Mučenička smrt Tomislava Salopeka ujedinila Balkan
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mučenička smrt Tomislava Salopeka ujedinila Balkan
Normalno da me je zelo. Pokušavam vam na slikovit i smiješan nacin objasnit kako ĐAVO LEŽI U DETALJIMA i da nije isto oce li par stotina tisuca arapa muslimana ic rutom koja zaobilazi SKoplje ili onom koja ide preko SKoplja.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Da imate moju brzinu rada procesora u glavi onda nebi morao ovako isticat OCITO.
2014-04-11
NEGO BI PREŠLI NA KONKRETNE MJERE ......DERATIZACIJE PROTIV ŠTAKORA HE HE HE
2014-04-11
Nije moja krivnja šta moj um vozi pesto na sat a vaš sto na sat i kasno palite i dugo vam treba da nešto ocito skužite ....i onda se ja moram na nekoj tocki zaustavit i šta slikovitije i kroz zahebanciju vam to nabit na nos dok vam se ne usijece u memoriju da je to tako .....pa da mogu ic dalje.
2014-04-11
Đavo leži u detaljima.
Evo bit cu normalan pa cu napisati normalan post da me razumijete.
Sada svi imigranti idu preko Grcke - Makedonije - Srbije itd itd itd. Nijemci vec postavljaju svoju policiju da skupa sa srpskom i makedonskom kontorlira ovu srpsko makedonsku granicu koja se nalazi na sjeveoristoku.
Kad se to tako iskontorlira imigranti ce izabrat novu rutu a to je sada ova di oni neskrecu više prije Skoplja prema KUmanovi i u SKoplje niti ne ulaze nego je to sad ulaze u grad.
Evo bit cu normalan pa cu napisati normalan post da me razumijete.
Sada svi imigranti idu preko Grcke - Makedonije - Srbije itd itd itd. Nijemci vec postavljaju svoju policiju da skupa sa srpskom i makedonskom kontorlira ovu srpsko makedonsku granicu koja se nalazi na sjeveoristoku.
Kad se to tako iskontorlira imigranti ce izabrat novu rutu a to je sada ova di oni neskrecu više prije Skoplja prema KUmanovi i u SKoplje niti ne ulaze nego je to sad ulaze u grad.
2014-04-11
Pad Skoplja = pad Makedonije.
Trecina ili cetvrtina stanovništva Skoplja su muslimani , pretežno Albanci ...kad se tome doda omjer ALbanaca i Makedonaca opcenito a onda u ovaj grad dofura pa makar i u tranzitu još sto tisuca muslimana....
Reci : LAKU NOC.
Trecina ili cetvrtina stanovništva Skoplja su muslimani , pretežno Albanci ...kad se tome doda omjer ALbanaca i Makedonaca opcenito a onda u ovaj grad dofura pa makar i u tranzitu još sto tisuca muslimana....
Reci : LAKU NOC.
2014-04-11
Da,Longi,samo akcija stvara i reakciju.
Kad zakuha u Makedoniji,tisuće Srba,Hrvata,Crnogoraca,zapadnjaka,Bugara i Rusa pohitat će u pomoć dal slavenskoj ili kršćanskoj ili pak pravoslavnoj braći.
Neće Makedoncima nedostajati pomoći ,u to budi siguran.
Kad zakuha u Makedoniji,tisuće Srba,Hrvata,Crnogoraca,zapadnjaka,Bugara i Rusa pohitat će u pomoć dal slavenskoj ili kršćanskoj ili pak pravoslavnoj braći.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
E sad tko je shvtio ovo šta pišem shvatio je pa malo ubrzajte taj procesor u glavi barem da vozi dvista na sat jer meni se prica o tom ratu i kak oce policija Makedonije , vojska Makedonije uopce izac na kraj sa ovim kad im ovi okupiraju glavni grad.
2014-04-11
Meni se isto cini da su Makedonci mali narod i da ce se izmorit u ovom ratu i da ce to na kraju bit raskol.albatros wrote:Da,Longi,samo akcija stvara i reakciju.
Plus imigranti i dalje naviru.
ZNaci li to dace Makedonci pucat po imigrantima šta ulaze u Makedoniju ?
A ako da šta ce onda Grci ?
2014-04-11
E i Grke sam zaboravio.
Iako sa Makedonijom nemaju baš idealne odnose,ni oni neće stajati skrštenih ruku.
Iako sa Makedonijom nemaju baš idealne odnose,ni oni neće stajati skrštenih ruku.
2014-04-22
Ako Makedonci budu pucali po imigrantima jer su upravo oni promijenili naglo strukturu grada SKoplja i pocelo je fightanje tamo na relaciji musliamni pravoslavci .....gdje ce sad svi oni imigranti koji uđu u Grcku....
2014-04-11
Ne znam,ali gadni se dani spremaju.
2014-04-22
Dakle rezime : zapucalo se u Makedoniji jer su imigranti naglo promijenili strukturu grada SKoplja ....makedonska vojska ubija svakog novog imigranta koji pokuša uc u Makedoniju.
KOja je sad ruta ?
Grcka - Albanija.
KOja je sad ruta ?
Grcka - Albanija.
2014-04-11
Gdje ce ovi kad uđu u ALbaniju ?
AJmo razmišljat logicki : brodom preko mora za Italiju , kopnom u CG pa dalje ....nece se valjda penjat u Prokletije gore .....
Šta recu ono oni Kosovari prije neki dan u Ulcinju ?
ULCINJ JE KOSOVO.
AJmo razmišljat logicki : brodom preko mora za Italiju , kopnom u CG pa dalje ....nece se valjda penjat u Prokletije gore .....
Šta recu ono oni Kosovari prije neki dan u Ulcinju ?
ULCINJ JE KOSOVO.
2014-04-11
Crna Gora _ pola miljona stanovnika ....a imigranta 100 tisuca najmanje i to samo ono jedan val .....ODLICNO ....LUDILO BRALE.
2014-04-11
Je je ujedinjeni smo u pm, eno prvi popo manojlović koji piše kolji zengu voda vri. toliko bratske ljubavi se ne osjeti ni među najbližom rodbinom koliko srbi suosjećaju sa Hrvatima.
Guest- Guest
Jeste kao i kod nikopolja 1396albatros wrote:ISIL će,u to sam čvrsto uvjeren ujediniti snage naših naroda i to vrlo brzo.
Guest- Guest
Sumnajm da ce se Srbi ic borit za Makedonce koji su priznali Kosovo.
Prije ce to bit : tražili ste dobili ste.
Prije ce to bit : tražili ste dobili ste.
2014-04-11
Ja očekujem ovaj put da vi jugoslavi i pederi budete u prvim redovima, ipak ste se vi nekako najviše zamjerili mujama u svakom pogledu pa je i logično da stanete na branik domovine u makedoniji ili CG ili u srbiji a i Hrvati baš nisu zainteresirani ići tamo ratovati i ginuti. Nekao mi se čini da je kod vas plamen borbe probuđen i da samo čekate mig da bi se išli obračunati sa islamskom bandom kada već to niste bili spremni u DR.albatros wrote:Da,Longi,samo akcija stvara i reakciju.
Guest- Guest
Ja sasvim sigurno necu ici tamo. Pratit cu iz pristojen udaljenosti i komentirati na internetu. Navijam za obje strane pojednako.
Ako bude otišao cetnicki dragovoljacki odred u Skoplje onda ce mi taj rat biti još više medijski zanimljiviji.
Ako bude otišao cetnicki dragovoljacki odred u Skoplje onda ce mi taj rat biti još više medijski zanimljiviji.
2014-04-11
I ja ću ovaj put navijati sa sigurne udaljenosti a ovi koji su najviše srali protiv branitelja i protiv RH a za korist srbije očekujem u prvim redovima obrane katoličanstva i hrvatsva a i srpstva i jugoslovenstva tamo dolje na jugu srbije-dakle pederi, jugoslavi, orjunaši i posrbice u ujedinjenoj fronti protiv isila!!RayMabus wrote:Ja sasvim sigurno necu ici tamo. Pratit cu iz pristojen udaljenosti i komentirati na internetu. Navijam za obje strane pojednkao.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Egipat ubio vođu ISIL-a koji je oteo Tomislava Salopeka?
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Komedija da nije tragedija:Ljevica se ujedinila u Šibeniku bez SDP-a
» NWO znanost: da bi se ujedinila planeta religije treba ukinuti ili zabraniti
» Empatija na europski način: Smrt Francuza je tragedija, a smrt sirijskih dječaka je statistika
» Smrt Kapitalizmu i Smrt Državi
» Komedija da nije tragedija:Ljevica se ujedinila u Šibeniku bez SDP-a
» NWO znanost: da bi se ujedinila planeta religije treba ukinuti ili zabraniti
Page 3 of 4