Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 6 of 52
Page 6 of 52 • 1 ... 5, 6, 7 ... 29 ... 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Eroo wrote:Takvi kao ti se joj vuku za nogama. Znam iz prve ruke.Sto'jan wrote:Eroo wrote:Koje je to poglavlje? 36.? Blokiram...Noor wrote:Sto'jan wrote:
noorka, kada cemo na tu kaficu?
kad uđete u EU
ajde vi matorci, knozi i u staracki dom.
noor treba sveza krv, pastuv...
Još dok si napisao prvu rečenicu, već te odpikala...
Niste isti level, jebga...
hehehe, tako mator-a tako ima kompleks vise vednosti...
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Plasim se za Pizzona da ne naudi sebi.
[size=34]DRAMATIČNO U EU: Vučić napustio Brisel zbog blokade Poglavlja 26, sutra se obraća naciji![/size]
leleeeee
Guest- Guest
Taman posla, ja sam jedan od rijetkih na forumu koji podrzava formiranje bosnjacke nacionalne drzave i njene prirodno bliske veze s Turskom. U ostalom bez problema vidim i svoje bosanske posjede u njoj :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Tema radi ko dragstor a da se Vucic jos ni naciji obratio nije...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
...majko, hvala ti...Noor wrote:Eroo wrote:Koje je to poglavlje? 36.? Blokiram...Noor wrote:Sto'jan wrote:Noor wrote:
auuu...brat na brata
kad uđete u EU
znala sam ja na koju kartu igram
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
Eroo wrote:Takvi kao ti se joj vuku za nogama. Znam iz prve ruke.Sto'jan wrote:Eroo wrote:Koje je to poglavlje? 36.? Blokiram...Noor wrote:Sto'jan wrote:
kad uđete u EU
dečki, opasni ste bez obzira na godine...bolje da ja zbrišem na vrijeme
Guest- Guest
A kontas ti da mi formiramo svoju drzavu pa dovedemo Turke i Arape pa da im ti prodas te posjede? Pa dragi epi, ne moras cekati nacionalnu bosnjacku drzavu, mozes vec sad prodati, ne moze se proci Bosnom s mirom od Turaka i Arapa..epikur37 wrote:Taman posla, ja sam jedan od rijetkih na forumu koji podrzava formiranje bosnjacke nacionalne drzave i njene prirodno bliske veze s Turskom. U ostalom bez problema vidim i svoje bosanske posjede u njoj :)
2016-11-17
tipicno zensko, zakuha, popali dvojicu i onda zbrise trecem....Noor wrote:Eroo wrote:Takvi kao ti se joj vuku za nogama. Znam iz prve ruke.Sto'jan wrote:Eroo wrote:Koje je to poglavlje? 36.? Blokiram...Noor wrote:
kad uđete u EU
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Noor wrote:Eroo wrote:Takvi kao ti se joj vuku za nogama. Znam iz prve ruke.Sto'jan wrote:Eroo wrote:Koje je to poglavlje? 36.? Blokiram...Noor wrote:
kad uđete u EU
noor, ja samo zelim da te zadovoljim-ne trebas begati od toga...
Guest- Guest
govinda wrote:tipicno zensko, zakuha, popali dvojicu i onda zbrise trecem....Noor wrote:Eroo wrote:Takvi kao ti se joj vuku za nogama. Znam iz prve ruke.Sto'jan wrote:Eroo wrote:
Koje je to poglavlje? 36.? Blokiram...
Guest- Guest
Ma gle, lako za prodaju viska....ali nesto bih i ositavio i bez problema bih dosao obici i paziti vocnjak. Vasa drzava postujem.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ali ti Turci,a naročito Arapi,doći će vam glave.govinda wrote:A kontas ti da mi formiramo svoju drzavu pa dovedemo Turke i Arape pa da im ti prodas te posjede? Pa dragi epi, ne moras cekati nacionalnu bosnjacku drzavu, mozes vec sad prodati, ne moze se proci Bosnom s mirom od Turaka i Arapa..epikur37 wrote:Taman posla, ja sam jedan od rijetkih na forumu koji podrzava formiranje bosnjacke nacionalne drzave i njene prirodno bliske veze s Turskom. U ostalom bez problema vidim i svoje bosanske posjede u njoj :)
Pa to je strano tijelo u tkivu BIH. Vi normalni muslimani biti ćete im prvi na tapetu. Hrvati će u Hrvatsku,a Srbi imaju Srbiju i RS,a vi? Gdje ćete vi,kad se Arapin osili?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sve sam vam napisao...sve što znam, ito iz prve ruke, vjeruj mi.Serbinho-3 wrote:Tema radi ko dragstor a da se Vucic jos ni naciji obratio nije...
Ostalo je na vama, odnosno na g. Vučiću. Uzmi ili poljubi i ostavi.
Eroo- Posts : 78963
2016-07-22
jbte, al se i po toj bosni fukare namnozilo, men se cini da cete i vi bosanci za hrvatima u njemacku i irsku, srbi su vec napola gore,govinda wrote:A kontas ti da mi formiramo svoju drzavu pa dovedemo Turke i Arape pa da im ti prodas te posjede? Pa dragi epi, ne moras cekati nacionalnu bosnjacku drzavu, mozes vec sad prodati, ne moze se proci Bosnom s mirom od Turaka i Arapa..epikur37 wrote:Taman posla, ja sam jedan od rijetkih na forumu koji podrzava formiranje bosnjacke nacionalne drzave i njene prirodno bliske veze s Turskom. U ostalom bez problema vidim i svoje bosanske posjede u njoj :)
Kog' se bojis vise, Boga, sultana il' vezira?
Boga malo, sultana nimalo a vezira ko dorata moga.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
ma zadovoljna sam ti ja...skromnost, štaćešSto'jan wrote:
Guest- Guest
ma odlaze vec naveliko..u Brckom u bolnici nema medicinskih sestara, one klinke iz srednje skole rade kao medicinsko osoblje...doktori takodje odlaze..ma odlaze svi..iz Brckog se u dvije godine iselilo 4000 porodica...Leviathan2 wrote:jbte, al se i po toj bosni fukare namnozilo, men se cini da cete i vi bosanci za hrvatima u njemacku i irsku, srbi su vec napola gore,govinda wrote:A kontas ti da mi formiramo svoju drzavu pa dovedemo Turke i Arape pa da im ti prodas te posjede? Pa dragi epi, ne moras cekati nacionalnu bosnjacku drzavu, mozes vec sad prodati, ne moze se proci Bosnom s mirom od Turaka i Arapa..epikur37 wrote:Taman posla, ja sam jedan od rijetkih na forumu koji podrzava formiranje bosnjacke nacionalne drzave i njene prirodno bliske veze s Turskom. U ostalom bez problema vidim i svoje bosanske posjede u njoj :)
2016-11-17
Noor wrote:ma zadovoljna sam ti ja...skromnost, štaćešSto'jan wrote:
draga, uvek moze bolje...
Guest- Guest
govinda wrote:rodio sam se kao musliman, od roditelja muslimana...nisam novi musliman koji je presao na islam sa neke druge vjere...crvenkasti wrote:govinda wrote:vidim, jebes ti danas...crvenkasti wrote:govinda wrote:
ne, on samo voli bosanske Srbe
i to svih vjera
što si ti bio prije nego što si postao musliman?
Dobro, onda, djed, pradjed, što je on bio prije?
crvenkasti-
2014-04-17
jbg, ja mislim da oni sa Ilidze kad prodaju Arapu 500 kvadrata za 250 000 eura odu za Njemacku...jastreb wrote:Ali ti Turci,a naročito Arapi,doći će vam glave.govinda wrote:A kontas ti da mi formiramo svoju drzavu pa dovedemo Turke i Arape pa da im ti prodas te posjede? Pa dragi epi, ne moras cekati nacionalnu bosnjacku drzavu, mozes vec sad prodati, ne moze se proci Bosnom s mirom od Turaka i Arapa..epikur37 wrote:Taman posla, ja sam jedan od rijetkih na forumu koji podrzava formiranje bosnjacke nacionalne drzave i njene prirodno bliske veze s Turskom. U ostalom bez problema vidim i svoje bosanske posjede u njoj :)
Pa to je strano tijelo u tkivu BIH. Vi normalni muslimani biti ćete im prvi na tapetu. Hrvati će u Hrvatsku,a Srbi imaju Srbiju i RS,a vi? Gdje ćete vi,kad se Arapin osili?
2016-11-17
Sto'jan wrote:Noor wrote:ma zadovoljna sam ti ja...skromnost, štaćešSto'jan wrote:
draga, uvek moze bolje...
umjetnik sam za pokvariti temu..šta jes-jes
onda, kad vučić slijeće u bg?
Guest- Guest
Page 6 of 52 • 1 ... 5, 6, 7 ... 29 ... 52
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 6 of 52