poruka casperu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
poruka casperu
PUSI KURAC VATROGASNI KLOSARU
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: poruka casperu
Sto'jan wrote:kuracodigraca wrote:desert_fox wrote:PUSI KURAC VATROGASNI KLOSARU
Guest- Guest
operw wrote:Sto'jan wrote:kuracodigraca wrote:desert_fox wrote:PUSI KURAC VATROGASNI KLOSARU
On je jedini od forumaša sigurno uplatio lovu na Hajdukov račun!!!
sat2-
2015-09-28
scorpion wrote:operw wrote:Sto'jan wrote:kuracodigraca wrote:desert_fox wrote:PUSI KURAC VATROGASNI KLOSARU
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kako to misliš?sat2 wrote:On je jedini od forumaša sigurno uplatio lovu na Hajdukov račun!!!
;)
Guest- Guest
i sisata matešajasambrend wrote:kic wrote:
pozdravila te megi kasper
Vidio sam na popisu ... u SN.fridrih_niche wrote:Kako to misliš?sat2 wrote:On je jedini od forumaša sigurno uplatio lovu na Hajdukov račun!!!
;)
sat2-
2015-09-28
Možda mu je rodjak, imaju isto ime i prezime...sat2 wrote:Vidio sam na popisu ... u SN.fridrih_niche wrote:Kako to misliš?sat2 wrote:On je jedini od forumaša sigurno uplatio lovu na Hajdukov račun!!!
;)
;)
Guest- Guest
Baš čudno, dvojica s istim imenom i prezimenom. Presedan u svitu..fridrih_niche wrote:Možda mu je rodjak, imaju isto ime i prezime...sat2 wrote:Vidio sam na popisu ... u SN.fridrih_niche wrote:Kako to misliš?sat2 wrote:On je jedini od forumaša sigurno uplatio lovu na Hajdukov račun!!!
;)
;)
Guest- Guest
najbolje kad smo mu ja i mlinka, prije godinu dvije, slali razglednicu sa otoka da ga jebo maglica ili tak nešto. nismo mu znali točnu adresu pa smo poslali nekom njegovom prezimenjaku kojem smo našli adresu i zamolili ga da preda razglednicu casperu (naveli ime i prezime). nemreš vjerovati koje je split "selo" jer nam je onda casper potvrdio da mu je rođak donio tu razglednicufridrih_niche wrote:Možda mu je rodjak, imaju isto ime i prezime...sat2 wrote:Vidio sam na popisu ... u SN.fridrih_niche wrote:Kako to misliš?sat2 wrote:On je jedini od forumaša sigurno uplatio lovu na Hajdukov račun!!!
;)
;)
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
je je ... pa je onda to objavio na svom facebook profilu ... :-)fridrih_niche wrote:Možda mu je rodjak, imaju isto ime i prezime...sat2 wrote:Vidio sam na popisu ... u SN.fridrih_niche wrote:Kako to misliš?sat2 wrote:On je jedini od forumaša sigurno uplatio lovu na Hajdukov račun!!!
;)
;)
sat2-
2015-09-28
Jebe te to ... kako Casper i ja da se znamo ... ccc da se on takav Hajdukovac zna sa nulom i to "Mamićevcem"?!amper1950 wrote:Baš čudno, dvojica s istim imenom i prezimenom. Presedan u svitu..fridrih_niche wrote:Možda mu je rodjak, imaju isto ime i prezime...sat2 wrote:Vidio sam na popisu ... u SN.fridrih_niche wrote:Kako to misliš?sat2 wrote:On je jedini od forumaša sigurno uplatio lovu na Hajdukov račun!!!
;)
;)
sat2-
2015-09-28
hahasat2 wrote:Jebe te to ... kako Casper i ja da se znamo ... ccc da se on takav Hajdukovac zna sa nulom i to "Mamićevcem"?!amper1950 wrote:Baš čudno, dvojica s istim imenom i prezimenom. Presedan u svitu..fridrih_niche wrote:Možda mu je rodjak, imaju isto ime i prezime...sat2 wrote:Vidio sam na popisu ... u SN.fridrih_niche wrote:
Kako to misliš?
;)
;)
Ma da, noću ne spavam.
Meni je samo glupo što ti o tome pišeš, na kraju što se uopće spominje netko tko više nije tu ni ne želi biti. I kao kažeš"jedini koji je uplatio,a da se zna". Pa ono...
I uopće mi je nebitno s kim se ti znaš, ne znaš, ne znam šta si zabrija nešto...
Guest- Guest
Totalno ti je nebitno, ali ipak komentiraš ... i to kako ...amper1950 wrote:hahasat2 wrote:Jebe te to ... kako Casper i ja da se znamo ... ccc da se on takav Hajdukovac zna sa nulom i to "Mamićevcem"?!amper1950 wrote:Baš čudno, dvojica s istim imenom i prezimenom. Presedan u svitu..fridrih_niche wrote:Možda mu je rodjak, imaju isto ime i prezime...sat2 wrote:
Vidio sam na popisu ... u SN.
;)
Ma da, noću ne spavam.
Meni je samo glupo što ti o tome pišeš, na kraju što se uopće spominje netko tko više nije tu ni ne želi biti. I kao kažeš"jedini koji je uplatio,a da se zna". Pa ono...
I uopće mi je nebitno s kim se ti znaš, ne znaš, ne znam šta si zabrija nešto...
sat2-
2015-09-28
Page 1 of 2 • 1, 2
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 2