Jutarnji u strahu za Plenkija:Hasanbegović igra vrlo mudru igru i čeka svojih 5 minuta
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Jutarnji u strahu za Plenkija:Hasanbegović igra vrlo mudru igru i čeka svojih 5 minuta
auuu,not nice, ali petica za prirodnost..aben wrote:e, sve nako s navlakama i starin černobil plombamimaggie13 wrote:Full horseshoe :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Jutarnji u strahu za Plenkija:Hasanbegović igra vrlo mudru igru i čeka svojih 5 minuta
ko lopatu nije probo taj papakaben wrote:a..malo falivaju, samo je jedun mladić iz lazareta, ostali su srbi, pa ne nisu baš dobro skinuli govor:)Leviathan2 wrote:za abena, :D
inače, lazaret je raj na zemlji, samo sun jedun pu bi namo, i to na lopati, ti bi bi ponosan no me:)
inace nekad mi iskacu kojekakovi bendovi na jubitu, ovi mi se ucinili simpaticni, narocito "koga cega janjetine" iliti tuzna prica o selu
svidjaju mi se ovako lokala dijalekti, https://www.youtube.com/watch?v=83Eq0CiPGQc
» SVI U ŠOKU: PUTIN IGRA MNOGO KRUPNIJU IGRU
» Miroslav Lazanski:Hrvatska strateski igra bolju igru od Srbije'
» Jutarnji već oplakuje Plenkija
» Zasto je slucaj Zalac vrlo neugodan za Plenkija?
» SVI U ŠOKU: PUTIN IGRA MNOGO KRUPNIJU IGRU
» Miroslav Lazanski:Hrvatska strateski igra bolju igru od Srbije'
» Jutarnji već oplakuje Plenkija
» Zasto je slucaj Zalac vrlo neugodan za Plenkija?
Page 9 of 9