Studentica iz Sjeverne Koreje otkriva kako oni vide svijet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Studentica iz Sjeverne Koreje otkriva kako oni vide svijet
Nama bi bilo dosadno,njima nije. Ljudi rade nešto drugo osim što drkaju cijele dane po netu i tovare masne guzice.kic wrote:
nekad je bolje i ne znat sve glupe izbore, mada, ako nemaju free internet i free spik, dosadno do bola mora bit tamo..
Postoji zabava i van virtualnog svijeta.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
danni1 wrote:Nama bi bilo dosadno,njima nije. Ljudi rade nešto drugo osim što drkaju cijele dane po netu i tovare masne guzice.kic wrote:
nekad je bolje i ne znat sve glupe izbore, mada, ako nemaju free internet i free spik, dosadno do bola mora bit tamo..
nego, šta je s tvojim avatarom, ne prikazuje mi?
Yehudi wrote:kic wrote:
A šta uopće znači -free spik- , da netko može lajati na ulci na sva usta ali kakva korist od toga.
I na " zapadu " u " demokraciji " možeš pričati ili izaći na ulicu prosvjedovati no uzaludu.
Jer dodje policija i razbije prosvjednike suzavcem i vodenim topovima. Di si bio nigdi, šta si radio ništa.
Još ih pohase, nabiju kazne i prebiju. Inače se bez interneta živilo milijune god.
letiš pred rudo, kakva korist, a kakvu korist ti želiš, da sve tvoje želje budu uslišane kao Aladin kad otrlja svoju lampicu pa se pojavi Džini?
benefit i smisao je u samom činu, pričanja onog što ti je na umu, i to i je pokretač Zapada, sve se može challengat..
Kaj sam ga znrdal?kic wrote:danni1 wrote:Nama bi bilo dosadno,njima nije. Ljudi rade nešto drugo osim što drkaju cijele dane po netu i tovare masne guzice.kic wrote:
Ja ga vidim normalno. Prije par dana sam nekaj klikal po profilu možda sam nekaj pomrdal. Pogledat ću.
danni1-
2014-04-16
moram naći izvore koje je koristila, da ih mogu citirati...debotoijusto wrote:otkrila je i da iskreno vjeruje da žene koje se ne udaju nikad ne zatrudne.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Evo novi, suvremeni. malo da pratim trendove.danni1 wrote:Kaj sam ga znrdal?kic wrote:danni1 wrote:Nama bi bilo dosadno,njima nije. Ljudi rade nešto drugo osim što drkaju cijele dane po netu i tovare masne guzice.kic wrote:
Ja ga vidim normalno. Prije par dana sam nekaj klikal po profilu možda sam nekaj pomrdal. Pogledat ću.
danni1-
2014-04-16
slobodan čovik more odlučiti i ne imati televiziju i radijo, ne gljedati , gljedati, ubiti se, prihvatiti socijalizam i samoupravljanje, po cele done zastupati free market među kolektivistima, a neslobodan?kic wrote:
usporedi slobodan život s knjižnicom u kojoj ti je index dostupan, samo su neke knjige jednostavno visoko na polici... i čekaonicu kod zubara, di imoš ono ča ti ot mesor stavi na stol.
2014-04-16
ali sa ot princip primneni na sve društvene pojave, i postati ćeš neoliberalni kapitalist!debotoijusto wrote:aben wrote:pismejker wrote:dobar postRingo10 wrote:Jadnica ne zna ko je Lady Gaga.
Pa kuku meni, jadna li je i žalosna. Pa kako ce živit bez Bibera i Gage i sličnih velikana.
A zna za neke tamo tričave Mozarte i Bachove.
Treba to rasturit pod hitno. Ko je još vidio živit bez reality show i sličnih zadovoljstava koja razvijaju mozak i unapređuju kulturu.
ne da to ni dobar post, nego je sasvin suprotno. čovik je potpuno fali poantu;
ni bitno znati za gagu, nego je bitno moći odlučiti oćeš li znati za nju ili ne.
kolega , dobar upis
mastiljavom olovkom zabiljezim ovaj dan kad se slozih s tobom
2014-04-16
to je rečeno malo pjesnički,danni1 wrote:Pa mi ne možemo odlučiti hoćemo li ili ne čuti za nju. Jednostavno ju lansiraju i forsiraju kroz sve medije. Ako hoćeš čuti za Bacha,Mozarda,Straussa.... jbga, tu se već moraš potruditi, tog nema u medijima.aben wrote:
ni bitno znati za gagu, nego je bitno moći odlučiti oćeš li znati za nju ili ne.
naravski da ne moreš kontrolirati oće li ti u razgovoru prijatelj spomenuti lady gagu. ali, prijatelju moreš reći da je plitak i glup, bez stroha da tebe i obitelj tajna policija odvede na strijeljanje zbog sumnjanja u umjetničku vridnost gage. to je poanta iza sintagne "znati za nju ili ne"
2014-04-16
aben wrote:slobodan čovik more odlučiti i ne imati televiziju i radijo, ne gljedati , gljedati, ubiti se, prihvatiti socijalizam i samoupravljanje, po cele done zastupati free market među kolektivistima, a neslobodan?kic wrote:
usporedi slobodan život s knjižnicom u kojoj ti je index dostupan, samo su neke knjige jednostavno visoko na polici... i čekaonicu kod zubara, di imoš ono ča ti ot mesor stavi na stol.
I to je točno. U pravu si.aben wrote:to je rečeno malo pjesnički,danni1 wrote:Pa mi ne možemo odlučiti hoćemo li ili ne čuti za nju. Jednostavno ju lansiraju i forsiraju kroz sve medije. Ako hoćeš čuti za Bacha,Mozarda,Straussa.... jbga, tu se već moraš potruditi, tog nema u medijima.aben wrote:
naravski da ne moreš kontrolirati oće li ti u razgovoru prijatelj spomenuti lady gagu. ali, prijatelju moreš reći da je plitak i glup, bez stroha da tebe i obitelj tajna policija odvede na strijeljanje zbog sumnjanja u umjetničku vridnost gage. to je poanta iza sintagne "znati za nju ili ne"
danni1-
2014-04-16
Ne samo policija...pljucaju te i napadaju neistomišljenici ...) Kojih onda policija tolerira..Yehudi wrote:kic wrote:
A šta uopće znači -free spik- , da netko može lajati na ulci na sva usta ali kakva korist od toga.
I na " zapadu " u " demokraciji " možeš pričati ili izaći na ulicu prosvjedovati no uzaludu.
Jer dodje policija i razbije prosvjednike suzavcem i vodenim topovima. Di si bio nigdi, šta si radio ništa.
Još ih pohase, nabiju kazne i prebiju. Inače se bez interneta živilo milijune god.
Maria- Posts : 519
2016-09-20
Ovaj članak je pun laži, ali čak i da je istinit sam sebi je autor skočio u usta. Rekao je kako ona ne zna za Lady Gagu, a zna sa Bethovena i govori strane jezike. I zašto bi morala znat za iphone? Pa u hrvatskom saboru do jučer, a neki ni dan danas ne znaju šta je server, da ne govorim za Kiro Prosviro... ma daj lažovi jedni kapitalistički, kakva propaganda.
Guest- Guest
Sjevernokorejci su zakon.
Na proljece Yoda i ja selimo tamo.
Na proljece Yoda i ja selimo tamo.
dijagram-
2015-08-09
E fakat mi je to najjače... Zamisli ti jadnice... Ne zna tko je Lady Gaga...Ringo10 wrote:Jadnica ne zna ko je Lady Gaga.
Pa kuku meni, jadna li je i žalosna. Pa kako ce živit bez Bibera i Gage i sličnih velikana.
Sjeverna Koreja najbolja Koreja
Guest- Guest
koriste umjetnost da time bar donekle probaju pokrit svu promasenost I izopacenost rezima
2014-04-19
provocator wrote:E fakat mi je to najjače... Zamisli ti jadnice... Ne zna tko je Lady Gaga...Ringo10 wrote:Jadnica ne zna ko je Lady Gaga.
2016-11-17
Tko je popularan u njih? Tko je njihova Lana Jurčević?
Cura zivi u nacionalsocijalizmu i nista joj ne fali.
omni-
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Astronaut Sjeverne Koreje osvojio ...
» SAD: ameri hoće invaziju Sjeverne Koreje???
» Siščani se vratili iz Sjeverne Koreje, oduševljeni!
» Raketna izmjena izmedju Sjeverne i Juzne Koreje, Seul evakuiran
» Vlada planira zamrznuti cijene hrane. Novotny: To su ideje Sjeverne Koreje
» SAD: ameri hoće invaziju Sjeverne Koreje???
» Siščani se vratili iz Sjeverne Koreje, oduševljeni!
» Raketna izmjena izmedju Sjeverne i Juzne Koreje, Seul evakuiran
» Vlada planira zamrznuti cijene hrane. Novotny: To su ideje Sjeverne Koreje
Page 2 of 3