Marion Le Pen traži izdavanje imigracijskih viza za Afganistance
Page 1 of 1
Marion Le Pen traži izdavanje imigracijskih viza za Afganistance
Marion Le Pen slams French immigration calling for Afghan translators to be granted visas
FRENCH politician Marion Le Pen has blasted the decision not to grant visas to Afghan translators
http://www.express.co.uk/news/world/744428/Marion-Le-Pen-Front-National-migrant-crisis-Afghan-immigration
And she has furiously hit out saying that 700 people are at risk of being persecuted
In an astonishing statement, Ms Le Pen, who represents the staunchly anti-immigration Front National party, says she is outraged that translators who are known to have supported the French army have been denied visas.
And she is calling on an immediate amnesty for the men who have put France's interests first by supporting their military intervention in Afghanistan.
FRENCH politician Marion Le Pen has blasted the decision not to grant visas to Afghan translators
http://www.express.co.uk/news/world/744428/Marion-Le-Pen-Front-National-migrant-crisis-Afghan-immigration
And she has furiously hit out saying that 700 people are at risk of being persecuted
In an astonishing statement, Ms Le Pen, who represents the staunchly anti-immigration Front National party, says she is outraged that translators who are known to have supported the French army have been denied visas.
And she is calling on an immediate amnesty for the men who have put France's interests first by supporting their military intervention in Afghanistan.
Last edited by deda on 17/12/2016, 01:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Re: Marion Le Pen traži izdavanje imigracijskih viza za Afganistance
Le pen nam je ključni kamen nakon neočekivanog Trumpa.
Iskreno sve nade sam stavio na Le pen akd ono ide i Trump
sad sam komotniji u francuskoj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Occupation: Politician
Religion: Roman Catholicism
Guest- Guest
a ono, u Parizu si svaki vikend pa se osjecas komotnije? Joj sto ti seres kvake.epikur37 wrote:Le pen nam je ključni kamen nakon neočekivanog Trumpa.
2016-11-17
govinda wrote:a ono, u Parizu si svaki vikend pa se osjecas komotnije? Joj sto ti seres kvake.epikur37 wrote:Le pen nam je ključni kamen nakon neočekivanog Trumpa.
Nisi baš tako glup koliko se praviš....
Puno mi je važnije tko će dobiti precjedničke izbore u Francuskoj nego koja budala sjedi u hrvatskom saboru ...oni i onako odlučuju samo o komunalnim poslovima...parkovi, kante....u najbolju ruku vodovod
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
aha...a kad si ti zadnji put bio u Francuskoj?epikur37 wrote:govinda wrote:a ono, u Parizu si svaki vikend pa se osjecas komotnije? Joj sto ti seres kvake.epikur37 wrote:Le pen nam je ključni kamen nakon neočekivanog Trumpa.
Nisi baš tako glup koliko se praviš....
Puno mi je važnije tko će dobiti precjedničke izbore u Francuskoj nego koja budala sjedi u hrvatskom saboru ...oni i onako odlučuju samo o komunalnim poslovima...parkovi, kante....u najbolju ruku vodovod
2016-11-17
Za razliku od Trumpa koji ima muda i koji će napraviti promjene(USA je u puno boljoj situaciji jer nije natrpana muslimanima pa mu je i lakše) La Pen neće kurca napravit.. iako dobro dođe kao "šok terapija" ali ništa od njezinih reformi.. nema ta žena muda, njezin stari je iamo muda
Guest- Guest
Da ima muda bila bi trandža...Milo Yiannopoulos wrote:Za razliku od Trumpa koji ima muda i koji će napraviti promjene(USA je u puno boljoj situaciji jer nije natrpana muslimanima pa mu je i lakše) La Pen neće kurca napravit.. iako dobro dođe kao "šok terapija" ali ništa od njezinih reformi.. nema ta žena muda, njezin stari je iamo muda
2016-11-17
Nema od toga ništa ...još malo pa Marseile islamski grad a onda kalifat južna Francuska.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
In the Paris Region, 590,504 residents were immigrants from Europe, 627,078 were immigrants from the Maghreb, 435,339 from sub-Saharan Africa and Egypt, 69,338 from Turkey, 322,330 from Asia (outside Turkey), 113,363 from the Americas, and 2,261 from the South Pacific.[145] These last two groups of immigrants are again vastly outnumbered by migrants from French overseas regions and territories located in the Americas and the South Pacific
Statistika se odnosi na prvu generaciju.
Statistika se odnosi na prvu generaciju.
2014-04-14
Currently, over one third of the population of Marseille can trace their roots back to Italy.[60] Marseille also has the second-largest Corsican and Armenian populations of France. Other significant communities include Maghrebis, Turks, Comorians, Chinese, and Vietnamese.[61]
In 1999, in several arrondissements, about 40% of the young people under 18 were of Maghrebi origin (at least one immigrant parent Marseille
In 1999, in several arrondissements, about 40% of the young people under 18 were of Maghrebi origin (at least one immigrant parent Marseille
2014-04-14
Govi, koji kurac sereš? Primitivno podjebavanje možda pali u balintetu, ali ovaj forum je na puno višoj razini argumentiranja od brčanske medrese.
Normalna stvar, osobama koje su pomagale tvoju vojsku godinama treba pomoći da ne budu ubijeni od strane talibanadeda wrote:Occupation: Politician
Kermit-
2014-04-17
U biti dobro razmišlja samo Epikur cilja na globalnu eu politiku.Regoč wrote:Govi, koji kurac sereš? Primitivno podjebavanje možda pali u balintetu, ali ovaj forum je na puno višoj razini argumentiranja od brčanske medrese.
O Francuskoj sam pisa u detalje jer je Nostradamus iz Francuske pa jebaš ona centralna priča njegovih spisa : PIŠI PROPALO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Britanija će blokirati izdavanje viza zemljama koje odbijaju primiti nazad ilegalne imigrante i kriminalce
» SAD uvodi strože mjere za izdavanje vize
» Propalo izdavanje državnih obveznica, ulagači ne vjeruju vladi
» Uhićeni za izdavanje fiktivnih računa najviše je poslovao s HDZ-om i Kolindom
» DALEKO EKSTREMNIJA NEĆAKINJA: Marion Marechal Le Pen
» SAD uvodi strože mjere za izdavanje vize
» Propalo izdavanje državnih obveznica, ulagači ne vjeruju vladi
» Uhićeni za izdavanje fiktivnih računa najviše je poslovao s HDZ-om i Kolindom
» DALEKO EKSTREMNIJA NEĆAKINJA: Marion Marechal Le Pen
Page 1 of 1