MOST decentralizira i racijonalizira državne inspekcije
Page 1 of 1
MOST decentralizira i racijonalizira državne inspekcije
Korak unazad: Lokalni šerifi će inspektore slati kome god žele
Prepuštanje inspekcija županijama put je za loš rad i rođačko zapošljavanje, razočarano komentira bivši glavni državni inspektor Branko Jordanić
Pročitajte više na: http://www.24sata.hr/news/korak-unazad-lokalni-serifi-ce-inspektore-slati-kome-god-zele-502056 - 24sata.hr
Vraćamo se u prošlo stoljeće i jedan loš, napušten sustav. Kontrole će biti još manje, inspekcije neučinkovite, a to je i put za rođačko zapošljavanje. Ne mogu vjerovati da to rade.
Razočarano nam komentira bivši glavni državni inspektor Branko Jordanić najnovije razbucavanje inspekcija koje su nekad bile pod nezavisnim Državnim inspektoratom.
Prema Akcijskom planu Ministarstva uprave mostovca Ivana Kovačića, od ovoga mjeseca inspekcije bi se vratile na razinu županija.
U obrazloženju Ministarstva uprave navodi se da je cilj postići racionalizaciju državne uprave, a za to bi trebalo prenijeti “75 prvostupanjskih i inspekcijskih poslova na urede državne uprave u županijama”.
Sad će se povećati moć župana koji će moći slati inspekcije kome žele i kako žele, a država neće imati jasan pregled što oni rade. Inspektor zaposlen u svojoj sredini ne može kontrolirati svoje prijatelje - jasan je Jordanić.
I njegov nekadašnji zamjenik Pero Kovačević kaže da će Kovačićev potez dotući inspekciju.
- Lokalni šerifi će dobiti moć nauštrb kvalitete rada - kaže Kovačević.
Last edited by deda on 6/12/2016, 09:29; edited 4 times in total
Guest- Guest
Re: MOST decentralizira i racijonalizira državne inspekcije
MOST jebe ne vadi
MOST će razjebati HDZ i SDP
MOST će razjebati HDZ i SDP
Guest- Guest
Kraće rečeno, MOST će doći glave HR.
Guest- Guest
šteta što Živi zid nema neko ministarstvo, oni su još pametniji od MOSTovaca
Guest- Guest
oni su bili i tvoj favorit, za njih si navijala...Eva wrote:Kraće rečeno, MOST će doći glave HR.
Guest- Guest
Jesam, ali nisam glasala, jer ne glasam se već 15 godina, a šteta. Vidim da i moje zrno može pridnijet ubrzanomo bankrotu.
Guest- Guest
Eva wrote:Jesam, ali nisam glasala, jer ne glasam se već 15 godina, a šteta. Vidim da i moje zrno može pridnijet ubrzanomo bankrotu.
slično tako navijaš i za Rusiju, jer si pod dojmom da je i to pametno...
Guest- Guest
Daj me savjetuj, kaj da delam a da zgleda pametno? Premda uz ovaj izgled, pamet mi ni nužna. Dovoljno je da sam lijepa.deda wrote:Eva wrote:Jesam, ali nisam glasala, jer ne glasam se već 15 godina, a šteta. Vidim da i moje zrno može pridnijet ubrzanomo bankrotu.
slično tako navijaš i za Rusiju, jer si pod dojmom da je i to pametno...
Guest- Guest
Thx, s time krećem intenzivno od sutra. Baš sam se jučer tebe sjetila i kak buš mi to prigovoril. ČET i PET su mi slobodni dani, imamo neko bezgrešno začeće pa se ne dela, i samo ću na mišićima radit.
Guest- Guest
ovo je dobro, lakše podmazati lokalnog rodijaka da te ostavi na miru, nego nadobudnog uhljeba iz ZGa
Guest- Guest
Similar topics
» Kolinda urušva državne institucije
» Kako državne regulacije razjebavaju RH državu
» Kuha se: RT preuzeo signal američke državne televizije
» Uhljebi iz državne uprave : Vratite nam čistačice , ne da nam se čistit
» Europska komisija odobrila državne potpore za LNG na Krku
» Kako državne regulacije razjebavaju RH državu
» Kuha se: RT preuzeo signal američke državne televizije
» Uhljebi iz državne uprave : Vratite nam čistačice , ne da nam se čistit
» Europska komisija odobrila državne potpore za LNG na Krku
Page 1 of 1