wrote:jesi bio? ^_~melkior wrote:Neke su stvari previše i za vječitog avanturista Što se toga tiče, trenutno istočni Alep je spram tajlandskih birtija wellnes i spa centar u jednommaggie13 wrote:haha, mudrost nadvladala tvrdoglavost..yesss :-Dmelkior wrote:
A dobro, takav hazarder ipak nisam
A, i ruski Rambe harace po Alepu..;-)
2014-04-12
Mene trenutno više brine kako spalit vlastite brodove pri osvajanju Britanije, metaforički govoreći Imam šansu za postdiplomski u Los Angelesu. Ali za to moram povući radikalne poteze, a nisam siguran da sam trenutno spreman za to. Propast će mi i Božić i odnosi s roditeljima (najvjerojatnije trajno), a ako ne uspijem tamo, mogu se komotno bacit s mosta.maggie13 wrote:dijelimo misljenja..za Tajland narocito..:-Smelkior wrote:Nisam, ali što se toga tiče, radije bih pobrao i metak Makar, biti na ruskoj strani trenutno u Alepu je prilično relaksirajućemaggie13 wrote:jesi bio? ^_~melkior wrote:Neke su stvari previše i za vječitog avanturista Što se toga tiče, trenutno istočni Alep je spram tajlandskih birtija wellnes i spa centar u jednommaggie13 wrote:
haha, mudrost nadvladala tvrdoglavost..yesss :-D
2015-08-09
hmm, nije ti lako..velika bozicna odluka..nista tipa:necu jest cokoladu (a izdrzis tri dana) ili necu pusit (izdrzis do ujutro)..melkior wrote:Mene trenutno više brine kako spalit vlastite brodove pri osvajanju Britanije, metaforički govoreći Imam šansu za postdiplomski u Los Angelesu. Ali za to moram povući radikalne poteze, a nisam siguran da sam trenutno spreman za to. Propast će mi i Božić i odnosi s roditeljima (najvjerojatnije trajno), a ako ne uspijem tamo, mogu se komotno bacit s mosta.maggie13 wrote:dijelimo misljenja..za Tajland narocito..:-Smelkior wrote:Nisam, ali što se toga tiče, radije bih pobrao i metak Makar, biti na ruskoj strani trenutno u Alepu je prilično relaksirajućemaggie13 wrote:jesi bio? ^_~melkior wrote:
Neke su stvari previše i za vječitog avanturista Što se toga tiče, trenutno istočni Alep je spram tajlandskih birtija wellnes i spa centar u jednom
Roditelji, prdtpostavljam.,ne zele da ostavis ovajposao, jer je po njima olicenje zivotnog uspjeha i prosperiteta..slusaj svoj osjecaj..starci k'o starci..svi su isti..zele nam najbolje paa misle i da znaju sto je za nas najbolje.
2014-04-12
Za nekog drugog bi moj posao u RH bio premija. To sam i ja mislio prije godinu dana pa sve stornirao. A opet, imam šansu ostvariti nešto veliko, ali i ulog je velik, stavljam sve što sam postigao ovdje i što imam ovdje na kocku da bih ostvario nešto veće preko bare.maggie13 wrote:hmm, nije ti lako..velika bozicna odluka..nista tipa:necu jest cokoladu (a izdrzis tri dana) ili necu pusit (izdrzis do ujutro)..melkior wrote:Mene trenutno više brine kako spalit vlastite brodove pri osvajanju Britanije, metaforički govoreći Imam šansu za postdiplomski u Los Angelesu. Ali za to moram povući radikalne poteze, a nisam siguran da sam trenutno spreman za to. Propast će mi i Božić i odnosi s roditeljima (najvjerojatnije trajno), a ako ne uspijem tamo, mogu se komotno bacit s mosta.maggie13 wrote:dijelimo misljenja..za Tajland narocito..:-Smelkior wrote:Nisam, ali što se toga tiče, radije bih pobrao i metak Makar, biti na ruskoj strani trenutno u Alepu je prilično relaksirajućemaggie13 wrote:
jesi bio? ^_~
Roditelji, prdtpostavljam.,ne zele da ostavis ovajposao, jer je po njima olicenje zivotnog uspjeha i prosperiteta..slusaj svoj osjecaj..starci k'o starci..svi su isti..zele nam najbolje paa misle i da znaju sto je za nas najbolje.
2015-08-09
da, tocno sam tako i pretpostavljala..morat ces poslusat samo sebe..meni je,osobno,zao sto neke velike sanse propustila..s druge strane, tko zna sto bi bilo kad bi bilo...teska odluka..melkior wrote:Za nekog drugog bi moj posao u RH bio premija. To sam i ja mislio prije godinu dana pa sve stornirao. A opet, imam šansu ostvariti nešto veliko, ali i ulog je velik, stavljam sve što sam postigao ovdje i što imam ovdje na kocku da bih ostvario nešto veće preko bare.maggie13 wrote:hmm, nije ti lako..velika bozicna odluka..nista tipa:necu jest cokoladu (a izdrzis tri dana) ili necu pusit (izdrzis do ujutro)..melkior wrote:Mene trenutno više brine kako spalit vlastite brodove pri osvajanju Britanije, metaforički govoreći Imam šansu za postdiplomski u Los Angelesu. Ali za to moram povući radikalne poteze, a nisam siguran da sam trenutno spreman za to. Propast će mi i Božić i odnosi s roditeljima (najvjerojatnije trajno), a ako ne uspijem tamo, mogu se komotno bacit s mosta.maggie13 wrote:dijelimo misljenja..za Tajland narocito..:-Smelkior wrote:
Nisam, ali što se toga tiče, radije bih pobrao i metak Makar, biti na ruskoj strani trenutno u Alepu je prilično relaksirajuće
Sorry,znam da ne pomazem..-_-+
2014-04-12
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pariz grad Tame
» Muškarci konačno smiju tući žene uz podršku feministica
» London grad slučaj ; Sin jedinac žene porijeklom iz Mostara ubijen u napadu noževima
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» srpske kafane i klubovi rasprodati za doček N.god.
» Muškarci konačno smiju tući žene uz podršku feministica
» London grad slučaj ; Sin jedinac žene porijeklom iz Mostara ubijen u napadu noževima
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» srpske kafane i klubovi rasprodati za doček N.god.
Page 3 of 4