ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ako ste na Fejsu pisali protiv Srba,Pupovac je vaša imena objavio u biltenu

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Ako ste na Fejsu pisali protiv Srba,Pupovac je vaša imena objavio u biltenu - Page 2 Empty Re: Ako ste na Fejsu pisali protiv Srba,Pupovac je vaša imena objavio u biltenu

Post by Guest 19/12/2016, 13:18

Noor wrote:bitno da on zna kako ne postoji praksa, ne postoji zakonski okvir po kojem bi kokarda, koju nose sljedbenici četničkog pokreta, bila sankcionirana u našoj zemlji!

smrad četnički!
A pazi ovo

“Kad mladi posjećuju spomen-područja, u knjigama crtaju kukaste križeve, ušata U, a u autobusu slušaju Thompsona. Ako to mislimo zaustaviti nejasnim odnosom, mislim da se varamo, jer ako mi ne možemo poslati jasnu poruku, onda je sasvim sigurno da to neće ni Vladino Povjerenstvo,”  uvjeren je Pupovac.

Gle ti tu spodobu što si umišlja, zamisli neko sluša MPT i to treba zabraniti. Pa treba ga nalemati govnavim štapom i expresno izbaciti iz države.

Guest
Guest

Back to top Go down

Ako ste na Fejsu pisali protiv Srba,Pupovac je vaša imena objavio u biltenu - Page 2 Empty Re: Ako ste na Fejsu pisali protiv Srba,Pupovac je vaša imena objavio u biltenu

Post by Guest 19/12/2016, 13:44

tre911 wrote:
Noor wrote:bitno da on zna kako ne postoji praksa, ne postoji zakonski okvir po kojem bi kokarda, koju nose sljedbenici četničkog pokreta, bila sankcionirana u našoj zemlji!

smrad četnički!
A pazi ovo

“Kad mladi posjećuju spomen-područja, u knjigama crtaju kukaste križeve, ušata U, a u autobusu slušaju Thompsona. Ako to mislimo zaustaviti nejasnim odnosom, mislim da se varamo, jer ako mi ne možemo poslati jasnu poruku, onda je sasvim sigurno da to neće ni Vladino Povjerenstvo,”  uvjeren je Pupovac.

Gle ti tu spodobu što si umišlja, zamisli neko sluša MPT i to treba zabraniti. Pa treba ga nalemati govnavim štapom i expresno izbaciti iz države.

a nije nešto ni reagirao na one četničke derneke uoči Oluje ...bila je tema tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/12/2016, 13:49

hehehe, gde će tuđmanov omiljeni srbin na svoje?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/12/2016, 13:57

marcellus wrote:jebiga kad mene jedan mjesec gong izostavi iz publikacije o govoru mržnje ja se zabrinem što krivo radim
nemoj me zajebavat, zar se i to dogadja

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics