Alarmantni podaci: Svaki treći testirani tata nije otac svog deteta
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Alarmantni podaci: Svaki treći testirani tata nije otac svog deteta
...ili Šiptar, ajmeee...crvenkasti wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:hah, srećom moja je pljunuti tata kad je bio mali :D
a i nisam u srbiji
napravi ti dnk, za svaki slucaj
to sto nisi u srbiji ne znaci bas mnogo
Zamisli užasa, saznati da ti je dijete Srbin!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:...ili Šiptar, ajmeee...crvenkasti wrote:pizzon wrote:marcellus wrote:hah, srećom moja je pljunuti tata kad je bio mali :D
a i nisam u srbiji
napravi ti dnk, za svaki slucaj
to sto nisi u srbiji ne znaci bas mnogo
Zamisli užasa, saznati da ti je dijete Srbin!
Šiptar je dobro, to je skoro kao Hrvat, ali Srbin, užas.
crvenkasti-
2014-04-17
Znam da su mi pričali da je neka žena tužila muža jer nije plaćao alimentaciju za 4 komada dece. Njegov odvjetnik je na kraju obranio matiranjem suca: -Gosodine sudac, moj branjenik uopće ne može imati djece. I priložio dokaz od doktura....Katastrofa, koji besćutan tip.
Eroo wrote:Znam da su mi pričali da je neka žena tužila muža jer nije plaćao alimentaciju za 4 komada dece. Njegov odvjetnik je na kraju obranio matiranjem suca: -Gosodine sudac, moj branjenik uopće ne može imati djece. I priložio dokaz od doktura....Katastrofa, koji besćutan tip.
Ja nisam razumio ...
crvenkasti-
2014-04-17
Otac je bio Šiptar, zato.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Znam da su mi pričali da je neka žena tužila muža jer nije plaćao alimentaciju za 4 komada dece. Njegov odvjetnik je na kraju obranio matiranjem suca: -Gosodine sudac, moj branjenik uopće ne može imati djece. I priložio dokaz od doktura....Katastrofa, koji besćutan tip.
Ja nisam razumio ...
2016-07-22
melkior wrote:Pravo priznaje i pretpostavlja unaprijed kurvinsku prirodu žene u presumpciji mater in iure semper certa est.
radi se o prirodi a ne o kurvinskoj prirodi. majka je uvijek poznata, ona koja rodi. tu nema dvojbe. otac se može dokazivati ili ospravati jer tu stvari nisu tako kristalno jasne.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eroo wrote:Zato svaki treći tata ima vanbračno. Logika. Neka djece...
I to je to...............neka dice
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eroo wrote:Otac je bio Šiptar, zato.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Znam da su mi pričali da je neka žena tužila muža jer nije plaćao alimentaciju za 4 komada dece. Njegov odvjetnik je na kraju obranio matiranjem suca: -Gosodine sudac, moj branjenik uopće ne može imati djece. I priložio dokaz od doktura....Katastrofa, koji besćutan tip.
Ja nisam razumio ...
Čiji otac bio šćiptare ako s reka da : " Gosodine sudac, moj branjenik uopće ne može imati djece "
Last edited by Yehudi on 10/12/2016, 20:26; edited 1 time in total
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
svaki treci testirani a testira ih se 0,001. čim ode na testiranje ajmo reći ima razlog. a činjenica da svaki treći nije otac znači da ona prva dva jedu govna.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Yehudi wrote:Eroo wrote:Otac je bio Šiptar, zato.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Znam da su mi pričali da je neka žena tužila muža jer nije plaćao alimentaciju za 4 komada dece. Njegov odvjetnik je na kraju obranio matiranjem suca: -Gosodine sudac, moj branjenik uopće ne može imati djece. I priložio dokaz od doktura....Katastrofa, koji besćutan tip.
Ja nisam razumio ...
Čiji otac bio šćiptare ako s reka da : " Gosodine sudac, moj branjenik uopće ne može imati djece "
ni ja ne razumijem
crvenkasti-
2014-04-17
Siptar poslije postao premijer Srbije????
2014-04-14
Ero namjerno meće te komplicirane viceve, da ih mi ne razumijemo, i onda se on smijulji jer smo glupi.
crvenkasti-
2014-04-17
Od onih 4 komada, valjda.Yehudi wrote:Eroo wrote:Otac je bio Šiptar, zato.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Znam da su mi pričali da je neka žena tužila muža jer nije plaćao alimentaciju za 4 komada dece. Njegov odvjetnik je na kraju obranio matiranjem suca: -Gosodine sudac, moj branjenik uopće ne može imati djece. I priložio dokaz od doktura....Katastrofa, koji besćutan tip.
Ja nisam razumio ...
Crvekasti se pravi blesav....suvišno...Može on doć ovdje i u svome odjelu, nitko mu ne bi zamjerio.
2016-07-22
Valjda jedan od onih četvoro.abraham wrote:Siptar poslije postao premijer Srbije????
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Komšije izbegle bankrot: Svaki treći bez posla, svaki četvrti siromašan
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
» Jede svaki treći dan
» SVAKI TREĆI BRITANAC NEMA PARA ZA HRANU!
» Štednja: Svaki treći Nemac prestaje da vozi, počelo da se krade gorivo
» Index: otac genetike nije otac jer je svećenik i vjernik
» Jede svaki treći dan
» SVAKI TREĆI BRITANAC NEMA PARA ZA HRANU!
» Štednja: Svaki treći Nemac prestaje da vozi, počelo da se krade gorivo
Page 3 of 3