pitanje za moćnog majmuna,životinju?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: pitanje za moćnog majmuna,životinju?
Ja ne znam samo na koju foru vi srbi mislite da imate pravo na teritorij "velike srbije"? Kad si več zakeljio tu glupu kartu. Srbi jedino što trebaju jest vratit Hrvatskoj dio vojvodine i crne gore. Možda polažete pravo na neke dijelove BiH i to je to. Što se Hrvatske tiče, niti jedan dijelić današnje Hrvatske ne pripada vama, ali niti jedan kvadratni metarstarac wrote:
Ova mapa je dokaz da su jedini pravi Hrvati tamo iz tog dela, ostalo su sve Srbi i nije neka kvantna fizika da je teško da se razume.
Dabome da je živelo i Hrvata i u Srbiji, ali uvek su bili u manjini.
Hrvati su odavno nestali, ali u historiji su postojali dok nisu došli Turci i naprosto su potamanjeni i poturčeni.
Ви Хрвати сте најхрабрији народ не зато што се ничега не бојите него зато што се ничега не стидите.
scorpion- Posts : 7484
2014-04-18
Imaš i pravoSto'jan wrote:ne lozi se, to majmun troluje...
Majmun je podvojena ličnost pa se svađa sa svojim alterom.
Guest- Guest
Nakon onakvog blamiranja s NBA ligom, ništa me ne može zacudit...Tommy Ramone wrote:Majmun je podvojena ličnost pa se svađa sa svojim alterom.
;)
Guest- Guest
Pričaš totalne gluposti koje uopšte nemaju veze sa zdravim razumom.scorpion wrote:Ja ne znam samo na koju foru vi srbi mislite da imate pravo na teritorij "velike srbije"? Kad si več zakeljio tu glupu kartu. Srbi jedino što trebaju jest vratit Hrvatskoj dio vojvodine i crne gore. Možda polažete pravo na neke dijelove BiH i to je to. Što se Hrvatske tiče, niti jedan dijelić današnje Hrvatske ne pripada vama, ali niti jedan kvadratni metarstarac wrote:
Ova mapa je dokaz da su jedini pravi Hrvati tamo iz tog dela, ostalo su sve Srbi i nije neka kvantna fizika da je teško da se razume.
Dabome da je živelo i Hrvata i u Srbiji, ali uvek su bili u manjini.
Hrvati su odavno nestali, ali u historiji su postojali dok nisu došli Turci i naprosto su potamanjeni i poturčeni.
Ви Хрвати сте најхрабрији народ не зато што се ничега не бојите него зато што се ничега не стидите.
Jedini pravi Hrvati su čakavci zato jer čakavština je jedini dijalekt koji se upotrebljava samo u Hrvatskoj.
Štokavština je i u Srbiji, kajkavština ima i u Sloveniji. Dakle, ako Hrvati uopšte i postoje oni su čakavci, a to znači da je istra kolevka hrvatstva.
Guest- Guest
Nemam ja veze sa ovim majmunom ni sa bilo kim drugim, ja sam bio aktivan i na prošlom pravom forumu, a jučer me uvatila nostalgija pa sam odlučio da se registrujem ovde.
Guest- Guest
A uostalom niko od vas pojma nema o istoriji ovde što je sad i potvrđeno jer je i majmun izneo činjenice na koje niko nije umeo da mu da odgovor osim mene.
Guest- Guest
Sumnjam, nema dursta na avataru ^^kic wrote:
sasha?
nema saša intelektualni kapacitet da ovako pišekic wrote:
sasha?
nije to njegova šema...sale je bio provokator,mali čedo iz okolice vukovara vjerojatbo borovo selo...
bracala i mihic su se svađali s njim jer je lik bolesno derle koje je nešto pametovalo o životu u srbiji,a lik živi u hr
bracala i mihic su se svađali s njim jer je lik bolesno derle koje je nešto pametovalo o životu u srbiji,a lik živi u hr
ma dobro..
mici koliko ti fali freeze tag od 1 do velika hrvatska?
kic wrote:
ili onaj mica s golom trebom na avu..
On je ozbiljniji bio koliko se sjećam, a srale je vjerojatno zagnjojio u Novorusiji negdje...
darth_vader-
2014-04-17
Sto'jan wrote:ne lozi se, to majmun troluje...
darth_vader-
2014-04-17
kic wrote:
ma dobro..
mici koliko ti fali freeze tag od 1 do velika hrvatska?
Znas da nisam nacional socijalist
Winter's edge ?
I samo insta ...rail gun ..ostalo je za pickice
Jesi naucio igrati kvejk ?kic wrote:
djeca instagiba..
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» pitanje za moćnog majmuna,životinju?
» Pitanje za moćnog Majmuna , životinju
» pitanje za MOĆNOG MAJMUNA, ŽIVOTINJU
» Pitanje za moćnog Majmuna , životinju
» pitanje za MOĆNOG MAJMUNA, ŽIVOTINJU