ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mučenička smrt Tomislava Salopeka ujedinila Balkan

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Mučenička smrt Tomislava Salopeka ujedinila Balkan - Page 3 Empty Re: Mučenička smrt Tomislava Salopeka ujedinila Balkan

Post by RayMabus 19/8/2015, 16:57

Normalno da me je zelo. Pokušavam vam na slikovit i smiješan nacin objasnit kako ĐAVO LEŽI U DETALJIMA i da nije isto oce li par stotina tisuca arapa muslimana ic rutom koja zaobilazi SKoplje ili onom koja ide preko SKoplja.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Mučenička smrt Tomislava Salopeka ujedinila Balkan - Page 3 Empty Re: Mučenička smrt Tomislava Salopeka ujedinila Balkan

Post by RayMabus 19/8/2015, 16:58

Da imate moju brzinu rada procesora u glavi onda nebi morao ovako isticat OCITO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/8/2015, 16:58

NEGO BI PREŠLI NA KONKRETNE MJERE ......DERATIZACIJE PROTIV ŠTAKORA HE HE HE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/8/2015, 17:00

Nije moja krivnja šta moj um vozi pesto na sat a vaš sto na sat i kasno palite i dugo vam treba da nešto ocito skužite ....i onda se ja moram na nekoj tocki zaustavit i šta slikovitije i kroz zahebanciju vam to nabit na nos dok vam se ne usijece u memoriju da je to tako .....pa da mogu ic dalje.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/8/2015, 17:03

Đavo leži u detaljima.

Evo bit cu normalan pa cu napisati normalan post da me razumijete.

Sada svi imigranti idu preko Grcke - Makedonije - Srbije itd itd itd. Nijemci vec postavljaju svoju policiju da skupa sa srpskom i makedonskom kontorlira ovu srpsko makedonsku granicu koja se nalazi na sjeveoristoku.

Kad se to tako iskontorlira imigranti ce izabrat novu rutu a to je sada ova di oni neskrecu više prije Skoplja prema KUmanovi i u SKoplje niti ne ulaze nego je to sad ulaze u grad.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/8/2015, 17:05

Pad Skoplja = pad Makedonije.

Trecina ili cetvrtina stanovništva Skoplja su muslimani , pretežno Albanci ...kad se tome doda omjer ALbanaca i Makedonaca opcenito a onda u ovaj grad dofura pa makar i u tranzitu još sto tisuca muslimana....

Reci : LAKU NOC.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 19/8/2015, 17:09

Da,Longi,samo akcija stvara i reakciju.

Kad zakuha u Makedoniji,tisuće Srba,Hrvata,Crnogoraca,zapadnjaka,Bugara i Rusa pohitat će u pomoć dal slavenskoj ili kršćanskoj ili pak pravoslavnoj braći.

Neće Makedoncima nedostajati pomoći ,u to budi siguran.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/8/2015, 17:09

E sad tko je shvtio ovo šta pišem shvatio je pa malo ubrzajte taj procesor u glavi barem da vozi dvista na sat jer meni se prica o tom ratu i kak oce policija Makedonije , vojska Makedonije uopce izac na kraj sa ovim kad im ovi okupiraju glavni grad.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/8/2015, 17:14

albatros wrote:Da,Longi,samo akcija stvara i reakciju.

Kad zakuha u Makedoniji,tisuće Srba,Hrvata,Crnogoraca,zapadnjaka,Bugara i Rusa pohitat će u pomoć dal slavenskoj ili kršćanskoj ili pak pravoslavnoj braći.

Meni se isto cini da su Makedonci mali narod i da ce se izmorit u ovom ratu i da ce to na kraju bit raskol.

Plus imigranti i dalje naviru.

ZNaci li to dace Makedonci pucat po imigrantima šta ulaze u Makedoniju ?

A ako da šta ce onda Grci ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 19/8/2015, 17:16

E i Grke sam zaboravio.

Iako sa Makedonijom nemaju baš idealne odnose,ni oni neće stajati skrštenih ruku.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/8/2015, 17:17

Ako Makedonci budu pucali po imigrantima jer su upravo oni promijenili naglo strukturu grada SKoplja i pocelo je fightanje tamo na relaciji musliamni pravoslavci .....gdje ce sad svi oni imigranti koji uđu u Grcku....
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by jastreb 19/8/2015, 17:19

Ne znam,ali gadni se dani spremaju.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/8/2015, 17:19

Dakle rezime : zapucalo se u Makedoniji jer su imigranti naglo promijenili strukturu grada SKoplja ....makedonska vojska ubija svakog novog imigranta koji pokuša uc u Makedoniju.

KOja je sad ruta ?

Grcka - Albanija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/8/2015, 17:21

Gdje ce ovi kad uđu u ALbaniju ?

AJmo razmišljat logicki : brodom preko mora za Italiju , kopnom u CG pa dalje ....nece se valjda penjat u Prokletije gore .....

Šta recu ono oni Kosovari prije neki dan u Ulcinju ?

ULCINJ JE KOSOVO.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/8/2015, 17:22

Crna Gora _ pola miljona stanovnika ....a imigranta 100 tisuca najmanje i to samo ono jedan val .....ODLICNO ....LUDILO BRALE.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 19/8/2015, 17:38

Je je ujedinjeni smo u pm, eno prvi popo manojlović koji piše kolji zengu voda vri. toliko bratske ljubavi se ne osjeti ni među najbližom rodbinom koliko srbi suosjećaju sa Hrvatima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/8/2015, 17:40

albatros wrote:ISIL će,u to sam čvrsto uvjeren ujediniti snage naših naroda i to vrlo brzo.
Jeste kao i kod nikopolja 1396
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/8/2015, 17:43

Sumnajm da ce se Srbi ic borit za Makedonce koji su priznali Kosovo.

Prije ce to bit : tražili ste dobili ste.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 19/8/2015, 17:47

albatros wrote:Da,Longi,samo akcija stvara i reakciju.

Ja očekujem ovaj put da vi jugoslavi i pederi budete u prvim redovima, ipak ste se vi nekako najviše zamjerili mujama u svakom pogledu pa je i logično da stanete na branik domovine u makedoniji ili CG ili u srbiji  a i Hrvati baš  nisu zainteresirani ići tamo ratovati i ginuti. Nekao mi se čini da je kod vas plamen borbe probuđen i da samo čekate mig da bi se išli obračunati sa islamskom bandom kada već to niste bili spremni u DR.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 19/8/2015, 17:53

Ja sasvim sigurno necu ici tamo. Pratit cu iz pristojen udaljenosti i komentirati na internetu. Navijam za obje strane pojednako.

Ako bude otišao cetnicki dragovoljacki odred u Skoplje onda ce mi taj rat biti još više medijski zanimljiviji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 19/8/2015, 17:56

RayMabus wrote:Ja sasvim sigurno necu ici tamo. Pratit cu iz pristojen udaljenosti i komentirati na internetu. Navijam za obje strane pojednkao.
I ja ću ovaj put navijati sa sigurne udaljenosti a ovi koji su najviše srali protiv branitelja i protiv RH a za korist srbije očekujem u prvim redovima obrane  katoličanstva i hrvatsva a i srpstva i jugoslovenstva tamo dolje na jugu srbije-dakle pederi, jugoslavi, orjunaši i posrbice u ujedinjenoj fronti protiv isila!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics