Ekskluziva: LEKARI U DUBROVNIKU SPASILI DEČAKA KOJI JE PROGUTAO SRPSKU ČOKOLADICU!!!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ekskluziva: LEKARI U DUBROVNIKU SPASILI DEČAKA KOJI JE PROGUTAO SRPSKU ČOKOLADICU!!!
..u prvom redu mislim na 15,16 godian promasene 'regionske' politike za koje ocito nitko niej spreman i sve se radilo na ad hoc pometanjem razlicitih problema pod tepih...16 godina se gradila takva politika kroz trgovinu,politiku,sport...i sad se netko sjeti 'ja to vise necu' makar i sa dobrom namjerom..ali zakasnjelom..jer se 'regionska' infrastzruktura vec dobro ucvrstila i ruse se iskakanjem mnogi koncepti u prvom redu ekonomski...gospodarski..zato treba i kolinda i drugi jasno reci 'mi ne zelimo to a zelimo to pa kom milo kom drago'..i iznova poceti graditi odnose...po principu suradjivat cu sa onim sa kojim ja zelim..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ekskluziva: LEKARI U DUBROVNIKU SPASILI DEČAKA KOJI JE PROGUTAO SRPSKU ČOKOLADICU!!!
hehehe ti si potpuna budala, pa Konzum ima tvornicu u Srbiji koja je proizvela čokoladicu koju kasnije sam Konzum uvozi u Hrvatsku dobro ti u životu nisi ništa suvislo radio pa ti to sve izgleda kao satanistička gnostička misa ali eovuksadinare wrote:..u prvom redu mislim na 15,16 godian promasene 'regionske' politike za koje ocito nitko niej spreman i sve se radilo na ad hoc pometanjem razlicitih problema pod tepih...16 godina se gradila takva politika kroz trgovinu,politiku,sport...i sad se netko sjeti 'ja to vise necu' makar i sa dobrom namjerom..ali zakasnjelom..jer se 'regionska' infrastzruktura vec dobro ucvrstila i ruse se iskakanjem mnogi koncepti u prvom redu ekonomski...gospodarski..zato treba i kolinda i drugi jasno reci 'mi ne zelimo to a zelimo to pa kom milo kom drago'..i iznova poceti graditi odnose...po principu suradjivat cu sa onim sa kojim ja zelim..
Kermit-
2014-04-17
...jesi bedak..to stoji sto si rekao....ali konzum je relikt 'regionske' politike bez pokrica....u kojima ej sve dozvoljeno a za nista se ne odgovara...normalno postoji grupacija koja vise ne zeli takvu politiku i to je smetnja konzumu i 'konzumima'....jer im ugrozava posao...i zato sam rekao da postoji strah kolinde i drugih o od todorica a i od ovih drugih i sve djeluje onda zbrkanoasilovski wrote:hehehe ti si potpuna budala, pa Konzum ima tvornicu u Srbiji koja je proizvela čokoladicu koju kasnije sam Konzum uvozi u Hrvatsku dobro ti u životu nisi ništa suvislo radio pa ti to sve izgleda kao satanistička gnostička misa ali eovuksadinare wrote:..u prvom redu mislim na 15,16 godian promasene 'regionske' politike za koje ocito nitko niej spreman i sve se radilo na ad hoc pometanjem razlicitih problema pod tepih...16 godina se gradila takva politika kroz trgovinu,politiku,sport...i sad se netko sjeti 'ja to vise necu' makar i sa dobrom namjerom..ali zakasnjelom..jer se 'regionska' infrastzruktura vec dobro ucvrstila i ruse se iskakanjem mnogi koncepti u prvom redu ekonomski...gospodarski..zato treba i kolinda i drugi jasno reci 'mi ne zelimo to a zelimo to pa kom milo kom drago'..i iznova poceti graditi odnose...po principu suradjivat cu sa onim sa kojim ja zelim..
2015-09-08
Jedino zbrkano je kad se bilo tko razmaženim neradnicima i kladioničarima aka braniteljima ispričava što im je dao čokoladu, a u isto vrijeme deseci tisuća ljudi kopaju po kantama ili planiraju otići iz braniteljskog raja
Kermit-
2014-04-17
....pa da li su branitelji krivi sto kopaju iz kanti ili vlast..tj vlasti..kako dansnje tako i one prijasnje....ne glasuju samo branitelji..a druga je stvar sto se njima ne sviđaju cokoladice i proizvodi od onih protiv kojih su se borili i koji su ih napadali...da je bila slovenska ili en znam mađarska cokoladica nitko rjec ne bi rekao..jbg..tako je kako je...asilovski wrote:Jedino zbrkano je kad se bilo tko razmaženim neradnicima i kladioničarima aka braniteljima ispričava što im je dao čokoladu, a u isto vrijeme deseci tisuća ljudi kopaju po kantama ili planiraju otići iz braniteljskog raja
2015-09-08
Nisu oni rata vidjeli, njima svima treba oduzeti sve povlastice pa neka sami kupuju čokoladu , ne da kmeče ko derišta koja su se usrala u gaće
Kermit-
2014-04-17
..i cuj ne odlaze vani samo oni koji nemaju...jer ti nekidan pisalo sto ej rekao dugogodisnji gastarbajter u njemackoj...kad je nudio pocetnu placu nekolicini 1300 eura ovi su odbili jer kazu..'onda smo mogli i u hrvatskoj ostati za isti posao bi bili placeni 600,700 eura'...dakle tu se radi malo i zrncu pohlepe..onaj koji doista nema prihvatit ce bilo kakav placeni posao..a ne birati
2015-09-08
lik koji je decko od moje sestricne kao serviser rashladnih uređaja ovdje ej imao placu 1000 eura a sestricna kao odgajateljica u vrticu 600 eura....otisli su u njemacku..i on sad tamo ima 1500 eura placu za isti posao..ona cuva djecu za 800 eura..bas su puno profitirali i jos placaju stan 600 eura bez rezija...jos nisu ni imali kredita u hrvatskoj ili cini mi se jedan nenamjenski od 500 kuna rata...i nisu placali toliko stanarinu..a'k nisu mogli zajedno zivjet od 1600 eura primanja u hravtskoj onda ne znam....nego jednostavno pohlepa..misleci da je tamo samo takav rajh..i da ce imat oboje place bogovske a troskove minimalne...mo's mislit...je mozdfa pruije 20,30 godina kad je bila marka
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Defile vatrograsnih vozila i vatrogasaca koji su spasili Split od katastrofalnog požara
» U Dubrovniku skup podrške policijskom šefu koji je seksualno uznemiravao žene
» ALBANAC OTROVAO PSE KOJI SU ČUVALI SRPSKU CRKVU NA KIM!
» srbima se opet priviđaju "Zenge" koji su navodno opustošili srpsku baštinu u Pakracu
» Ekskluziva: Ravnogorci u centru Zagreba
» U Dubrovniku skup podrške policijskom šefu koji je seksualno uznemiravao žene
» ALBANAC OTROVAO PSE KOJI SU ČUVALI SRPSKU CRKVU NA KIM!
» srbima se opet priviđaju "Zenge" koji su navodno opustošili srpsku baštinu u Pakracu
» Ekskluziva: Ravnogorci u centru Zagreba
Page 2 of 2