Nisu HOS-ovci ”čisti kao suza”: počinili su ogavne zločine
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Nisu HOS-ovci ”čisti kao suza”: počinili su ogavne zločine
govinda wrote:jbt, pa bosanski HDZ saradjivao sa SDSom jos 1991. godine...SDS vise nije glavni, sad saradjuju sa Bajom...znas sta je razlog sukoba? Novi porezi, koje od nas trazi EU da uvedemo..porezi na kocku i trosarine na pivo...kladionice su uglavnom u rukama Hrvata, uvozni lobi je takodje vecinom u rukama Hrvata...Onda MIle kao obeca Draganu kako ce blokirati to sto Evropa trazi i tako....nisu nacionalni interesi i zastita Hrvata u pitanju, moj Ero, samo naivci vjeruju u to...Eroo wrote:Samo znam da ste sprijateljili Dragana i Milu. Kako vam je to uspjelo, to ne znam, nije mi jasno...mirakul.govinda wrote:Ne rugam ti se, Ero, ali fali ti informacija sto se tice politickih odnosa u BiH..ko je s kime, ko protiv koga, neke nove koalicije itd...
Misliš da bi Dragan moro nešto turit i Bakiru?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ocito se nisu oko tala dogovorili..Eroo wrote:govinda wrote:jbt, pa bosanski HDZ saradjivao sa SDSom jos 1991. godine...SDS vise nije glavni, sad saradjuju sa Bajom...znas sta je razlog sukoba? Novi porezi, koje od nas trazi EU da uvedemo..porezi na kocku i trosarine na pivo...kladionice su uglavnom u rukama Hrvata, uvozni lobi je takodje vecinom u rukama Hrvata...Onda MIle kao obeca Draganu kako ce blokirati to sto Evropa trazi i tako....nisu nacionalni interesi i zastita Hrvata u pitanju, moj Ero, samo naivci vjeruju u to...Eroo wrote:Samo znam da ste sprijateljili Dragana i Milu. Kako vam je to uspjelo, to ne znam, nije mi jasno...mirakul.govinda wrote:Ne rugam ti se, Ero, ali fali ti informacija sto se tice politickih odnosa u BiH..ko je s kime, ko protiv koga, neke nove koalicije itd...
2016-11-17
Puno onih krokodila oko Bakira, a ima i Dragan svojih "problema"...govinda wrote:ocito se nisu oko tala dogovorili..Eroo wrote:govinda wrote:jbt, pa bosanski HDZ saradjivao sa SDSom jos 1991. godine...SDS vise nije glavni, sad saradjuju sa Bajom...znas sta je razlog sukoba? Novi porezi, koje od nas trazi EU da uvedemo..porezi na kocku i trosarine na pivo...kladionice su uglavnom u rukama Hrvata, uvozni lobi je takodje vecinom u rukama Hrvata...Onda MIle kao obeca Draganu kako ce blokirati to sto Evropa trazi i tako....nisu nacionalni interesi i zastita Hrvata u pitanju, moj Ero, samo naivci vjeruju u to...Eroo wrote:Samo znam da ste sprijateljili Dragana i Milu. Kako vam je to uspjelo, to ne znam, nije mi jasno...mirakul.govinda wrote:Ne rugam ti se, Ero, ali fali ti informacija sto se tice politickih odnosa u BiH..ko je s kime, ko protiv koga, neke nove koalicije itd...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ma lako je meni za njih trojicu...Eroo wrote:Puno onih krokodila oko Bakira, a ima i Dragan svojih "problema"...govinda wrote:ocito se nisu oko tala dogovorili..Eroo wrote:govinda wrote:jbt, pa bosanski HDZ saradjivao sa SDSom jos 1991. godine...SDS vise nije glavni, sad saradjuju sa Bajom...znas sta je razlog sukoba? Novi porezi, koje od nas trazi EU da uvedemo..porezi na kocku i trosarine na pivo...kladionice su uglavnom u rukama Hrvata, uvozni lobi je takodje vecinom u rukama Hrvata...Onda MIle kao obeca Draganu kako ce blokirati to sto Evropa trazi i tako....nisu nacionalni interesi i zastita Hrvata u pitanju, moj Ero, samo naivci vjeruju u to...Eroo wrote:
Samo znam da ste sprijateljili Dragana i Milu. Kako vam je to uspjelo, to ne znam, nije mi jasno...mirakul.
2016-11-17
govinda wrote:da, tako su je Srbi nazvali..sreo sam je u ljeto 1992, bila je na granici i odvajala muskarce iz kamiona koji su htjeli u Hrvatsku i slala ih na front...Regoč wrote:Krvava Azra?govinda wrote:Iz USA je isporucena jedna Bosnjakinja koja je bila u HVO Posavina, optuzena je za zlocine
2016-11-17
:);))govinda wrote:govinda wrote:da, tako su je Srbi nazvali..sreo sam je u ljeto 1992, bila je na granici i odvajala muskarce iz kamiona koji su htjeli u Hrvatsku i slala ih na front...Regoč wrote:Krvava Azra?govinda wrote:Iz USA je isporucena jedna Bosnjakinja koja je bila u HVO Posavina, optuzena je za zlocine
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
koliko bi ta danas zaradila u Madjarskoj...govinda wrote:govinda wrote:da, tako su je Srbi nazvali..sreo sam je u ljeto 1992, bila je na granici i odvajala muskarce iz kamiona koji su htjeli u Hrvatsku i slala ih na front...Regoč wrote:Krvava Azra?govinda wrote:Iz USA je isporucena jedna Bosnjakinja koja je bila u HVO Posavina, optuzena je za zlocine
Guest- Guest
ozbiljno, izveli nas iz kamiona i ona stala pred nas i kaze: Sad cete swvi zaduziti uniforme i oruzje i idete na front. I ja joj kazem Ako moram na front onda cu nazad u Brcko i pruzim joj propusnicu. Gleda ona onu propusnicu i pita me: Ko ti je ovo dao? Gospodjo, pise u potpisu. Vratila mi propusnicu i rekla: Mozes ici. Oni ostali muskarci su ostali iza mene, sta je bilo sa njima, pojma nemam. Nisam imao pojma ko je ona, tek prije par godina kad je poceo postupak izrucenja bile su joj fotke u novinama pa sam je prepoznao.michaellcmacha wrote::);))govinda wrote:govinda wrote:da, tako su je Srbi nazvali..sreo sam je u ljeto 1992, bila je na granici i odvajala muskarce iz kamiona koji su htjeli u Hrvatsku i slala ih na front...Regoč wrote:Krvava Azra?govinda wrote:Iz USA je isporucena jedna Bosnjakinja koja je bila u HVO Posavina, optuzena je za zlocine
2016-11-17
A eto, vratise je Amerikanci nazad...Mirkec&Slavkec wrote:koliko bi ta danas zaradila u Madjarskoj...govinda wrote:govinda wrote:da, tako su je Srbi nazvali..sreo sam je u ljeto 1992, bila je na granici i odvajala muskarce iz kamiona koji su htjeli u Hrvatsku i slala ih na front...Regoč wrote:Krvava Azra?govinda wrote:Iz USA je isporucena jedna Bosnjakinja koja je bila u HVO Posavina, optuzena je za zlocine
2016-11-17
problem je sto u tim hapsenjima najvise ima politike..govinda wrote:Zasto? Ako je ko sta napravio, nek i odgovara...jbg, kod mene hapse i ne biraju ko je sta...kic wrote:govinda wrote:pa dobro, nije bas da su hosovci bili vaspitaci u djecijim vrticima...ako su sta napravili nek odgovaraju..ah da, Hrvat ne moze napraviti ratni zlocin..zato se svi cude kad uhapse nekog Hrvata u Bosni..ma đe mere Rvat bili zločinac...
bolje čkomi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» holandski pukovnik- srbi nisu pocinili genocid
» HDZ-ovci u soku:Plenki hvalio samo sebe a Kolinda i drugi za njega nisu postojali
» Gdje će suza neg na oko...
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» PRIZNAJTE KOSOVO, SRBI SU POČINILI GENOCID
» HDZ-ovci u soku:Plenki hvalio samo sebe a Kolinda i drugi za njega nisu postojali
» Gdje će suza neg na oko...
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» PRIZNAJTE KOSOVO, SRBI SU POČINILI GENOCID
Page 5 of 5