MISTERIJ JUGOSLAVENSKIH TELEFONSKIH BROJEVA
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: MISTERIJ JUGOSLAVENSKIH TELEFONSKIH BROJEVA
Jok bre. Ja pravim zemljotres i haos. Sve se trese i lupa.maggie13 wrote:sakrijes se pod poplun ako osjetis potres?;dzango wrote:Kod mene biva zemljotres samo pod jorgan planinom. Da ne idem u detalje.maggie13 wrote:da, moze bit i tebi zemljotres..samo ne smijem u detalje, da se krivo ne shvati..ugrozenost, ovo-ono 8-)dzango wrote:Šta bre stabilno u Dalmaciji? Pre neki dan bio zemljotres. U Vojvodini nije.maggie13 wrote:
nista se ne suska, stabilno sve..za razliku od Vojvodine:D
A, dobro..ako ti se tako cini lakse 8-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
da, strah je zeznut 8-)dzango wrote:Jok bre. Ja pravim zemljotres i haos. Sve se trese i lupa.maggie13 wrote:sakrijes se pod poplun ako osjetis potres?;dzango wrote:Kod mene biva zemljotres samo pod jorgan planinom. Da ne idem u detalje.maggie13 wrote:da, moze bit i tebi zemljotres..samo ne smijem u detalje, da se krivo ne shvati..ugrozenost, ovo-ono 8-)dzango wrote:
Šta bre stabilno u Dalmaciji? Pre neki dan bio zemljotres. U Vojvodini nije.
2014-04-12
Jeste strašno. Ali ne baš tolko.maggie13 wrote:da, strah je zeznut 8-)dzango wrote:Jok bre. Ja pravim zemljotres i haos. Sve se trese i lupa.maggie13 wrote:sakrijes se pod poplun ako osjetis potres?;dzango wrote:Kod mene biva zemljotres samo pod jorgan planinom. Da ne idem u detalje.maggie13 wrote:
da, moze bit i tebi zemljotres..samo ne smijem u detalje, da se krivo ne shvati..ugrozenost, ovo-ono 8-)
pokusavas me smirit da drugi put ne panicarim onoliko ako zatrese?dzango wrote:Jeste strašno. Ali ne baš tolko.maggie13 wrote:da, strah je zeznut 8-)dzango wrote:Jok bre. Ja pravim zemljotres i haos. Sve se trese i lupa.maggie13 wrote:sakrijes se pod poplun ako osjetis potres?;dzango wrote:
Kod mene biva zemljotres samo pod jorgan planinom. Da ne idem u detalje.
Hvala, bas lijepo od tebe,B-)
2014-04-12
Šta ima da paničiš? Ako tresne, tresnulo je.maggie13 wrote:pokusavas me smirit da drugi put ne panicarim onoliko ako zatrese?dzango wrote:Jeste strašno. Ali ne baš tolko.maggie13 wrote:da, strah je zeznut 8-)dzango wrote:Jok bre. Ja pravim zemljotres i haos. Sve se trese i lupa.maggie13 wrote:
sakrijes se pod poplun ako osjetis potres?;
aha, pa fino propadnem i sve me zatrpa, brrr.dzango wrote:Šta ima da paničiš? Ako tresne, tresnulo je.maggie13 wrote:pokusavas me smirit da drugi put ne panicarim onoliko ako zatrese?dzango wrote:Jeste strašno. Ali ne baš tolko.maggie13 wrote:da, strah je zeznut 8-)dzango wrote:
Jok bre. Ja pravim zemljotres i haos. Sve se trese i lupa.
2014-04-12
Ako te zatrpa, nećeš ni znati da te je zatrpalo.maggie13 wrote:aha, pa fino propadnem i sve me zatrpa, brrr.dzango wrote:Šta ima da paničiš? Ako tresne, tresnulo je.maggie13 wrote:pokusavas me smirit da drugi put ne panicarim onoliko ako zatrese?dzango wrote:Jeste strašno. Ali ne baš tolko.maggie13 wrote:
da, strah je zeznut 8-)
Vi niste ni vlasnik svog pozivng a kamoli kosovskogpizzon wrote:vlasnik 383 broja je srbijanewuser wrote:ha ha ma 383 je u ovoj priči nebitan, bitan je 384. A i da to je kosovski broj pomiri se s time na Kosovu vas nema.pizzon wrote:broj 383, dobila je srbija za geografski prostor kosmeta
izvolite proverite,
nabijem vas na Q
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Smanjit će se taj vaš procenat u vojvodini... taman da se i tamo broj uvedepizzon wrote:a kad pocnete da kenjate o vojvodini,
gde zivi oko 80% srba, delujete kugavo
a raskoj nema bolje od srbije, oni to znaju
znaci, ostaje srpska, najrealnije !
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
sta je nestabilno u vojvodini i ko suska.maggie13 wrote:nista se ne suska, stabilno sve..za razliku od Vojvodine:Ddzango wrote:Istra ili Dalmacija, očito.maggie13 wrote:Vojvodina, ocito ;-)
nestabilno je vama u vugla pa suskate
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:Smanjit će se taj vaš procenat u vojvodini... taman da se i tamo broj uvedepizzon wrote:a kad pocnete da kenjate o vojvodini,
gde zivi oko 80% srba, delujete kugavo
a raskoj nema bolje od srbije, oni to znaju
znaci, ostaje srpska, najrealnije !
posebno samo voljni vas da docekamo da nas vi smanjite
Guest- Guest
Jes' krenulo Srbiju ovih dana...
2016-11-17
tolika gomisa sita na tako mali broj glavudza,
ne moze drugo da iznedri osim mrznjU, pakost i sl.
ne moze drugo da iznedri osim mrznjU, pakost i sl.
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Kujundžić: Drastično poskupljenje cigareta, alkohola, piva i telefonskih poziva
» Misterij
» Veliki misterij...
» Misterij 'Ovcare 2'
» Misterij na aerodromu
» Misterij
» Veliki misterij...
» Misterij 'Ovcare 2'
» Misterij na aerodromu
Page 2 of 2