Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 49 of 52
Page 49 of 52 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50, 51, 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
verovatno nije informisan gde je i koga predstavljaSerbinho-3 wrote:realno ovaj je zavrsio karijeru, pre nego sto je pocela.
Guest- Guest
Čedomir koji visi na hrvatskom forumu 24/365 i kmeči konstantno nekome nešto govori o frustracijama:lol!:pizzon wrote:od vas voda do grla.
ne umisljajte, neko ce vama da dozvoli
da u eu institucija instalirate vase frustracije
Guest- Guest
Šefica pregovaračkog tima Srbije Tanja Miščević istakla je da nisu jasni razlozi zbog kojih je Hrvatska blokirala otvaranje Poglavlja 26 u pristupnim pregovorima Srbije, jer zvaničan Zagreb do danas nije izneo svoje razloge i zahteve
Guest- Guest
e a da vi povučete onu svoju dozvolu zbog koje smo mi ušli u EU... ja da sam na vašem mjestu ja bih to povukao pa da nam ukinu status.... :)))pizzon wrote:verovatno nije informisan gde je i koga predstavljaSerbinho-3 wrote:realno ovaj je zavrsio karijeru, pre nego sto je pocela.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:e a da vi povučete onu svoju dozvolu zbog koje smo mi ušli u EU... ja da sam na vašem mjestu ja bih to povukao pa da nam ukinu status.... :)))pizzon wrote:verovatno nije informisan gde je i koga predstavljaSerbinho-3 wrote:realno ovaj je zavrsio karijeru, pre nego sto je pocela.
Guest- Guest
a mogo bi i NATO povući odluku o bombardovanju nejači
Guest- Guest
pizzon je sprdačina kakvu svijet nije vidio... ali to je nebitno niti on nije vidio svijeta a niti će vidjeti.... to mu je medolino lijepo objasnio.... ;)tre911 wrote:Čedomir koji visi na hrvatskom forumu 24/365 i kmeči konstantno nekome nešto govori o frustracijama:lol!:pizzon wrote:od vas voda do grla.
ne umisljajte, neko ce vama da dozvoli
da u eu institucija instalirate vase frustracije
2015-08-08
pa ne razumijem čemu ove zajebancije... njihov dibidus Tomo je izjavio da su oni svojim pristankom omogućili da hrvatska uđe u EU... pa nek sada povuku taj njihov pristanak i riješen problem... onda mi nemamo šta da im uvjetujemo.... :)))tre911 wrote:michaellcmacha wrote:e a da vi povučete onu svoju dozvolu zbog koje smo mi ušli u EU... ja da sam na vašem mjestu ja bih to povukao pa da nam ukinu status.... :)))pizzon wrote:verovatno nije informisan gde je i koga predstavljaSerbinho-3 wrote:realno ovaj je zavrsio karijeru, pre nego sto je pocela.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
pa jel baš moramo... jel može tamo poslije nove godine.... one vaše srpske....;)pizzon wrote:Šefica pregovaračkog tima Srbije Tanja Miščević istakla je da nisu jasni razlozi zbog kojih je Hrvatska blokirala otvaranje Poglavlja 26 u pristupnim pregovorima Srbije, jer zvaničan Zagreb do danas nije izneo svoje razloge i zahteve
2015-08-08
Da samo sam ja lupao ranije čvrge i đžangu i pizdonu i serbinju koji su ovakve gluposti prosipali, prosto je nevjerojatno što ta trojica somova mogu sve progutati a da ne trepnu :DDmichaellcmacha wrote:pa ne razumijem čemu ove zajebancije... njihov dibidus Tomo je izjavio da su oni svojim pristankom omogućili da hrvatska uđe u EU... pa nek sada povuku taj njihov pristanak i riješen problem... onda mi nemamo šta da im uvjetujemo.... :)))tre911 wrote:michaellcmacha wrote:e a da vi povučete onu svoju dozvolu zbog koje smo mi ušli u EU... ja da sam na vašem mjestu ja bih to povukao pa da nam ukinu status.... :)))pizzon wrote:verovatno nije informisan gde je i koga predstavljaSerbinho-3 wrote:realno ovaj je zavrsio karijeru, pre nego sto je pocela.
Guest- Guest
sve vise verujem da mnogi hrvati imaju
katran u vugla umesto mozga
Guest- Guest
šta je pičko... sad se duriš....:)))pizzon wrote:sve vise verujem da mnogi hrvati imaju
2015-08-08
pederu, pasivni, sta je bilo,michaellcmacha wrote:šta je pičko... sad se duriš....:)))pizzon wrote:sve vise verujem da mnogi hrvati imaju
mrda ti goozica na prazno ;:)
Guest- Guest
lijepo te pitam jel može poslije nove godine a ti ni a ni be.... :))))pizzon wrote:pederu, pasivni, sta je bilo,michaellcmacha wrote:šta je pičko... sad se duriš....:)))pizzon wrote:sve vise verujem da mnogi hrvati imaju
2015-08-08
kad hrvatski klinci, u hrvatskoj budu imali udzbenike, a ne beleske,michaellcmacha wrote:lijepo te pitam jel može poslije nove godine a ti ni a ni be.... :))))pizzon wrote:pederu, pasivni, sta je bilo,michaellcmacha wrote:šta je pičko... sad se duriš....:)))pizzon wrote:sve vise verujem da mnogi hrvati imaju
moci cemo da nastavimo razgovor, ali samo za pojedine predmete.
Guest- Guest
čiji klinci... ;)::::))))))))pizzon wrote:kad hrvatski klinci, u hrvatskoj budu imali udzbenike, a ne beleske,michaellcmacha wrote:lijepo te pitam jel može poslije nove godine a ti ni a ni be.... :))))pizzon wrote:pederu, pasivni, sta je bilo,michaellcmacha wrote:šta je pičko... sad se duriš....:)))pizzon wrote:sve vise verujem da mnogi hrvati imaju
2015-08-08
pa da eno biden se pravi ko da su stari frendovi pa ono aj da povuku to kao da nikad nije ni bilo... :))))Noor wrote:a mogo bi i NATO povući odluku o bombardovanju nejači
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa da eno biden se pravi ko da su stari frendovi pa ono aj da povuku to kao da nikad nije ni bilo... :))))Noor wrote:a mogo bi i NATO povući odluku o bombardovanju nejači
onako biti zrokani, a sad se uvlačiti istima koji su ih rokali....prestrašno
Guest- Guest
Ne znam ni ko je, ali ce ga pod pritiskom najuriti.pizzon wrote:verovatno nije informisan gde je i koga predstavljaSerbinho-3 wrote:realno ovaj je zavrsio karijeru, pre nego sto je pocela.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Pa imaju udžbenike, u čemu je problem :)pizzon wrote:kad hrvatski klinci, u hrvatskoj budu imali udzbenike, a ne beleske,michaellcmacha wrote:lijepo te pitam jel može poslije nove godine a ti ni a ni be.... :))))pizzon wrote:pederu, pasivni, sta je bilo,michaellcmacha wrote:šta je pičko... sad se duriš....:)))pizzon wrote:sve vise verujem da mnogi hrvati imaju
Guest- Guest
pa lijepo je rekla u intervjuu tanjugu ruza tomasic koji su uvjeti..sto treba jos sad i crtati lako se praviti da imas amnezijupizzon wrote:Šefica pregovaračkog tima Srbije Tanja Miščević istakla je da nisu jasni razlozi zbog kojih je Hrvatska blokirala otvaranje Poglavlja 26 u pristupnim pregovorima Srbije, jer zvaničan Zagreb do danas nije izneo svoje razloge i zahteve
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 49 of 52 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50, 51, 52
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 49 of 52