Assad i rusi ciste a ronaldo place
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Assad i rusi ciste a ronaldo place
desert_fox wrote:Dok se vojvoda borio sa onima za kojina kike place ti si srpska budalo bio u pelenama mada ti isilovci su male bebe za cetnike koji su u rh i bosni posteno potamaljeni majku ti svetosavsku u picku jebem smece cetnicko
koliko si dece ubio, izrode?
kako nocu zaspis, izrode?
Guest- Guest
Da da bas sam zalio bele orlove i arkanovce cigancino jadna samo,mi je zao sto ih jos vise nismo potamanili. Kao sto je reka moj zapocjefnik kerove smo pobili oko sipova a kerovodje se razbjezale
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jebi mi djecu ako osjecam savj3st zbog ijednoh mrtva cetnika ili balije sad se odo napusit i napit pa u nedilju na ispovid
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kolji assade i putine isusami sve mi dodje da se prijavin u spetnaz da ih ubijamo bez glupih ratnih zakona
2015-09-13
desert_fox wrote:Da da bas sam zalio bele orlove i arkanovce cigancino jadna samo,mi je zao sto ih jos vise nismo potamanili.
od njih si bezo kao djavo od krsta...
Guest- Guest
Amerika je demokraciju širila po hirošimi i nagasakiju, afganistanu, južnoj africi, iraku, libiji itd. i djeci je besplatno pružala zdravstvenu uslugu raketama i mecima, škole sravnavala sa zemljom tako da ih bolje educira, a nehumani diktator Fidel Castro je uveo besplatno zdravstvo čak i za građane USA-e, za ljude bez dokumenata i za bilo koga ko se želi školovat besplatno bez obzira na vjeru, rasu i državljanstvo.
Guest- Guest
Vojvoda, ovi u Alepu nisu isilovci. To su Jaysh Halab (sta god to znacilo) i njih podrzavaju i Ameri i Francuzi i Turci.desert_fox wrote:Sada listam i vidim kako ronaldo narice i place za isilovcima u aleppu sta sve radi americko cnn masonska propaganda majku im jebem. Lik otvoreno poziva na zaustavljanje pokolja pobunjenika u siriji. Assade I Putine Bog vas dragi blagoslovio. Samo cisti ubijaj i meti tu sotonisticku dzihadsku gamad u istocnom aleppu Spetznaz sve redom brutalno ubija a assadove snage uvode red. Samo gazi brutalno bez milosti a ti ronaldo placi ..: tari stoku bez milosti bez ljudskih prava ja sam davno jos 1993 vidio sta zeli ta stoka.
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Žutarnji: Assad i Rusi su užasnuti
» Messi i Ronaldo idu u Kinu...!?
» RONALDO ISPAO LJUDINA
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Ronaldo vs modric
» Messi i Ronaldo idu u Kinu...!?
» RONALDO ISPAO LJUDINA
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» Ronaldo vs modric
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3