Plenki u opštem sukobu interesa
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenki u opštem sukobu interesa
jbg-a ali takva traži životopis prije pušenja...i to CV-e sa mamom i tatomMilo Yiannopoulos wrote:vrhunska pičkaasilovski wrote:
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Inače refernca Teni je ćaća Ivan koji je upropastio već nekoliko tvrtki npr. Croatia Air.
Kermit-
2014-04-17
Ivan Mišetić: Doktor marketinga koji bi propao i da prodaje grincajg
OBJAVLJENO:
07.04.2011. u 08:33
[size=21][size=21]ZAGREB - Croatia Airlines u totalnoj je banani - sve nevolje ovog svijeta pale su na nejaka krila tog žutokljunca iz globalnog zrakoplovnog jata: vulkanski pepeo, velika ekonomska kriza, upravni i moralni kolaps hrvatske države…
Kao neposredna vlasnica kompanije, Vlada u ime države s Croatijom upravlja preko Nadzornog odbora, gdje su do početka ožujka sjedila dva ključna imoćanska eksperta: Miomir Žužul (predsjednik) i Tonči Vrdoljak (član). Prije nekoliko dana smijenjeni su, ali prekasno - samo prošlogodišnji gubitak dosegao je 160 milijuna kuna dok se u 2009. knjižilo dvjesto milijuna manjka.
[/size][/size]
- Denis Kuljiš
AUTOR:
OBJAVLJENO:
[size=21][size=21]ZAGREB - Croatia Airlines u totalnoj je banani - sve nevolje ovog svijeta pale su na nejaka krila tog žutokljunca iz globalnog zrakoplovnog jata: vulkanski pepeo, velika ekonomska kriza, upravni i moralni kolaps hrvatske države…
Kao neposredna vlasnica kompanije, Vlada u ime države s Croatijom upravlja preko Nadzornog odbora, gdje su do početka ožujka sjedila dva ključna imoćanska eksperta: Miomir Žužul (predsjednik) i Tonči Vrdoljak (član). Prije nekoliko dana smijenjeni su, ali prekasno - samo prošlogodišnji gubitak dosegao je 160 milijuna kuna dok se u 2009. knjižilo dvjesto milijuna manjka.
[/size][/size]
Kermit-
2014-04-17
dobar ovaj seksov posinak, kad je vec sinak bio narkoman i cuger ko asila
dijagram-
2015-08-09
hehehe pa ovo je gore od komunizma špiljkovih udbaša i sl. gamadi
Kermit-
2014-04-17
dobro je, barem nije bio lažni branitelj ko ti pa se nije sramotio po toplicama i vještacimadijagram wrote:dobar ovaj seksov posinak, kad je vec sinak bio narkoman i cuger ko asila
Kermit-
2014-04-17
o pa gdje si asila...jos vosdis narodnooslobodilacku borbu protiv okupatora i korupcije
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hahaha, vid sto ga brani, znaci bili pajdasi a?asilovski wrote:dobro je, barem nije bio lažni branitelj ko ti pa se nije sramotio po toplicama i vještacimadijagram wrote:dobar ovaj seksov posinak, kad je vec sinak bio narkoman i cuger ko asila
uzgred nikad toplice nisam vidio, prepustio sam to dzankozama, cugerima i slicnima
cim me zakrpe ja u bazu i decki mi zavoje mijenjaju
i tako tri puta
dijagram-
2015-08-09
ma ne, već mi je sve smiješno koliko je očito...dobro ne tebi, ali no štašvuksadinare wrote:o pa gdje si asila...jos vosdis narodnooslobodilacku borbu protiv okupatora i korupcije
Kermit-
2014-04-17
Mogu mislit, reci samo koliko si dao psihijatru, a koliko komisiji? i da li si plaćao u markama ili je bilo i u tehnicidijagram wrote:hahaha, vid sto ga brani, znaci bili pajdasi a?asilovski wrote:dobro je, barem nije bio lažni branitelj ko ti pa se nije sramotio po toplicama i vještacimadijagram wrote:dobar ovaj seksov posinak, kad je vec sinak bio narkoman i cuger ko asila
uzgred nikad toplice nisam vidio, prepustio sam to dzankozama, cugerima i slicnima
i tako tri puta
Kermit-
2014-04-17
Blento, mi ranjavani najcesce nemamo ptsp, zar to nisi naucio.asilovski wrote:Mogu mislit, reci samo koliko si dao psihijatru, a koliko komisiji? i da li si plaćao u markama ili je bilo i u tehnicidijagram wrote:hahaha, vid sto ga brani, znaci bili pajdasi a?asilovski wrote:dobro je, barem nije bio lažni branitelj ko ti pa se nije sramotio po toplicama i vještacimadijagram wrote:dobar ovaj seksov posinak, kad je vec sinak bio narkoman i cuger ko asila
i tako tri puta
Uostalom zar ne kuzih koliko sam mentalno jak?
Uzgred ti ga vec imas od angazmana na Siriji,hahaha.
dijagram-
2015-08-09
asilovski wrote:dobro je, barem nije bio lažni branitelj ko ti pa se nije sramotio po toplicama i vještacimadijagram wrote:dobar ovaj seksov posinak, kad je vec sinak bio narkoman i cuger ko asila
Sukob realnog i nerealnog sektora? Bojovnika i Punkera.... Ovaj svijet je poludio :)
Guest- Guest
Sve je to od silnog isilovog klanja i silnih ruskih aviobombi.kofein wrote:asilovski wrote:dobro je, barem nije bio lažni branitelj ko ti pa se nije sramotio po toplicama i vještacimadijagram wrote:dobar ovaj seksov posinak, kad je vec sinak bio narkoman i cuger ko asila
Sukob realnog i nerealnog sektora? Bojovnika i Punkera.... Ovaj svijet je poludio :)
Kako ostati normalan u takvoj ludnici:)
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Sve je to od silnog isilovog klanja i silnih ruskih aviobombi.kofein wrote:asilovski wrote:dobro je, barem nije bio lažni branitelj ko ti pa se nije sramotio po toplicama i vještacimadijagram wrote:dobar ovaj seksov posinak, kad je vec sinak bio narkoman i cuger ko asila
Jašta ..........
Između ostalog, Trump je stavio Exxonovog naftaša za državnog sekretara :) Zamisli da je to Hilarija učinila.... oooo istenem !!! :)
Guest- Guest
Lako nama,ni brige ni pameti,...ni toplica:)kofein wrote:dijagram wrote:Sve je to od silnog isilovog klanja i silnih ruskih aviobombi.kofein wrote:asilovski wrote:dobro je, barem nije bio lažni branitelj ko ti pa se nije sramotio po toplicama i vještacimadijagram wrote:dobar ovaj seksov posinak, kad je vec sinak bio narkoman i cuger ko asila
Jašta ..........
Između ostalog, Trump je stavio Exxonovog naftaša za državnog sekretara :) Zamisli da je to Hilarija učinila.... oooo istenem !!! :)
dijagram-
2015-08-09
Biće pleskanja po uredima Bruxella plenki će ju izvesti na pravi put frazologije i Taftakic wrote:
Plenki is a good boy, bangs teens'n'shit, a ne onaj Rus..
Kermit-
2014-04-17
zapravo, i Apsurdistan je izgubio težinu svoje oznake, ovo je bliže nekom, Mafiastanu..
'Ndraghetistankic wrote:
zapravo, i Apsurdistan je izgubio težinu svoje oznake, ovo je bliže nekom, Mafiastanu..
2014-04-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Povjerenstvo odlučilo: U sukobu je interesa!
» Karamarko nije bio u sukobu interesa
» Zoki kao predsjednik već drugi dan se našao u sukobu interesa?
» Mostovka Strenja Linić u sukobu interesa... Nemreš bilivit!
» Trumpov državni tajnik u sukobu interesa zbog Rusije
» Karamarko nije bio u sukobu interesa
» Zoki kao predsjednik već drugi dan se našao u sukobu interesa?
» Mostovka Strenja Linić u sukobu interesa... Nemreš bilivit!
» Trumpov državni tajnik u sukobu interesa zbog Rusije
Page 2 of 2