Odlazi šator iz savske,ne želimo se miješati u izbore
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Odlazi šator iz savske,ne želimo se miješati u izbore
http://www.24sata.hr/politika/odlazi-sator-iz-savske-ne-zelimo-se-mijesati-u-izbore-433459
Oba su pala,...
Oba su pala,...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Mašala,mašala!
HRVATSKA
Foto: Marko Lukunic/PIXSELLAutor: Danas.hr 15:34 19.08.2015
“Nisam znao da razmišljaju o tome. No, čini mi se da oni već dulje vremena traže neki povod za odlazak, pa bi im izbori bili zgodna prilika. Što se mene tiče, izdržao sam ovih desetak mjeseci, ali svejedno bi mi drago bilo ako doista odu”, kazao je Matić za Novi list.
Zadnjih je tjedana, možda i zbog visokih temperatura, u šatorima bilo vrlo malo ljudi. Jučer tek nekolicina. Nakon okršaja na Markovom trgu, intenzitet prosvjeda općenito je splasnuo.
Novi list/Danas.hr[/size]
NE ZANIMAJU IH IZBORI
[size=36]ŠATORAŠI NAPUŠTAJU SAVSKU?: “To je ozbiljna ideja koju razmatramo”Foto: Marko Lukunic/PIXSELLAutor: Danas.hr 15:34 19.08.2015
Nakon što su deset mjeseci izazivali političke i društvene sukobe, šatori ispred Ministarstva branitelja uskoro bi mogli biti sklopljeni, piše Novi list.
“Ništa još nije odlučeno, ali to je ozbiljna ideja koju razmatramo. Želimo pokazati da mi ne sudjelujemo u politici i ne pomažemo ili odmažemo niti jednoj političkoj opciji”, kazao je Josip Klemm i dodao da ih “zanimaju isključivo prava branitelja”.Matić ne zna ništa o tome
Ako on, Đuro Glogoški, Dražimir Jukić i ostali doista donesu odluku o završetku šatorskog prosvjeda, bilo bi to vjerojatno nakon objave datuma izbora. MinistruPredragu Matiću to je prvi glas.“Nisam znao da razmišljaju o tome. No, čini mi se da oni već dulje vremena traže neki povod za odlazak, pa bi im izbori bili zgodna prilika. Što se mene tiče, izdržao sam ovih desetak mjeseci, ali svejedno bi mi drago bilo ako doista odu”, kazao je Matić za Novi list.
Zadnjih je tjedana, možda i zbog visokih temperatura, u šatorima bilo vrlo malo ljudi. Jučer tek nekolicina. Nakon okršaja na Markovom trgu, intenzitet prosvjeda općenito je splasnuo.
Novi list/Danas.hr[/size]
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Odlazi šator iz savske,ne želimo se miješati u izbore
A zašto su uopće prosvjedovali??? digli su dignitet braniteljima...
2015-07-28
Pa,očito su vidjeli da ih nitko ne ferma ni 2%.
Inače ugodno me iznenadio predsjednik krčke udruge branitelja za dan Oluje,kada je rekao da šatoraši krnje ugled branitelja.
Inače ugodno me iznenadio predsjednik krčke udruge branitelja za dan Oluje,kada je rekao da šatoraši krnje ugled branitelja.
2014-04-22
Ma nije to,nego vidjeli su da ih ni mediji,ni narod,a i najveći broj branitelja uopće ne šmeka.
2014-04-22
v_vlado wrote:http://www.24sata.hr/politika/odlazi-sator-iz-savske-ne-zelimo-se-mijesati-u-izbore-433459
Oba su pala,...
I čime ćeš se ti sada baviti u životu ? Mislim da će ti biti malo prazan život. Čime ćeš nadopuniti tu veliku rupu i svojem životu.
Guest- Guest
Gazda nazvao i rekao fajrunt. Dosta su ga i kostali...
Guest- Guest
moj zivot vise nama smisao...srecom dolazi zlocinacka org. na vlast pa ponovo bude sarenog apsurda u velikim kolicinama
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Tvojim mudrim textovima o herojima raznih balkanskih ratova.....i evo mi zanimacije....zgdosada wrote:v_vlado wrote:http://www.24sata.hr/politika/odlazi-sator-iz-savske-ne-zelimo-se-mijesati-u-izbore-433459
Oba su pala,...
I čime ćeš se ti sada baviti u životu ? Mislim da će ti biti malo prazan život. Čime ćeš nadopuniti tu veliku rupu i svojem životu.
2015-07-28
debotoijusto wrote:moj zivot vise nama smisao...srecom dolazi zlocinacka org. na vlast pa ponovo bude sarenog apsurda u velikim kolicinama
Eto, ti ćeš ga uvijek naći Ako i ne, izmisliti ćeš ga
Guest- Guest
A bem ti...mi se čini da imamo više organizacija na djelu, od juče čaćić i josipović i pazi slađa i pernar....a majke ti ....debotoijusto wrote:moj zivot vise nama smisao...srecom dolazi zlocinacka org. na vlast pa ponovo bude sarenog apsurda u velikim kolicinama
2015-07-28
A oćel ekipa prodat taj šator ili ga dat u muzej da mladi naraštaji vide gdje su branitelji bivali...
2015-07-28
čirilicomzgdosada wrote:v_vlado wrote:http://www.24sata.hr/politika/odlazi-sator-iz-savske-ne-zelimo-se-mijesati-u-izbore-433459
Oba su pala,...
Tony Soprano-
2015-08-15
A morao sam je učiti.jebiga juga bila...Toni Soprano wrote:čirilicomzgdosada wrote:v_vlado wrote:http://www.24sata.hr/politika/odlazi-sator-iz-savske-ne-zelimo-se-mijesati-u-izbore-433459
Oba su pala,...
Ali ti si bio bolji u poznavanju ćirilice,
2015-07-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Iako ga više nema, šator sa Savske još će dugo biti tu
» Italija: Želimo izbore točno na dan kad se instalira Komšić u BiH
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Hrvatska se ne smije miješati u unutrašnje stvari susjedne i prijateljske BiH
» Italija: Želimo izbore točno na dan kad se instalira Komšić u BiH
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» Prosvjed imigranata u Bihaću : Ne želimo hranu , želimo u Hrvatsku
» Hrvatska se ne smije miješati u unutrašnje stvari susjedne i prijateljske BiH
Page 1 of 2