BORA ĐORĐEVIĆ DOLAZI U HRVATSKU!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: BORA ĐORĐEVIĆ DOLAZI U HRVATSKU!
Ko?albatros wrote:dzango wrote:Jebo te Kerber. Oni ni u Nišu više ne mogu da skupe publiku.
Pa ni grupa Boa ne može u Hrvatskoj napuniti kafić,ali zato u Srbiji naprave kaos.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ko?albatros wrote:dzango wrote:Jebo te Kerber. Oni ni u Nišu više ne mogu da skupe publiku.
Pa ni grupa Boa ne može u Hrvatskoj napuniti kafić,ali zato u Srbiji naprave kaos.
Pa recimo Tereza Kesovija.
Ili pak grupa Haustor.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Rundek svira večeras na Bir festu. Idem ako ne bude kiše. Ko može da skupi ako ne Rundek?albatros wrote:dzango wrote:Ko?albatros wrote:dzango wrote:Jebo te Kerber. Oni ni u Nišu više ne mogu da skupe publiku.
Pa recimo Tereza Kesovija.
Ili pak grupa Haustor.
2014-04-19
Moja kćerka obožava one glupe SARS-e.
2014-04-22
Kod nas u kući ih slušamo porodično.albatros wrote:Moja kćerka obožava one glupe SARS-e.
2014-04-19
Ma ja od tih srpskih rokera volim klasike (Čorba,YU grupa,Galija,Kerber...)
2014-04-22
2014-04-19
dzango wrote:JA Brejkerse, Babe, Orgazam...
Ja i Kičme Disciplinu. I Bajagu.
2014-04-22
Koju viđam stalno. Živi preko puta mog posla.albatros wrote:dzango wrote:JA Brejkerse, Babe, Orgazam...
Ja i Kičme Disciplinu. I Bajagu.
2014-04-19
Koja iz Discipline.albatros wrote:Tko?
2014-04-19
Kako se zove onaj instrumetalac,na sintisajzerima kojemu se vrti muzika u znanstvenim emisijama..?
Guest- Guest
Ne gledam takav program.bogomdani wrote:Kako se zove onaj instrumetalac,na sintisajzerima kojemu se vrti muzika u znanstvenim emisijama..?
2014-04-19
ali si ovo morao cuti..dzango wrote:Ne gledam takav program.bogomdani wrote:Kako se zove onaj instrumetalac,na sintisajzerima kojemu se vrti muzika u znanstvenim emisijama..?
Guest- Guest
Pa Laza Ristovski,bivši član Bijelog dugmeta.
1984.u intervjuu za Džuboks je izjavio Nikad se ne bih vratio u Bijelo dugme,a uostalom nisu me ni zvali.
1984.u intervjuu za Džuboks je izjavio Nikad se ne bih vratio u Bijelo dugme,a uostalom nisu me ni zvali.
2014-04-22
Bora Đorđević -Čorba
dolazi u Hrvatsku............di ,na ljetovanje ili koncert?
Mislim ono, ako je to istina onda bi Tomson
mora otići u Srbiju na uzvratni koncert........
............pa neće oni nas iebavati.
dolazi u Hrvatsku............di ,na ljetovanje ili koncert?
Mislim ono, ako je to istina onda bi Tomson
mora otići u Srbiju na uzvratni koncert........
............pa neće oni nas iebavati.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ajde šta ste se uzjebali. Bora je legenda. Za razliku od ovo žgadije što je pevalo na uvce arkanu i bagri a danas pjevaju ko nas bre zavadi, bora nikad nije bio licemjer, nikad nije išao sa strujom, kome je mislio jebat mater jebo mu je mater. To je u redu. Tompson? On i Bora imaju jednu zajedničku crtu, jedina dva prava buntovnika yu rock scene. Svi ostali su bili buntovnici od kurca. Primali nagrade 7 sekretara skoja za buntovništvo. Buntovnici za svaki režim, u svakom su se režimu bunili protiv onog drugog režima. Buntovnici tipa Đoni, malo strahovito buntovnog duvanja travice pa doma tatici generalu jna na ručkić.
Ma kakav je Thompson buntovnik???marcellus wrote: Tompson? On i Bora imaju jednu zajedničku crtu, jedina dva prava buntovnika yu rock scene.
da je buntovnik dobro bi oprao HDZ,a on im se prodao.
2014-04-22
majketi da je rise.marcellus wrote:Ajde šta ste se uzjebali. Bora je legenda. Za razliku od ovo žgadije što je pevalo na uvce arkanu i bagri a danas pjevaju ko nas bre zavadi, bora nikad nije bio licemjer, nikad nije išao sa strujom, kome je mislio jebat mater jebo mu je mater. To je u redu. Tompson? On i Bora imaju jednu zajedničku crtu, jedina dva prava buntovnika yu rock scene. Svi ostali su bili buntovnici od kurca. Primali nagrade 7 sekretara skoja za buntovništvo. Buntovnici za svaki režim, u svakom su se režimu bunili protiv onog drugog režima. Buntovnici tipa Đoni, malo strahovito buntovnog duvanja travice pa doma tatici generalu jna na ručkić.
thompson ima vrlo sposoban menadžment koji točno prati što se traži i to prodaje.
tko voli neka sluša.
naravno tu je i severina. vrlo sposoban menadžment.
veber-
2014-12-30
Tompson jasno prati što se prodaje, samo je politički nepoćudan. Smjestili mu zabranu nastupa u EU. Istjeran s TV i javnih medija u DNRH koji pišu o zvjezdama i zvjezdicama. Jebiga da baš prati što se prodaje pjevao bi cajku
Da,ali nije nikakav buntovnik.
Bora je srao i po komunistima,i po Slobi,i po Jul,i po izbjeglicama iz Hrvatske,i protiv Tita i protiv samih Srba (Srbin je lud,Srbin je proklet)i protiv Hrvata i protiv Crnogoraca i protiv Mila i protiv pedera i protiv Šipaca i protiv svega i svačega.
Thompson samo reflektira stavove desnice i uz to podilazi crkvi.
To nije nikakav buntovnik.
Bora je srao i po komunistima,i po Slobi,i po Jul,i po izbjeglicama iz Hrvatske,i protiv Tita i protiv samih Srba (Srbin je lud,Srbin je proklet)i protiv Hrvata i protiv Crnogoraca i protiv Mila i protiv pedera i protiv Šipaca i protiv svega i svačega.
Thompson samo reflektira stavove desnice i uz to podilazi crkvi.
To nije nikakav buntovnik.
2014-04-22
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hyundai dolazi u Hrvatsku?!
» Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Val smrti poharao Hrvatsku, stručnjaci najavljuju 'najgore tek dolazi', a pogrebnici trljaju ruke: evo koliko će vas koštati usudite li se umrijeti (i počnite štedjeti)...
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Erdogan dolazi u posjet 26 i 27.travnja u Hrvatsku...
» Američki ministar obrane dolazi u Hrvatsku
» Val smrti poharao Hrvatsku, stručnjaci najavljuju 'najgore tek dolazi', a pogrebnici trljaju ruke: evo koliko će vas koštati usudite li se umrijeti (i počnite štedjeti)...
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
Page 2 of 3