Bauk stavio novu sliku u ured
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Bauk stavio novu sliku u ured
kic wrote:
hals und beinbruch :D
Ne kuže tu taj sprichwort
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Patizani su oke..Najurili su Svabije i dali im po picki..
Guest- Guest
najurili su švabe kad su ovi izgubili svjetski rat.bogomdani wrote:Patizani su oke..Najurili su Svabije i dali im po picki..
kao da ja najurim tysona nakon što ga prebio kličko na mrtvo i u nesvjesti je.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kayo,Partizanski odred je pri kraju rata imao oko 150 000 branitelja..uza zavdnu razinu tehnickih ratnih resursa..opet,svabi su tada imali priicno razvucene vojne snage na sve 4 strane Europe plus Afrika sjeverana... cisto logika Kayo..kaja wrote:najurili su švabe kad su ovi izgubili svjetski rat.bogomdani wrote:Patizani su oke..Najurili su Svabije i dali im po picki..
Guest- Guest
Osim toga,ne mogu shvatiti da netko toliko brani svoje okupatore(svabije)
Guest- Guest
e daj ne filozofiraj, izgubili su svjetski rat i povukli se sami odavde.bogomdani wrote:Kayo,Partizanski odred je pri kraju rata imao oko 150 000 branitelja..uza zavdnu razinu tehnickih ratnih resursa..opet,svabi su tada imali priicno razvucene vojne snage na sve 4 strane Europe plus Afrika sjeverana... cisto logika Kayo..kaja wrote:najurili su švabe kad su ovi izgubili svjetski rat.bogomdani wrote:Patizani su oke..Najurili su Svabije i dali im po picki..
2015-08-15
ne branim nego kažem činjenice.bogomdani wrote:Osim toga,ne mogu shvatiti da netko toliko brani svoje okupatore(svabije)
2015-08-15
nije to filozofija,konzultiraj povijesne fakte..najlakse reci filozofija necija,kad vise nemas argumenata...Povukli se??..Zestoko dobilo po picki,a u istocnim dijelovima juge,Rusi ih svojski razgazili...kaja wrote:e daj ne filozofiraj, izgubili su svjetski rat i povukli se sami odavde.bogomdani wrote:Kayo,Partizanski odred je pri kraju rata imao oko 150 000 branitelja..uza zavdnu razinu tehnickih ratnih resursa..opet,svabi su tada imali priicno razvucene vojne snage na sve 4 strane Europe plus Afrika sjeverana... cisto logika Kayo..kaja wrote:najurili su švabe kad su ovi izgubili svjetski rat.bogomdani wrote:Patizani su oke..Najurili su Svabije i dali im po picki..
Guest- Guest
bogumi,masovno prevrcete cinjenice...dobro zasad vjerujem svjeckim izvorima..kaja wrote:ne branim nego kažem činjenice.bogomdani wrote:Osim toga,ne mogu shvatiti da netko toliko brani svoje okupatore(svabije)
Guest- Guest
vjeruj mi,vise si ti...kic wrote:
nas su oslobodili, Srbiju okupirali, ergo Srbin si?
Guest- Guest
zasto je zvijezda petokraka na slici simbolu Foruma...buuuuuu..!!!
Guest- Guest
e, i svecki izvor kaže da su partizani naprašili njemce...jao,jaobogomdani wrote:bogumi,masovno prevrcete cinjenice...dobro zasad vjerujem svjeckim izvorima..kaja wrote:ne branim nego kažem činjenice.bogomdani wrote:Osim toga,ne mogu shvatiti da netko toliko brani svoje okupatore(svabije)
2015-08-15
FRancekje bio komunisticki general. Ako Franceka smatras Ocem Domovine onda moras prihvatiti da ti je Otac domovine bio Komunsita...kaja wrote:osobno mi ne smeta, isto tako može netko pronaći sliku u drugoj unformi dok je Franjo radio u ministarstvu obrane u NDH i staviti je na zid.epikur37 wrote:
- Od danas se u mom uredu nalazi slika prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana u partizanskoj uniformi s petokrakom. Pozivam sve ove koji su "za dom spremni" da je dođu skinut.
međutim doma, arsenov ured je još uvijek uprava RH gdje treba biti samo službeno znakovlje. a to partizanske uniforme nisu koliko znam. zato je stavio Franju u njoj ne bi li objasnio da je to Franjo pa da može .
Hrabrije bi bilo da je stavio dedu u partizanskoj unformi ili Tita, ovako samo skriva simpatije komunističkom režimu uniformom na Franji.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Yehudi wrote:marcellus wrote:a da idiota
Zašto ?
Pa nije on fotošopira uniformu i zvijezdu, zna se da je Tudjman pravi Partizan i komunist
Šta se sad svi čudite ko pura dreku.
pa i zagorac je, i povjesničar, i muž od ankice i svašta nešto
kvaka je da je to što je bio partizan nebitno i ne slavimo ga radi toga... nego radi toga jer je 95. potuko partizane
tesko od takih mozes ocekivati takve umno-logicke akrobacije...ekipa je nes prekruta...govinda wrote:FRancekje bio komunisticki general. Ako Franceka smatras Ocem Domovine onda moras prihvatiti da ti je Otac domovine bio Komunsita...kaja wrote:osobno mi ne smeta, isto tako može netko pronaći sliku u drugoj unformi dok je Franjo radio u ministarstvu obrane u NDH i staviti je na zid.epikur37 wrote:
- Od danas se u mom uredu nalazi slika prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana u partizanskoj uniformi s petokrakom. Pozivam sve ove koji su "za dom spremni" da je dođu skinut.
međutim doma, arsenov ured je još uvijek uprava RH gdje treba biti samo službeno znakovlje. a to partizanske uniforme nisu koliko znam. zato je stavio Franju u njoj ne bi li objasnio da je to Franjo pa da može .
Hrabrije bi bilo da je stavio dedu u partizanskoj unformi ili Tita, ovako samo skriva simpatije komunističkom režimu uniformom na Franji.
Guest- Guest
Pa i hrvati su velikim brojem sudjelovali u Partizanima..ili se to ne smije reci??..marcellus wrote:Yehudi wrote:marcellus wrote:a da idiota
Zašto ?
Pa nije on fotošopira uniformu i zvijezdu, zna se da je Tudjman pravi Partizan i komunist
kvaka je da je to što je bio partizan nebitno i ne slavimo ga radi toga... nego radi toga jer je 95. potuko partizane
Guest- Guest
Marc, ti kad provalis onda bas provalis...niste vi 1995. ratovali protiv partizana nego protiv cetnika.. iratovali su i hadezejci i esdepeovci i selajci i..ma koji kurac ja tebi ista objasnajvam, veca sam ja budala od tebe sto ti uopste ista objasnjavam...marcellus wrote:Yehudi wrote:marcellus wrote:a da idiota
Zašto ?
Last edited by govinda on 7/12/2016, 17:50; edited 1 time in total
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbija i Srbi kroz Republiku Srpsku vide novu priliku za teritorijalne pretenzije,uvijek su ih imali ali nered u svijetu daoje im novu priliku da isprave ono sto su propustili devedesetih
» Bauk gori od Crnoje
» Bauk: Ne može nam niko ništa
» Bauk od Senfa trazio besplatni parking
» Ovu sliku morate pogledati
» Bauk gori od Crnoje
» Bauk: Ne može nam niko ništa
» Bauk od Senfa trazio besplatni parking
» Ovu sliku morate pogledati
Page 2 of 4