Gasi olimpijadu...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Gasi olimpijadu...
JUČER je u Lausanneu održana sjednica na kojoj je Međunarodni olimpijski odbor (MOO) priznao tajlandski boks i cheerleading.
Zahvaljujući ovoj odluci, tajlandski boks bit će u mogućnosti koristiti poticaje MOO-a te sudjelovati u raznim programima kao što su razvoj sportaša i borba protiv dopinga.
Ovime se broj priznatih olimpijskih sportova povećao na 37, a na ovoj je sjednici od 16 prijedloga odbijeno 14.
"Muay thai je sport sa 135 nacionalnih saveza, od kojih je više od 60 priznato od njihovih nacionalnih olimpijskih odbora.
Zahvaljujući ovoj odluci, tajlandski boks bit će u mogućnosti koristiti poticaje MOO-a te sudjelovati u raznim programima kao što su razvoj sportaša i borba protiv dopinga.
Ovime se broj priznatih olimpijskih sportova povećao na 37, a na ovoj je sjednici od 16 prijedloga odbijeno 14.
"Muay thai je sport sa 135 nacionalnih saveza, od kojih je više od 60 priznato od njihovih nacionalnih olimpijskih odbora.
Guest- Guest
Re: Gasi olimpijadu...
Boli me kurac za olimpijske igre
scorpion-
2014-04-18
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Re: Gasi olimpijadu...
Jedina prava velicanstvena olinpijada je bila u Berlinu 1936. Znamo i zasto posebno kad gledam ono svecano otvaranje kad se neprezaljeni vodja vozi u mercedesu otvorenom i otvara igre a nadrasa ga pozdravlja. Sve ostalo je bilo gey organizacija. Zamisli da si sportas i znas tko te gleda normalno da zelis biti najbolji
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» Treba li Olimpijadu možda otkazati
» forum se gasi
» gasi nogomet
» gasi ligu
» jos 12h i gasi se forum
» forum se gasi
» gasi nogomet
» gasi ligu
» jos 12h i gasi se forum