Novi helikopter HRZ-a nije leteća tvrđava, nego ubojica tenkova
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Novi helikopter HRZ-a nije leteća tvrđava, nego ubojica tenkova
ali važno da je sa FFZG, eventualno kumrovečki kursmichaellcmacha wrote:ima naravno da ima ipd je nezaobilazna djelatnost u usmjeravanju i discipliniranju vojnog sklopa... tak da budi bez brige mjesto će se nać... još ako su završio neki društveni faks...makar 5 semestara... :))abraham wrote:Imal koje prazno komesarsko mjesto. Ja zaso u godine te rekoh.......
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Ima li kakov program za tesko zaposlive. Poglupe a i polijene ali sta mogu puno floskula i mantri istresti. Da i sta mogu biti pateticni do praga boli. Tu se nekako vidim.
2014-04-14
samo da se Aja Sofija pročisti, e onda udara sa smjera Krim-jugozapadRayMabus wrote:Bojni otrovi , bojni otrovi .....nabacaš na ovaj europski dio a to tami ima 20 miljona stanovnika i onda svi pocmu bježat u malu Aziju ....stampedo ba .......abraham wrote:Past ce jatomska na Konstantinopol i onda ce se hriscani tamo naseliti. Cito ja ovdje na ovome forumu.
2014-04-15
to je bilo ranije sad se ciljna kota pomjerila malo na ovamo... tu negdje oko pakraca...:))abraham wrote:Past ce jatomska na Konstantinopol i onda ce se hriscani tamo naseliti. Cito ja ovdje na ovome forumu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Jok kolega. Niti skole, niti clanstva, niti radne akcije, nist korist. Revolucionar onako u sebi, ono, mislim se ja u sebi ili jebo ti svoju majku, mislim se ja u sebi i tako.n_razbojnik wrote:ali važno da je sa FFZG, eventualno kumrovečki kursmichaellcmacha wrote:ima naravno da ima ipd je nezaobilazna djelatnost u usmjeravanju i discipliniranju vojnog sklopa... tak da budi bez brige mjesto će se nać... još ako su završio neki društveni faks...makar 5 semestara... :))abraham wrote:Imal koje prazno komesarsko mjesto. Ja zaso u godine te rekoh.......
2014-04-14
Jopemichaellcmacha wrote:to je bilo ranije sad se ciljna kota pomjerila malo na ovamo... tu negdje oko pakraca...:))abraham wrote:Past ce jatomska na Konstantinopol i onda ce se hriscani tamo naseliti. Cito ja ovdje na ovome forumu.
2014-04-14
To ti onaj Melkior stalno priča o atomskoj ...pa abraham zamjenio mene i njega ....diš bacit atomsku na Stambol ....tko ce poslije živit tu ...radioaktivno ....baciš par bojnih otrova na ovaj zapadni europski dio ....da viš kad počme bežanija ....n_razbojnik wrote:samo da se Aja Sofija pročisti, e onda udara sa smjera Krim-jugozapadRayMabus wrote:Bojni otrovi , bojni otrovi .....nabacaš na ovaj europski dio a to tami ima 20 miljona stanovnika i onda svi pocmu bježat u malu Aziju ....stampedo ba .......abraham wrote:Past ce jatomska na Konstantinopol i onda ce se hriscani tamo naseliti. Cito ja ovdje na ovome forumu.
.... da nekažem : traktorijada
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
probaj se obratiti Nineku direkt na emajl...ili preko kadrovske europapress holdingaabraham wrote:Ima li kakov program za tesko zaposlive. Poglupe a i polijene ali sta mogu puno floskula i mantri istresti. Da i sta mogu biti pateticni do praga boli. Tu se nekako vidim.
2014-04-15
Jakovcicu????n_razbojnik wrote:probaj se obratiti Nineku direkt na emajl...ili preko kadrovske europapress holdingaabraham wrote:Ima li kakov program za tesko zaposlive. Poglupe a i polijene ali sta mogu puno floskula i mantri istresti. Da i sta mogu biti pateticni do praga boli. Tu se nekako vidim.
2014-04-14
drugi Ninek, ovaj uhljebjuje na drugim instancama...ali i CV mora biti mrvu imrpesivnijiabraham wrote:Jakovcicu????n_razbojnik wrote:probaj se obratiti Nineku direkt na emajl...ili preko kadrovske europapress holdingaabraham wrote:Ima li kakov program za tesko zaposlive. Poglupe a i polijene ali sta mogu puno floskula i mantri istresti. Da i sta mogu biti pateticni do praga boli. Tu se nekako vidim.
2014-04-15
Dobro, znam i jako sporo govoriti i nista ne reci.
2014-04-14
jesi čuo za onog savjetnika od mog župana što su se zajedno sapili i skoro potukli u francuskoj ili gdje već... e njegov ćaća je bio odmah s početka ipd-ac... to ti je ta shema... obilazili linije i drukali kako je srbima došlo 100 000 belih orlova sve u cilju da straže makar i pile bar budu budni da nam ne rukne linija.... ja sam Zelju dva puta sterao u mp3... treći put samo je produžio kraj bunkera da ne dobije kundakom u glavu....n_razbojnik wrote:ali važno da je sa FFZG, eventualno kumrovečki kursmichaellcmacha wrote:ima naravno da ima ipd je nezaobilazna djelatnost u usmjeravanju i discipliniranju vojnog sklopa... tak da budi bez brige mjesto će se nać... još ako su završio neki društveni faks...makar 5 semestara... :))abraham wrote:Imal koje prazno komesarsko mjesto. Ja zaso u godine te rekoh.......
2015-08-08
pa sad se nabavljaju migovi , a kasnije će i koji sukhoi valjda dopeljati... budu s njim onda hitili jednu bumbarastu... ;)abraham wrote:Jopemichaellcmacha wrote:to je bilo ranije sad se ciljna kota pomjerila malo na ovamo... tu negdje oko pakraca...:))abraham wrote:Past ce jatomska na Konstantinopol i onda ce se hriscani tamo naseliti. Cito ja ovdje na ovome forumu.
2015-08-08
e to je već posao za asilu u pauzama između obroka...michaellcmacha wrote:jesi čuo za onog savjetnika od mog župana što su se zajedno sapili i skoro potukli u francuskoj ili gdje već... e njegov ćaća je bio odmah s početka ipd-ac... to ti je ta shema... obilazili linije i drukali kako je srbima došlo 100 000 belih orlova sve u cilju da straže makar i pile bar budu budni da nam ne rukne linija.... ja sam Zelju dva puta sterao u mp3... treći put samo je produžio kraj bunkera da ne dobije kundakom u glavu....n_razbojnik wrote:ali važno da je sa FFZG, eventualno kumrovečki kursmichaellcmacha wrote:ima naravno da ima ipd je nezaobilazna djelatnost u usmjeravanju i discipliniranju vojnog sklopa... tak da budi bez brige mjesto će se nać... još ako su završio neki društveni faks...makar 5 semestara... :))abraham wrote:Imal koje prazno komesarsko mjesto. Ja zaso u godine te rekoh.......
2014-04-15
tu ga ja prije vidim, neg u kuhinji... ne sumnjam da bi on mogao solidnu spiku složit ekipi na liniji... :)))n_razbojnik wrote:e to je već posao za asilu u pauzama između obroka...michaellcmacha wrote:jesi čuo za onog savjetnika od mog župana što su se zajedno sapili i skoro potukli u francuskoj ili gdje već... e njegov ćaća je bio odmah s početka ipd-ac... to ti je ta shema... obilazili linije i drukali kako je srbima došlo 100 000 belih orlova sve u cilju da straže makar i pile bar budu budni da nam ne rukne linija.... ja sam Zelju dva puta sterao u mp3... treći put samo je produžio kraj bunkera da ne dobije kundakom u glavu....n_razbojnik wrote:ali važno da je sa FFZG, eventualno kumrovečki kursmichaellcmacha wrote:ima naravno da ima ipd je nezaobilazna djelatnost u usmjeravanju i discipliniranju vojnog sklopa... tak da budi bez brige mjesto će se nać... još ako su završio neki društveni faks...makar 5 semestara... :))abraham wrote:Imal koje prazno komesarsko mjesto. Ja zaso u godine te rekoh.......
2015-08-08
inače nejasno za koji klinac se sad i mi i srbi kao naoružavamo a gazde će za koji mjesec kako stoje stvari sjest za stol na jalti, krim, i dogovorit se o podjeli interesnih sfera, stisnut si ruku, i onda pojebati mis krima i prvu pratilju dok su prve dame na nekom humanitarnom kurcu palcu
oću reć, rata neće bit u dogledno vrijeme, da je hitlerija pobijedila bilo bi, al ovako propala stvar
oću reć, rata neće bit u dogledno vrijeme, da je hitlerija pobijedila bilo bi, al ovako propala stvar
...za tebe se skinem sa keyboarda kad hoces, i za bilo koga,govinda wrote:a sto si ti branio u tri lepe materine...jesi tako branio i 1992.?....sve neki keyboard warriors....eeero wrote:...ni vanka ne cvate, pusti novine i puste price...asilovski wrote:Nije stvar u tome već što su od države gore navedeni napravili prćiju i to svoju i svi mi ovdje višak ili korisna radna snaga, a da će biti bolje ne bih rekaoeeero wrote:...ma da, evo i mene, ziv i zdrav, nitko mi nista nije dao,asilovski wrote:
borili su se da im djeca idu prati wc-e u Koeln i Dublin
selo izgranatirano, sve ispocetka, kao i milijun drugih...
...ne kazem da je ruzicasto, ali tako generalizirati je bezze...
...nigdje ti nitko nece nista dati, sve treba zaraditi...
...da se, ne daj Boze, ponovi povijest, vraga bi mislio o plenkovicu i todoricu,
ali moje bih branio...
...evo smo sada u kudikamo povoljnijoj situaciji, bar sto se oruzja tice...
...
ali za vas talibane posebno...
...svoje sitne provokacije sacuvaj za forum, ako si
za nesto konkretno, slobodno reci...
2014-04-14
...za tebe petakmir vrijedi isto...RayMabus wrote:Tastaura fighteri.govinda wrote:....sve neki keyboard warriors....
...
2014-04-14
Ja mlatim samo slabije od sebe dakle ......ti otpadaš.eeero wrote:...za tebe petakmir vrijedi isto...RayMabus wrote:Tastaura fighteri.govinda wrote:....sve neki keyboard warriors....
...
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
uh, evo se uplasih...skini mi se s kurca, ne moras sa tastature...eeero wrote:...za tebe se skinem sa keyboarda kad hoces, i za bilo koga,govinda wrote:a sto si ti branio u tri lepe materine...jesi tako branio i 1992.?....sve neki keyboard warriors....eeero wrote:...ni vanka ne cvate, pusti novine i puste price...asilovski wrote:Nije stvar u tome već što su od države gore navedeni napravili prćiju i to svoju i svi mi ovdje višak ili korisna radna snaga, a da će biti bolje ne bih rekaoeeero wrote:
...ma da, evo i mene, ziv i zdrav, nitko mi nista nije dao,
selo izgranatirano, sve ispocetka, kao i milijun drugih...
...ne kazem da je ruzicasto, ali tako generalizirati je bezze...
...da se, ne daj Boze, ponovi povijest, vraga bi mislio o plenkovicu i todoricu,
ali moje bih branio...
...
2016-11-17
...uh, i ja se iznenadih tvojom hrabroscu,govinda wrote:uh, evo se uplasih...skini mi se s kurca, ne moras sa tastature...eeero wrote:...za tebe se skinem sa keyboarda kad hoces, i za bilo koga,govinda wrote:a sto si ti branio u tri lepe materine...jesi tako branio i 1992.?....sve neki keyboard warriors....eeero wrote:...ni vanka ne cvate, pusti novine i puste price...asilovski wrote:
Nije stvar u tome već što su od države gore navedeni napravili prćiju i to svoju i svi mi ovdje višak ili korisna radna snaga, a da će biti bolje ne bih rekao
ali moje bih branio...
...
vidim seres po svemu i svima, pa bih bas volio vidit
tu ČVALJU...
2014-04-14
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Vučic : Nije problem šta mladi iseljavaju nego šta se ne rađaju novi Srbi
» Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
» Oženio se najokrutniji hrvatski ubojica: Prije vjenčanja mladenku nije vidio
» nije nego
» Nije mimo nego vrit
» Novi detalji masakra u Floridi: ubojica povezan sa radikalnim imamom koji je radio za CIA-u
» Oženio se najokrutniji hrvatski ubojica: Prije vjenčanja mladenku nije vidio
» nije nego
» Nije mimo nego vrit
Page 8 of 9