Grabar-Kitarović: Hiljade boraca vraćaju se iz ISIL-a u BiH
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Grabar-Kitarović: Hiljade boraca vraćaju se iz ISIL-a u BiH
I tebe zabavljaju te bosanske fore?Leviathan2 wrote:jeboga triglav LOOOLgovinda wrote:Izgleda ga uhapsilo....Leviathan2 wrote:a jebote, jel to ero bio :Dgovinda wrote:Ponoć. Bez mjesečine. Naselje na rubu Ilidže. Odjednom se kroz noć začu glas: Fadile, Fadile, jebem ti nanu, ne spavaj, evo ga. Dva krupna momka sa baterijskim svjetiljkama u rukama potrčaše za sjenom koja se na trenutak ukazala kod ograde. LIjevo, lijevo, drž' ga Ramo, ma uteče ti, u šta gledaš. i krupni zaštitar zgrabi neku spodobu obučenu u crno, sa lovačkim šeširom na glavi za koji je bilo zataknuto pero. Slovenac, Triglav te jebo, šta opet tražiš ovdje? Nisam ja Slovenac, ja sam Hercegbosanac. I koji kurac hoćeš, kradeš ha lopino? Ne kradem, teroristi, ISIL, Kolinda, resort. Fadile, drž' ga dobro dok okrenem mobilni. Halo, SIPA, uhvatili smo teroristu. Aha, vehabija, maskiro se u Slovenca.
Kroz prozor policijske marice koja je odlazila u noć moglo se vidjeti samo zbunjeno lice teroriste: Alep, Alep će biti slobodan..ljudi, ja sam vaš, ljudiiiii...
Trebamo se svi skupa upitati je li problem "preko 2000 isilovaca" u Bosni ili nije.
Za Sloveniju to nije problem... za vas?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
GOSPODINE MEKTIČU, NE NEMOJTE MI SPUSTITI SLUSALICU, MOLIM VAS. IMAM IMFORMACIJE. AHA, O VEHABIJAMA. ZAPRAVO O JEDNOM. AHA, JA SAM ZNATE U DODIKA..MOLIM?! VI NISTE U ISTOJ STRANCI SA DODIKOM?! VI HOĆETE DA UHAPSITE DODIKA?? ALI, KAKO, DRAGANE, KAKO?? A NAŠA STVAR? KAKO MOLIM? U KOJU STVAR DA SE GONIM? ČUJTE..HALO HALO? HALO? SPUSTILO MI...
2016-11-17
HALO, DA LI JE TO MUP HERCEGBOSANSKE ŽUPANIJE? JESTE? ODLIČNO, HOĆU DA PRIJAVIM VEHABIJU. AHA, VEHABIJA, OPASAN TERORISTA. KODNO IME MU JE GOVINDA. DA, GOVINDA. ZNATE, TO VAM NA ARAPSKOM ZNAČI ONAJ KOJI JE PROTIV HERCEGSRPSKE. AHA. GDJE DJELUJE? NA INTERNETU. KAKO IZGLEDA? PA KAO I SVI TERORISTI. AHA, MARAMA I PRSLUK. GDJE JE SAD? PA U RESORTU. POKRAJ ILIDŽE.
(DVA SATA KASNIJE)
MENE AKO SE SETE NA DAN BEZBEDNOSTI, SETE SE..NAJVEĆE ZADOVOLJSTVO BIĆE MI MISAO DA SAM JEDNOG ČOVEKA IZVEO NA PRAVI PUT.
(DVA SATA KASNIJE)
MENE AKO SE SETE NA DAN BEZBEDNOSTI, SETE SE..NAJVEĆE ZADOVOLJSTVO BIĆE MI MISAO DA SAM JEDNOG ČOVEKA IZVEO NA PRAVI PUT.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Govinda, ne viči...to kao prvo.
Kao drugo, da sam na vašem mjestu zamislio bih se nad onom brojkom "preko 2 tisuće".
Bolje držiga nego loviga, vjeruj mi...
Kao drugo, da sam na vašem mjestu zamislio bih se nad onom brojkom "preko 2 tisuće".
Ti se dereš kad pričaš na telefonu...Eroo wrote:Govinda, ne viči...to kao prvo.
2016-11-17
sta da se brinem o 2000 kad tvoj ekspert galijasevic kaze da ih u bosni ima 180 000..
2016-11-17
Vaši, vaši...dzango wrote:I oni su Erini.
2016-07-22
Ne laži, Dževad je rekao 105.000. U mislima je imao SDA člnove kao ISIL-ove simpatizere..govinda wrote:sta da se brinem o 2000 kad tvoj ekspert galijasevic kaze da ih u bosni ima 180 000..
2016-07-22
Naši su asadovi. Ovi su vaši. Naoružani, organizovani i obučeni od američkih saveznika.Eroo wrote:Vaši, vaši...dzango wrote:I oni su Erini.
heheheh, malo se zajebo..Bakir dobije 300 000 glasova :))))Eroo wrote:Ne laži, Dževad je rekao 105.000. U mislima je imao SDA člnove kao ISIL-ove simpatizere..govinda wrote:sta da se brinem o 2000 kad tvoj ekspert galijasevic kaze da ih u bosni ima 180 000..
2016-11-17
Moji nisu niti jedni...ddobar Khozoep je zalegao Khozoep..dzango wrote:Naši su asadovi. Ovi su vaši. Naoružani, organizovani i obučeni od američkih saveznika.Eroo wrote:Vaši, vaši...dzango wrote:I oni su Erini.
Guest- Guest
Ne znam, koliko vidim ne dirate ih...Raqa je još uvijek netaknuta.dzango wrote:Naši su asadovi. Ovi su vaši. Naoružani, organizovani i obučeni od američkih saveznika.Eroo wrote:Vaši, vaši...dzango wrote:I oni su Erini.
"Moji" su Kurdi...
2016-07-22
kako Kurdi, pa počinili su genocid nad tvojom pravoslavnom braćom Armenima?Eroo wrote:Ne znam, koliko vidim ne dirate ih...Raqa je još uvijek netaknuta.dzango wrote:Naši su asadovi. Ovi su vaši. Naoružani, organizovani i obučeni od američkih saveznika.Eroo wrote:Vaši, vaši...dzango wrote:I oni su Erini.
"Moji" su Kurdi...
2016-11-17
Znam ja. Tvoji su oni za koje ti kažu da su tvoji. Nema biranja.Eroo wrote:Ne znam, koliko vidim ne dirate ih...Raqa je još uvijek netaknuta.dzango wrote:Naši su asadovi. Ovi su vaši. Naoružani, organizovani i obučeni od američkih saveznika.Eroo wrote:Vaši, vaši...dzango wrote:I oni su Erini.
"Moji" su Kurdi...
Wehabdije s Balkana treba poslati u đihad u ......Francusku.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vaši su. Vodite ih gde hoćete.RayMabus wrote:Wehabdije s Balkana treba poslati u đihad u ......Francusku.
Pa eto ....u Francusku.dzango wrote:Vaši su. Vodite ih gde hoćete.RayMabus wrote:Wehabdije s Balkana treba poslati u đihad u ......Francusku.
Tamo ima više muslimana i to još Arapa nego u Bosni.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
To su vaše turske priče . Imaš li neki izvor od Armenaca, koji bi to potvrdio?govinda wrote:kako Kurdi, pa počinili su genocid nad tvojom pravoslavnom braćom Armenima?Eroo wrote:Ne znam, koliko vidim ne dirate ih...Raqa je još uvijek netaknuta.dzango wrote:Naši su asadovi. Ovi su vaši. Naoružani, organizovani i obučeni od američkih saveznika.Eroo wrote:Vaši, vaši...dzango wrote:I oni su Erini.
"Moji" su Kurdi...
Koliko ja znam Armenci obtužuju Turke za genocid i ne Armence.
2016-07-22
Da, Turci su to sve organizovali, to niko ne spori. Nego kad je trebalo da se posalje na put i putem ubija onda su to Kurdi radili..zauzvrat su dobili armensku imovinu...ono, Kurdi su bili samo orudje u rukama Turaka...znas, ono sto Kurdi zovu svojom teritorijom je nekad bio prostor gdje su zivjeli Armenci. I o tome ne pisu turski izvori nego zapadnjacki, ako te zanima, sutra ti nadjem linkove nekih istoricara sa Zapada koji su pisali o tome.Eroo wrote:To su vaše turske priče . Imaš li neki izvor od Armenaca, koji bi to potvrdio?govinda wrote:kako Kurdi, pa počinili su genocid nad tvojom pravoslavnom braćom Armenima?Eroo wrote:Ne znam, koliko vidim ne dirate ih...Raqa je još uvijek netaknuta.dzango wrote:Naši su asadovi. Ovi su vaši. Naoružani, organizovani i obučeni od američkih saveznika.Eroo wrote:
Vaši, vaši...
"Moji" su Kurdi...
Koliko ja znam Armenci obtužuju Turke za genocid i ne Armence.
2016-11-17
Last edited by Eroo on 7/12/2016, 00:37; edited 2 times in total
2016-07-22
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Povratak boraca ISIL-a: Obračun BiH sa radikalizmom!
» ISIL je poražen – Strani borci se vraćaju u EU
» Tko još pita za Kolindu Grabar-Kitarović?
» Razgovor s Kolindom Grabar Kitarović
» Povratak boraca ISIL-a: Obračun BiH sa radikalizmom!
» ISIL je poražen – Strani borci se vraćaju u EU
» Tko još pita za Kolindu Grabar-Kitarović?
» Razgovor s Kolindom Grabar Kitarović
Page 3 of 5