pitanje za moćnog majmuna,životinju?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: pitanje za moćnog majmuna,životinju?
mocni majmun wrote:Ja sam pogodio da portugal osvaja i to samuvjereno tvrdio prije polufinala.Sto'jan wrote:Velika prevara zvana (ne)moćni majmun...
ja sam pogodio pre prvenstva...
Guest- Guest
i bracala i moćni majmun životinja su veliki ljubitelji ronalda...
A ko će meni dat priznanje što sam pogodio prije svjetskog da Njemačka osvaja?
majmun je cirkusant, nije se povukao kad je bio na vrhu, a sad je predmet sprdnje.
po meni ima dva izbora, nastaviti zavaravati samoga sebe i biti dvorska luda za ismijavanje, a drugi dati poštenu prognozu po svojem izboru po mogućnosti veću od 1.05, taman ima 2 mjeseca fore da prognozira pobjednika LP na valanetinovo..
po meni ima dva izbora, nastaviti zavaravati samoga sebe i biti dvorska luda za ismijavanje, a drugi dati poštenu prognozu po svojem izboru po mogućnosti veću od 1.05, taman ima 2 mjeseca fore da prognozira pobjednika LP na valanetinovo..
End- Posts : 21177
2015-08-25
čekaj malo do 4finala
Nešto mi govori da će biti novosti ove godine. Jedino ako suci ne počnu svirat neke svoje melodije. Vidljivo da su se ostale ekipe kao što su City i Borusija totalno približile Realu, Bayernu i Barci.
I za kraj pošto je pacerski prosuo dvije titule u zadnje 3 godine bilo bi pravedno da uzme Atletico.
I još ono finale što je izgubio od Bayerna 1974.
I za kraj pošto je pacerski prosuo dvije titule u zadnje 3 godine bilo bi pravedno da uzme Atletico.
I još ono finale što je izgubio od Bayerna 1974.
Guest- Guest
A i ako ih ne volim Juventus jer ipak nešto su zaslužili u europi (iako ostajem pri svojim konstanacijama o onome u serie a).
Post scriptum arsene wenger, oćemo ili nećemo konačno već jednom? Ili je to beskrajno kreditiranje.
Post scriptum arsene wenger, oćemo ili nećemo konačno već jednom? Ili je to beskrajno kreditiranje.
Guest- Guest
Šta je, peče te Michael?fridrih_niche wrote:Majmun je moćan...
Al veze nema o balunu i NBA košarci...
Za ostalo je moćan...
;)
27 tisuća koševa, 7 tisuća asistencija i 7 tisuća skokova. Lebron James prvi igrač u povijesti NBA.
Pa valjda su brojene i one godine od 18. do 21. u te brojke. Dok su neki bili u studenskoj košarci.
Šta vi mislite svi skupa?
A u onoj North Carolini što ti govoriš još su igrali i veliki James Worti i Sam Perkins. Znači nije igrao sam.
Znaš naučio sam kroz život da mi u mnogim stvarima kažu da nemam pojma međutim to je znak da znam previše, ali da smetam.
To je kao kad ženska kaže da neće, ali ustvari hoće.
Guest- Guest
mudro zboriš moćni majmune,životinjo...mocni majmun wrote:
Znaš naučio sam kroz život da mi u mnogim stvarima kažu da nemam pojma međutim to je znak da znam previše, ali da smetam.
To je kao kad ženska kaže da neće, ali ustvari hoće.
pozdravljam te i nemoj se osvrtati jer su jalni na tvoje znanje
Koji trust mozgova, btj...
Ka da san zaluta medju McMurphyja, Poglavicu i ostalu ekipu...
:(
Ka da san zaluta medju McMurphyja, Poglavicu i ostalu ekipu...
:(
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» pitanje za moćnog majmuna,životinju?
» pitanje za MOĆNOG MAJMUNA, ŽIVOTINJU
» Pitanje za moćnog Majmuna , životinju
» pitanje za MOĆNOG MAJMUNA, ŽIVOTINJU