Index: alt-right je KKK
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Index: alt-right je KKK
nekako ćemo i to riješiti, uz moje 12 satno radno vrijeme i sva putovanja, naći ću ja vremena i za vasRegoč wrote:Grozno nam je bilo. Eva, Dudata i Sora zle po prirodi, Kaja emancipirana, Neva ne dolazi često, a Maggie samozatajna.
@kic piješ kuhano vino?
Guest- Guest
A da delegiraš? Osnuj Ženski klub pa podieli zadatke.Noor wrote:nekako ćemo i to riješiti, uz moje 12 satno radno vrijeme i sva putovanja, naći ću ja vremena i za vasRegoč wrote:Grozno nam je bilo. Eva, Dudata i Sora zle po prirodi, Kaja emancipirana, Neva ne dolazi često, a Maggie samozatajna.
kic wrote:
nos vučice
živim s dva vuka...prilagodila sam se :) :P
Guest- Guest
Regoč wrote:A da delegiraš? Osnuj Ženski klub pa podieli zadatke.Noor wrote:nekako ćemo i to riješiti, uz moje 12 satno radno vrijeme i sva putovanja, naći ću ja vremena i za vasRegoč wrote:Grozno nam je bilo. Eva, Dudata i Sora zle po prirodi, Kaja emancipirana, Neva ne dolazi često, a Maggie samozatajna.
bolje ti daj zaduženja, evo..Megi jedva čeka .P
Guest- Guest
S Maggie je već dogovoreno. Kaja mislim da je vegićka pa mi njezino kuhanje ne bi bilo po volji. Možda Neva, ona je neistražena i intrigantna. One zle nećemo ni spominjati.
Gdje je? Znaš li išta? Putuje li opet ili ima problemah?
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3